mandag 25. juli 2011

Nasjonalist med en nasjon !!


Heisann kjære dere. Jeg har ikke blogget pga av tragedien vi har opplevd i vårt lille land. Jeg har tatt denne tragedien veldig hardt. Jeg har en sønn på samme alder som mange av de drepte. Min sønn mistet en god venn og han er selfølgelig veldig trist.
Derfor syns jeg det å blogge om interiør og andre" uvesentligheter" er dumt, men ser også den at livet må også gå videre.....Jeg velger å stoppe livet litt.

Jeg kommer fra Colombia, et land som har opplevd borgekrig og andre uroligheter. Jeg har dog aldri følt meg utrygg der. Jeg elsker Colombia, og anser meg heldig som er derfra. I Colombia bodde jeg i 5 år. I Norge 33 år. Så jeg anser meg som Norsk, og har vært utrolig glad over at jeg bor i en nasjon blottet for terror og ufred.

Jeg sint og skuffet over den mannen som tok vekk Norges "uskyld " For hvor kan man føle seg trygg hvis man ikke kan føle seg trygg her i Norge. Jeg er også stolt over den kjærligheten, empatien og medmenneskeligheten vi viser i vår lille land nå.

Jeg er stolt over våre politikere, kongehus og vår stasminister. De snakker om hvordan vi skal vise mer av de gode følelsene våre, og hvordan vi skal styrke vårt demokrati.
Se forskjellen på vår regjerings måte å takle ting, i forhold til USA som ikke skulle hvile før terroristen var død og hvordan vold skulle stoppes med vold.

Nasjonalisme er å vise samhold som en nasjon, vise empati, sympati, kjærlighet, medmenneskelighet ol.

Det ABB drev var " nasjonalisme" uten nasjon ! Slike folk som han
lager sine egne tolkninger.Nasjonal identitet forstås som et fellesskap av mange individer, som opplever at de har vesentlige verdier, gjerne kulturelle, til felles. Forskeren A.D. Smith definerer fellesskapsfølelsen til et hjemland/et territorium, felles lover, felles økonomi og felles historisk hukommelse.
Wikipedia.

Jeg vet at det allrede kanskje har blitt en klisje, men den personen som sa

Tenk hva en man kan til med hat, tenk da hvor mye vi ALLE kan kan få til med å vise kjærlighet.

Så jo, jeg er stolt over å være nasjonalist, sammen med alle andre nasjonalister . Vi har en nasjon.
Om du er etnisk Norsk eller kommer fra et annet land slik som meg.

Prøv å ha en fin uke, ta vare på familie og venner, man vet aldri ...........3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er så enig som det går an å bli Irina. Jeg har barn i samme aldersgruppe, de syns det hele er uvirkelig.

Istedet for å fokusere på gjerningsmannen, har jeg fokusert på budskapet om samhold, fred og kjærlighet, og jeg er en av de som støtter vg.no med hand i hand lenken, jeg håper dette bringer mennesker sammen over hele verdenen. Klem

Trollmora sa...

Jeg er veldig enig med deg og jeg skriver om det selv også.... nå er det tid for å holde sammen, ALLE SAMMEN, uavhengig av hvor vi egentlig kommer fra og hvilken åndelig tilhørighet vi har. Nå er vi borgere av Norge alle som en!

Klem

sylvia sa...

hei.
så sant,
å i dag går vi i fakkel og rose tog,
tar vare på hverandre,
varm klem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online