onsdag 13. juli 2011

Ugler er populært det.


Mote og interiør går hånd i hånd. Og det finnes mange fine retro ugler der ute ( ønsker meg en :) I moteverden liker de også ugler. Og de liker også paljetter. Så da jeg så den genseren på Annema som har butikken og bloggen Amone HER så forelsket jeg meg.


Jeg hadde kjørt en venninne på Melhus fra Stjørdal så hun skulle tatovert øyner, munn og satt på vipper. Venninne min kjører ikke bil, så jeg lånte bilen til DM .( Dere skal vite alt om skjønnhets tatovering senere. GENIALT ! Som dere ser har jeg sårskorper rundt munnen )


Jeg måtte vise henne den fine genseren og hun kjøpte seg flere genser, sko, ørepynt ol hos Amone som har mye fint. Og så da jeg pratet med ei annen snek hun seg inn og kjøpte genseren i takkegave for kjøreturen. Åhhh jeg ble så glad at jeg måtte gråte litt :)
Genseren er såååååå Irina.


Under genseren har jeg den kule BH fra Marlies Dekkers. Jeg har skrevet om det HER. Nå man har litt bryst så holder det dessverre ikke med BH fra HM. Så istedenfor 20 par har jeg kun 3 par. De er til gjengjeld fine, sexy og gir hold til brystene.

Genseren er fra SOAKED by Luxery

Dette er BH, og den er kjøpt hos Brits Undertøysbutikk på Stjørdal. MASSE FINT.

Og til dere som lurte på om jeg hadde tatt permanent....hi hi.... jeg har naturlige korketrekkere. Jeg liker bare ikke krøllene mine så godt. Tusen takk for kjemperespons til antibragg innleggende om dagens outfit. Ha ha.
Så tror jeg at jeg har vært litt flink med å kommentere tilbake. Er det noen som savner en takke kommentar så si i fra. Jeg skal prøve takke alle som kommenterer fra nå av :)

5 kommentarer:

Beth sa...

Såå fin du er?
Lekker genser og helt deg ja...:-)
men så er du en flott dame også da...
Jeg hadde min første time for permanent make up på lørdag. Tok øyenbryn og eyeliner oppe og nede. Skal tilbake for trinn 2 om tre uker, da skal munnen også pyntes på samt påfyll på øynene. Siste gangen er tre uker deretter igjen.
Lettvint og veldig greit...:-)

Anonym sa...

Du kler veldig godt grått :) jeg liker ugler og sånt, men klarer ikke gå med det.. Merkelig nok. Klem :)

Mie fra Mies Mirakler sa...

Utrolig kul genser, den kledde du godt :) hadde jammen ikke vært dumt med permanent eyeliner. Spennende å lese mer om det. *♥*

snakkemunn sa...

Du kler genseren kjempefint(med bh)
Jeg har faktisk sydd en ugle idag og igår, man blir jo litt bitt av basillen når de dukker opp over alt.
Flink du er til å hjelpe folk å finne frem i jungel av undertøy. Ha en fin kveld. :))

Anonym sa...

SuperBH!! Fineste jeg har sett!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online