mandag 4. juli 2011

Sommer som forsvant en dag...før sommeren kom...


Typisk min flaks, da jeg hadde det laget det fint ute på verandaen....vi bruker ikke å ha det fint der. Min skyld, det bruker å stå mange møbler og rot der. Det er verkstedet mitt.Har fått meg en plass, å stå med tingene mine nå, men der har jeg ikke stått siden jeg fikk den.


Til nye lesere så kostet hele hagegruppen meg 250 kr . Krukkene ble kjøpt på - 70 % i fjor....hmmm kjøper kun på tilbud jeg :)


Blomsterbordet er veldig gammelt, det stod i en låve på Hitra, men det var for råtten og stygt til å ha inne, t.o.m jeg syntes det. Nå står det ute :)


Vurderer å hive alt ut av verandaen å sette på plass "rotet" mitt. Vi har hatt finværs dager siden jeg tok disse bildene tidlig i juni.Jeg bruker ikke å sole meg, derfor er markisen ute. Det ligger i genene mine. Jeg er en kvart svart, og ingen i min svarte familie soler seg. De beskytter seg mot solen med paraply.

Jeg klarer virkelig ikke å bare skrive et interiørinnlegg uten å flette inn flere historier . Jeg beklager på det sterkeste :) Ha en fin fin dag :)


Åss ha itj hagemøbla i trøndelag, vi sett åss bare ett minutt på sparken, sa trøndern

9 kommentarer:

Elin / Draumesidene sa...

To sjeler, ein tanke? :) Blogga om terrassen og sommaren som ikkje kjem eg også i kveld. Har SÅ lyst å ordne til meir, men gidd ikkje så lenge det berre regnar...

God klem,
E!

Anonym sa...

Hei! virkelig koselig på verandaen din :-) likte veldig godt bordet du hadde funnet på Hitra.....jeg har masse flotte gamle ting fra Hitra også ;-.) Tone

Mie fra Mies Mirakler sa...

Så deilig med en så fin uteplass (eller arbeidsplass alt ettersom ;)) jeg pleier heller ikke å sole meg, jeg prøver hver sommer, men er altfor rastløs, det er kjedelig å bare sitte og steke seg i solen. Hvis man kan bade eller bygge sandslott er det helt greit altså. Siden jeg fortsatt pakker og sorterer og rydder og flytter (tar visst aldri slutt!) så er jeg nesten takknemlig for gråværet, så går jeg hvertfall ikke glipp av noe ;) *♥*

Mika sa...

Hey Irina, thank you for your sweet words! I found your blog when I was doing a little blog searching, you know- from a blog to another, via comments, blorgoll etc. So that's why I would be really thankful if you can add my blog to your blorgoll. I just added yours!

MissMette sa...

Hei Irina :)
Likte terrassen din veldig godt ღ
... og sitte ute i skygge: Ja takk
Me Like ;) så markis ønsker
jeg meg veldig... Masse herlig ting
og detaljer du har, og likte også
veldig godt utepeisen din ღ Håper
sol, varme og sommer kommer til deg
... og meg, hihi snart....
selv om jeg bare sitter ute under
et eller annet ;)) Ønsker deg en
fortsatt fin uke og sommer :) Klem
fra Mette

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Hei snuppa ;-) veldig flott på terrassen din, skulle ønske sommeren kom snart slik at vi får nyte uteplassene! Ha en flott dag! Klemmer

Beth sa...

Ååå, du har vel en kjempekoselig uteplass? Den må du nok ha sånn ja selv om du ikke soler deg. Jeg elsker sommeren under en parasoll med lesestoff og strikketøy... Man MÅ ikke sole seg vet du! :-)

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

Så fint du har det her!
Du, åssen maling har du brukt på møblene, med trekk?

Hummerogkannarifugl sa...

Koselig på terrassen din. Ha tålmodighet Irina, sommeren skal komme , jeg har bestilt godvær både i Stjørdal,rørvik og Sandefjord;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online