onsdag 19. oktober 2011

Flere loppistinger.


Heisann loppefolk og andre lesere :)
Det kommer ett bilderas, satser på at det kommer flere i løpet av dagen. Når regnet har sluttet og det er mulig å gå inn å ta bilder av flere gjennstander. Vi har til innenhus og utenhus. Jeg tror egentelig vi dekker det meste . Prisene er heller ikke noe å si på. Som sagt har vi fra kr 1 til noen tusen. Det er spørs hva du er ute etter :)I denne høye hyllen hadde vi de fine tingene våres, glass og krystall. Så hadde vi en stor natt til i går og dermed bekket hele hyllen :( Jeg var så forbannet som få ) Men mot naturkreftene kan man ikke gjøre noe med....sies det.....


Jeg har prøvd å lage teltet slik at det skal forestille en liten leilighet, kjøkken, stue osv. Sengen står ute. Her er et bildet fra kurvene som ligger under "kjøkkenbenken " Vi har ett par gratis kurver også.


Vi har mange lamper og forskellige typer. Lyskroner, industrilamper, marokkansk lape +++++ Noen er helt nye og aldri brukt. Og vi har satt lyst i de fleste slik at dere kan se hvor fine de er med lys :)


Disse bildene ble tatt på søndag og vi har hatt to arbeidsdager etter dette. Flere ting har kommet til...og flere kommer. Vi fyller også på med nye varer på lørdag !Slik ser det ut på en søndag ettermiddag....Og folk glaner...DET SKJØNNER JEG !!


Snart skal det bugne av kjøkkenutstyr .....Vi har til den rustikke stilen, industri, retro, fargerike, eklektiske og vi har til den glamorøse.

Igjen kan du gå til fb her

KART HER

Kartet syns jeg er dårlig. Jeg kommer med beskrivelse i kveld. Pluss hvor man kan finne de ulike gjennstandene :) Tror det kommer en del mennesker...så dere må ikke bli oppgitte pga det er trangere enn vanlig loppemarked og utsalg. Dette er mitt hjem og hage. Så håper virkelig dere viser forståelse for det med hensyn til plass.Dere kan kjøpe pøls og brød, event kake ( hvis jeg har tid til å bake ) ( Hvis du kommer rett fra jobb ) Så får dere gratis kaffe.
Så kan dere sitte i stuene mine å spise det.

MVH Irina

4 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Dette blir jo bare kjempehyggelig:)
Masse lykke til..
klemklem

Bodil sa...

Det ville gjerne jeg ha vært!
Lykke til!
Flott blogg du har, legger meg som følger!!

Klem Bodil

Frøken Andersen sa...

Det må jeg si...virkelig lagt deres flid i dette! Ser kjempefint ut =) Synd jeg bor så altfor langt unna hvis ikke skulle jeg mer enn gjerne kommet...for her var det jammen meg MYE fint =)
Lykke til med salget og baksten ;)
Klem fra Line

Mailinn sa...

Så mye fint. Jeg er jo ikke misunnelig på dere som har mulighet for å stikke innom her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online