mandag 3. oktober 2011

Knappen i hodet har løsnet................................................ og det er så godt !!!Da jeg sa det til Demolitionmannen så har rart på meg ` Koss knapp, det finnjsit knappa i hodet da, og i så fall kannj du ikke skru denj på eller av. Har det klikka ??? "`JAAAAAA det er det som har skjedd " Og der mistet jeg Demolitionmannen.....

Selv om jeg har drevet på å slanket og trent, har jeg ikke akkurat vært såååååååååååå flink som jeg burde være. Flinkere ja, men jeg har også tenkt at nå, når jeg trener kunne det ikke være sååååååå farlig å spise ett kakestykke. Selv om kakestykke var halvert fra det normale.
Skjønner dere ?

Så på torsdag var jeg på SPENST som ligger i tredje etasjen på Torg Kvartalet. Etter en samtale med Mari, så jeg plutselig lyset ( Tove er også veldig motiverende, og det var hun som anbefalte meg å prøve ut dette opplegget ).

Jeg vet ikke nok, til å fortelle dere om det, men i morgen vet jeg mer. Det jeg kan si, er at jeg vil gå endel ned i vekt . Og jeg kommer til å trene ganske hardt.

Og tilbake til den knappen, det er den knappen der du tar ett valg. Og så holder du deg til det !! Som feks stod jeg å solgte vafler og kaker for Stjørdals Blink. Og jeg eeeeeeeelsker vafler og kaker. Nei takk potetgull, men mmmmmmm kaker.
Uten at jeg følte det som som et tap så holdet jeg meg hard...ikke det engang. Jeg følte at det ikke var hardt i det hele tatt. Det var ett valg som kom lett. Ikke engang en liten smule smakte jeg på.DET ER KNAPPEN !! DET DU FORSAKER NÅ.

Det er flere forhold som gjør det enkelt for meg å ta det valget.

  1. Når Tove og jeg trener ser jeg hvor mange kalorier jeg forbrenner. Og for å si det slik. En halvtime i stepmaskinen og jeg forbrenner ca 300-400 kalorier. Det er to tynne brødskiver :( Det er frokosten....men på den andre siden får jeg frokosten "gratis "
  2. Jeg trenger å bli i bra form. Helsegevinsten er kanskje det viktigeste. Jeg har tross alt to kroniske sykdommer som vil " benefite" av denne treningen. Jeg kan antakelig trappe ned på medisiner.
  3. Jeg vil være SLANK ! Det er kanskje det som driver meg mest. Jeg var det før. Og jeg vil bli pen igjen ! Ikke det at litt store damer IKKE er DET. Jeg ser mange damer som er større enn meg og jeg kan tenke " Wow, så pen hun er ! " I mitt hodet er jeg ikke det. Dette er bare ikke den jeg er. Jeg brukte å være slank helt til eldstemann fikk kreft for (6) år siden.Og oppi hodet er jeg slank ! Jeg ser for meg hvor " søt" jeg var. Og jeg vil bli det igjen. Dette er mine personlige grunner. Om de ikke er andres sannhet er den min. Og når dette er min største motivasjon. Ja, da tar jeg den !
I morgen skal jeg tilbake til SPENST å snakke med dem om ett opplegg. Ett opplegg der jeg skal gå ned flere kg med. Og økt livskvalitet med. Ikke flere slappe dager. Jeg gleder meg !
Jeg la på meg endel av medisiner.Dont like, men som legen min sa. Bedre å være frisk med noen xtra kilo enn slank og syk...enda vet jeg ikke.....Pga av dårlig kosthold, de å spise en gang om dagen er visst ikke bra, særlig når du ikke er så kritisk på hva du putter inn. Stress !Noen går ned, andre går opp. Jeg går opp...selfølgelig. Og så gener, familien til pappaen min er visst ikke noen sylfider.
Noen har for høyt stoffskifte. Ikke jeg da, men det er flere grunner til at noen er overvektig.

Det er ikke alt de spiser i seg selv som er usunnt. Jeg har venninner som spiser sjokolade, potetgull og Cola. Og de har innovermage. En stor person kan være slank innvendig. Og en tynn kan være feit innvendig. Jeg blir provosert over at det er fordommer på folks vekt. Er du stor ser man ned på deg fordi du spiser hamburger og potetgull ! Er du tynn ser de ned på deg fordi du ikke spiser mat.... Det er flere muligheter for at folk er slik de er !

Og dere må bare følge med !! Dere er også min motivasjon. Jeg har forpliktet meg til opplegget, til meg og til dere. Og tusen takk for de positive tilbakemeldinger dere gir meg. Og tusen takk for at du stikker innom :)
Ha en fiiiiiin uke !4 kommentarer:

Frøken Andersen sa...

Så fint å lese Irina! Bra knappen din har løsnet =)
Ønsker deg virkelig lykke til!U go girl!!

Et tips fra ei jeg har lest om som holder på med slanking - ha en kosedag i uka...enten feks hver lørdag eller forskjellig dag hver uke! Man kan bruke det som belønning til seg selv(ikke fråtse da)og man slipper at man sprekker midt i uka for man har noe å se fram til! Hvis du skjønte hva jeg mente nå!? ;)

uansett.. Lykke til!! Gleder meg til å følge med =)
Klem Line

Manne's hverdag sa...

Høres bra ut Irina!!!

Jeg òg gjorde ett valg for snart 9 år og 28 kg siden. Jeg begynte å gå. Og bestemte meg for at jeg skulle ut og gå uansett vær. De 12 planlagte kiloene som skulle vekk, ble nærmere 30. Og nå har jeg blitt helt avhengig av å komme meg ut hver dag.

Det er bare og bestemme seg... :)

MASSE LYKKE TIL!!! DETTE VET JEG AT DU KLARER!!! :)))

Klem fra
Marianne

Frøken Andersen sa...

Irina!!Se hva jeg fant!!!
http://www.nyttig.no/produkt.cfm?path=23&id=291

Der har du hyllene ;)
Klem Line

GNIST sa...

Det kan være lurt å forplikte seg overfor andre tror jeg! Og jeg har kommet til samme konklusjon: Nå er det nok, noe må gjøres!! Men det er først og fremst fordi de ekstra kiloene føles så ubehagelig tunge, nesten som å være 9 mnd på vei. Og de gjør meg i skikkelig dårlig humør!!! Og det er jo bare tullball å ha det slik når det bare er selvdisiplin (og tid...) som skal til. Lykke til!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online