onsdag 6. juli 2011

Dagens outfitHeisann, i dag var det sommer i Trøndelag :) Og jeg har tatt ett stort steg.......det største steget i mitt liv. Nå skulle en tro det var en stor ting, jeg har aldri vist armene mine !! Helt sant, jeg har alltid måtte hatt kjoler, topper, ol med armer. Helt siden jeg var barn har jeg syns at jeg hadde feite store armer...selv om jeg var slank! Og iallfall de senere årene da jeg har lagt på meg pga medisin.( Og dårlig kosthold) I fjor gikk jeg en dag i Tyrkia med en kjole uten armer....etter ei venninne sa at jeg måtte gi meg. I dag har jeg gjort det for andre gang...og ja..jeg har absolutt ikke fine armer, men hvis man er FRISK og LEVER så why not ?
Jeg har innbilt meg at folk ser skrekkslagne på de.
Kjole uten armer og med farge.....ikke meg i det hele tatt. Så tenkte ...la det bli. Jeg er 38 år og jeg er ikke perfekt, men det tror jeg ikke de som er "perfekte" tror om seg selv . Og så begynner det å gå opp for min negative hodet som alltid har negative slanketanker om meg selv....at hvis alle er som meg. Dvs ha nok med å kritisere seg selv oppi hodet...så har de sørene meg ikke tid til å kritisere andre ! Jeg syns neste alle ser fin ut, alltid jeg. Kan ikke si at jeg syns jeg ser slank eller vakker ut. Jeg ser ok ut. Jeg holder på å se aunti Gock på How to lock good naked..... Og jeg syns at de er supernegative om seg selv. At det er bortkastet tid, når de såååå fine....


Leste på facebook at en mente at det burde hete BRAGG istedenfor BLOGG. Outfit innleggene er helt blottet fra BRAGG iallfall. Jeg bruker de som et verktøy til å fortsette å årbeide med selvfølelsen min. Og kan det hjelpe en person til...feks en av dere ...så blir jeg glad :) Oppdaget denne herlige bloggen om ei ung fashonista i USA ..fantastisk vakker og frodig jente :) Linker til den senere. Den er vist nede akkurat nå :)

Kjole kjøpt på salg H&M 75 kr. Gull sandaler fra Bianco ( gamle)

15 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Jeg synes du er helt nydelig ♥ fint med litt farger på sommerkjolen, det passer godt til din fargerike personlighet :) Tenk all energien vi bruker på å synes negativt om oss selv, jo eldre vi blir jo mer skjønner vi at så lenge kroppen fungerer sånn nogenlunde så er det aller viktigst, ikke hvilken størrelse man er. *♥*

Hellohello baby sa...

Du ser helt fantastisk ut Irina. Kjolen kler deg veldig godt. Og så fiiiin du er på håret! Herlig herlig, nyt sommeren i flere kortarmede kjoler søta <3

snakkemunn sa...

Du er superfin, det er bare til å sprade rundt i kjoler og alt du har lyst til. :))

Anonym sa...

Vet du... Du er utrolig nydelig! Kjolen har virkelig farger som passer til deg. Og så er du tøff! Jeg er ikke så glad i å flagre med mine armer jeg heller...

gult hus i svingen sa...

Sånn skal det være, Irina:) Fin er du:) Og jeg også da, kanskje?
Klem Trine:)

Anonym sa...

Ja, jeg så også på det programmet. Hun ble kjempe fin, ble egentlig lit glad av å se det, siden hun ble så fornøyd med seg selv. Alle er vi vel lit missformnøyde med noe som du sier, jeg tenkte i går at jeg burte bli mer fornøyd med meg selv :-) Har egentlig ingen grunn til noe annet nei!! Du var veldig fin, fint å se deg i farger! Og du var veldig fin på håret, har du krøllet det?

Grethe

M sa...

Hei kjære, alt for lenge siden jeg har hatt tid til blogging, håper å få det nå....trenger den kosen merker jeg!

Så sant alt du sier....jeg er akkurat som deg, synes alle ser fine ut; vi SER sikkert bare etter det fine i mennesker....og antrekk må jo enhver få velge selv....selv om jeg synes noen ser ut som julebukker (ungdommer som regel) ...så synes de kanskje det om meg??
Jeg forstår kompleksene du har hatt med overarmene...jeg har det samme når det gjelder TÆR!! Jeg har nettopp begynt å gå barbent ute....men sandaler med åpen tå....jeg TØR rett og slett ikke...så vi har alle vårt...som bare VI ser....
Og du er bare skjønn..Inni og utenpå....stor klem, M

Ellinor sa...

Synes du er kjempeflott jeg :) Drit i hva du tror andre tror.... gå slik du selv vil... jeg tror man blir flinkere til det jo eldre man blir ;)
I allefall øver jeg på det

Thing sa...

Jeg synes du er V A K K E R ♥

Sommerklem =}

RamLa sa...

HERREGUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kor fin du e !!!!!!!!!!!!!!!!!!! DU må jo ikke tænk sånn..E e jo litt plaga a de samme tankan MEN tænk at vess folk verkeli syns d e så jævli å sjå på me så får de heller snu se å sjå på nåkka aijnna!!!
Ha en fin fin kveld vakre Irina <3

Mona sa...

Flott er du!!! Bare hunder og arkeologer som liker bein, sies det. Og det sier jeg inni hodet mitt hver dag og da føler jeg meg ganske fin!!!

Hummerogkannarifugl sa...

Kjære vene! Du er jo flott. VI er jo noen uheldige i verden som må leve med medisiner , sykdom og fete armer, men som du sier, hva gjør vel det. Vi lever! Slipp armene løs det e sommer. Gla den e kommet til Stjørdal. KLem

Trine sa...

Flotteste Irina ♥
E ikke alltid like enkelt å godta sæ sjøl, å æ slit me samme tingen!
Men gurimalla førr ei flott dame du e ;) Æ stemme førr at du går i kjole uten arm hver dag! Du stråle rett å slett ♥

Klæm

Anonym sa...

Syns du er herlig !!!!

Shabbylishious sa...

Vet ikke helt om jeg forsto riktig med at en venninde sa du måtte gi deg med å vise frem armene dine. Hvis det var rett så kan hun drite å dra etter min mening.Utrolig lite hyggelig av en venninde.
Jeg er heller ikke slank men ærlig talt gir jeg blanke ( - noen veldig dårlige dager da) mine venner synes ikke jeg er fæl. dessuten synes gemalen at det er bedre med noe å ta i enn om jeg hadde vært et beinrangel a la bragg blogger.
Gå kledd som du vil du.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online