lørdag 15. oktober 2011

Lopper, lopper, lopper = Stor loppemarked.Hvis dere tror at dette er et lite loppemarked må dere tro om igjen. Nesten beklemt må jeg si at det vi har, kunne fylt opp ett forsamlinghus i kurant størrelse. NRK 1 radio kommer også og vi(jeg) blir intervjuet på direkte sending. Kanskje blir også du ( om du vi) Vet ikke hvordan de har fått med seg det, tror igjennom bloggen )
Det kommer der til å bli mange fine lopper, nye fine ting, redesign, antikviteter, nye klær, brukte klær ( og jeg har ikke akkurat brukt så mye H & M ) og litt design. ( Tror ikke det blir noe KARTELL )

Den som kommer får se ! Prisene variere fra 5 kr til noen tusen. Som sagt har vi alt mulig her !! Dere kan forsyne dere gratis av kaffe, te og kako. Kanskje selger vi pølse og brød og dere kan sitte ned på kjøkkenet mitt å spise. ( sulten etter jobb ) Vi har alle stilarter, alle prisklasser, nytt og brukt. Egentlig selger vi det meste !!
Fantastisk nydelig Biedermeier, men fantastiske utskjæringer. Har ikke plass til den jeg !!!


Retrostilen er også godt representert, møbler, kopper, duker og kar i den moderne retrostilen. De fleste møblene vil ett strøk med Joni :) Så ser de veldig fine ut. Arkivskap, indistrilamper, lyskroner.....problmet er om vi får ut alt ...Det settes ut nye lopper på lørdag også. Og finnes det lopper igjen så kan dere komme på søndag også :)


Joni gjør susen folkens. Møblene blir som ny :)
Dette skapet er Fransk landestil. Det er stort. Kan også brukes som utedo...hi hi. Sønnen min kaller det utedassen. Du kan putte hele ungeflokken inni der. Om du har 4 vil det fremdels finnes plass til mannen om du trenger en fridag :) Du kan henge koppene der...

Dette må vel være drømmeskapet i kjøkkenet ( Som det opprinnelig har blitt brukt som ) Som lintøy på ett rom. På hytta eller huset ? Hmm til den hytta jeg ikke har.


Hele familien settes i sving. Maling, rydding, frakting, leting og prising. Og fremdeles finnes det mye igjen. Følg med hver dag her på bloggen eller på FB siden våres HER. Kommer du har det vært fint med om dere legger dere til jeg deltar.

Med det samme jeg har dere. Tusen takk for stemmer dere gir meg i konkurransen til NIB. Dere kan fremdeles gi meg en stemme eller to i dag. ( pc og mobil ) hi hi....
Jeg blir umåtelig glad !!! Og jeg er utrolig beæret og ydmyk for hver stemme dere gir meg HER.


LOPPEMARKEDET ER TORSDAG DEN 20 FRA KL 18 OG LØRDAG 22 FRA KL 14.

10 kommentarer:

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

Haha, dette tar jo helt av :)
Ha en fin kveld ;)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Dete ser veldig bra ut...:)
Gleder meg til fortsettelsen
klemklem

Anonym sa...

Jøsses, må si! Det er jammen litt av hvert! Håper jeg får anledning til å komme, det er litt seint for en som må kjøre et stykke, men, håper å få sikret meg noen kupp fra hagen din!

Camillas Romantiske hjem sa...

Så masse fint, likte godt den tøffe sofaen!! Super blogg du har, følger deg videre:) Fin kveld og klem til deg:)

Chilli Charm sa...

Heia. Ville bare titte innom å gratulere deg med seieren i mnd NIB konkurranse. Godt du satte trønderlag på kartet ;-) Herlig stylig. Hadde væørt en drøm å hatt det soverommet der!

Klem fra Cathrine/ Chilli Charm

Hummerogkannarifugl sa...

arg at jeg bor så langt unna. Men skal jammen sende dattera , som bor i Stjørdal)
Lykke til og forresten, gratulerer med seier hos NIB, det var virkelig fortjent
Anki

Anonym sa...

GRATULERER!!!

charm design sa...

Gratulere så utrolig mye.Du var absolutt en av mine favoritter.Soverommet ditt er bare rå kult.Gleder meg til å se deg style for BASE.Riktig god helg til deg

Fargevandring sa...

Gratulerer som vinner i tapetkonkurransen:-) for en fantastisk premie da!!! Kos deg med den:-) Hilsen Anne Lise

Anonym sa...

Likte godt den sofaen :) men jeg har ikke plass jeg heller.. Nå kan du lese på bloggen min hvorfor jeg har nevnet Ege Denne ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online