søndag 10. juli 2011

FANTASTISK..........


Heisann kjære bloggleserne mine :)

Håper dere har det bra i sommernorge. Har ikke vært så mye inne på bloggen. Helsen er ikke helt på topp for tiden :( Derfor de sporadiske innleggene, men det kommer nok.......Siden det ikke har vært de store krumspringende har jeg ligget en del og da fikk jeg lest den boken jeg kjøpte meg da jeg dro til Oslo. Og vet dere, endelig endelig endelig har jeg funnet en forfatter verdig Stig Larson og Camilla Lackberg, Johan Theorin igjen.

Som dere vet er jeg ikke Jo Nesbø fan. Hans bøker holder jeg på med opptil 8 månder med, men vet dere.Denne ble slukt på noen dager....og netter. Jeg kunne ikke legge den fra meg. Jeg tok den med på do, når jeg laget mat og på mange år så satt jeg å leste på dagtid. UFATTELIG SPENNENDE. Jeg tror det var et par små ting jeg ikke skjønte kunne stemme. Jo Nesbø har veldig mange...men av en eller annen merkelig grunn tilgir jeg Kepler...eller jeg tror nesten at det er meg som var litt ukonsentrert. Helt SIKKERT MEG som er sær.

Tilgir også en ting til som jeg stusset over og som jeg ville ha gjort anderledes om jeg var forfatter. Og som Camilla Lackberg er en ener på, jeg vil ikke si hva, kanskje dere ikke legger merke til det om jeg ikke skriver om det. Uansett, dette er ufattelig spennende lesning. Boken holdes på å filmatiseres .....og jeg sier, dette er den nye Stig Larson.

Jeg fikk anbefalt Stig Larson like etter at første bok kom ut. Og jeg må ærlig talt innrømme at jeg var litt skeptisk, men så ble jeg hekta !! Og jeg ble oppglødd og varm over å finne en skatt. Det var ikke så mange som hadde lest boken da jeg fikk den anbefalt på bokhandelen så jeg prakket den på alle. Jeg nærmest tok tak i kragen til folk og ristet i dem. Slik føler jeg meg nå også....helt oppglødd. DM og jeg har ikke samme boksmak, men jeg fikk han til å lese Stig Larson. DU MÅ, DU MÅ, DU MÅ bare lese denne også DM sa jeg. Og han så hvor oppslukt jeg var, så det skal han :)

Kepler gåten !

Den store krimgåten i Sverige i 2009 pseudonymet Lars Kepler. Thrilleren Hypnotisøren slo ned som som en bombe i det litterære Sverige og skapte et mediesirkus uten like. Hvem var egentlig forfatteren av denne oppsiktsvekkende debutromanen ? Boka ble rask lagt merke til fordi den var så original og usedvanlig spennende, og på nettet verserte det gjettekonkurranser om hvem forfatteren kunne være. Var det Henning Mankell, Camilla Lackberg eller GW Perrsons? Overraskelsen var stor da det viste seg at forfatteren bak denne suksessboka var ekteparet Alexandra og Alexander Coelho Ahndoril..

Kjøp boken, ta den med på ferie. Om du skal på biltur eller ligge på stranden.
Denne bokan kan du ikke legge i fra deg. Jeg lover !!! Jeg er hypnotisert ...for flere anmeldelser se HER. Da er det bare å forte seg å kjøpe Paganinikontrakten sjekk HER
Jeg gir boka terningkast 6

Har noen av mine blogglesere noen bokanbefaling til meg. ? Håper det.

Tusen takk for alle koselig komplimenter og tilbakemeldinger på dagens outfit. Det er så fantastisk at dere liker de innleggene. Jeg går nemlig noen runder med meg selv om jeg skal. Jeg skal komme innom alle som legger igjen kommentarer til meg. Jeg har ikke fått til å legge igjen hos mange :( jeg prøver igjen, vet ikke om det er mitt nett som ikke funker ...så ser deg på bloggen din !
Tusen tusen takk til nye følgere, dere er så fantastisk som vil følge meg på min ferd :)9 kommentarer:

RamLa sa...

Åh, kor bra at du har læst deijnn å syns deijnn va go :-) E e STOR fan a Camilla Lâckberg. Ho skriv veldi lett og godt syns e. Åsså MÅ du les Johan Theorin vess du ikke har lest han. Han e super-go å skriv og.
Gler me ;-) Da ska e kjøp Kepler etter at e e ferdi me deijnn siste t Johan Theorin :-)

Ege Denne sa...

Jeg har vist leseblokkering i disse dager, men jeg får sjekke om biblioteket har boken, så får jeg kanskje lest den :) God kveld til deg :)

Og obs: dere som elsker drivved: sjekk store lungegårdsvann i bergen...

vinimalistisk sa...

Helt enig! Den er fantastisk, spennende, grotesk, psykologisk..den har det meste og er skrevet nærmest som en film syns jeg=) gleder meg til filmen kommer i nær framtid

Hellohello baby sa...

Godt at du gir lyd! Var litt bekymret for deg. Vi snakkes i morgen baby! :)

Ha en god natt <3

Anonym sa...

Lars Kepler er god - nettopp blitt kjent med ham jeg også. Anbefaler også den danske forfatteren Jussi Adler-Olsen, han skriver knakende god krim. Har skrevet 3 krimbøker så langt, og jeg måtte bare kjøpe de to siste da jeg var ferdig med den første. Fin, fin underholdning på sommerkveldene :-)

Evami sa...

Heisann!
Hypnotisøren er helt magisk,så hvis du likte den,må du lese den nye Paganini-kontrakten.Slukte den også jeg!
Ha en flott sommer Irina;) Klem Eva

Mie fra Mies Mirakler sa...

Gode bøker er bare så fint å komme over :) Ønsker deg riktig god bedring og håper du snart er tilbake på bena i god form. *♥*

Hellig Lykke sa...

Jeg elsker Harry Hole så det er ikke sikkert du liker min anbefaling men jeg gir deg den likevel.
Mo Hayder!
Fantastisk kvinnelig forfatter som skriver grotesk og spennende.
Prøv Fuglemannen, Kuren, Ritualer eller den litt anderledes Tokyo.
God sommer

Hellig Lykke sa...

hei, ja Ritualer er den siste boken på norsk med politimannen Jack Caffery. Det er den første boken i en triologi der han jobber med en kvinnelig dykker Flea. Kjempebra. De to neste heter Skin og Gone. Jeg har lest de på engelsk for det kan ta opp til 3-4 år før oversettelsene kommer på norsk. Og så finnes det enda en som heter Pig Island (igjen på engelsk) men den er ikke om Jack. Ellers så elsker jeg Harry Hole MYE mer enn noen annen, ja innimellom til og med litt mer enn Hulemannen, som sier vi er 3 i senga i periodene jeg leser de bøkene hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online