mandag 11. juli 2011

Makeover av plasmaskjerm, det går .


Heisann :)


Det finnes så mange kreative folk i samfunnet vårt. Jeg blir så utrolig betatte av personer som er superkreativ. Ja, slik at jeg får gåsehud over hele meg !! Og det er ikke tull. I går var vi på en dagstur til Åre. På vei hjem så stoppet vi på Millistgården. Fantastisk plass som oser sjarm, sjel og kreativitet.

Jeg kommer til å skrive mer om hva man kan gjøre i Åre, men trenger noen timer til det. På Millitsgården kom vi over denne tv. For å være ærlig så jeg ikke at det var en plasmaskjerm, jeg trodde det var et bildet. Det var min utrolig kreative og oppmerksomme datter som påpekte den.


Og det er jo det fine, tenk å gjemme bort den stygge plasmasjermen, det må vel være alle estekikers drøm. Dette vil jeg også gjøre. Om det er vanskelig ? Nei, de sa det var veldig enkelt. Du må bare bygge en slags kasse til tv og så må du sage ut en del slik at signalene kommer frem.
Jeg ville gjort denne litt anderledes, for det første skulle min kvadrat vært en kvadrat og ikke skeiv. Istedenfor nye spikrer hadde jeg kjøpt slike som ser gamle ut.
Det er meg da, det er vist Sveriges mes fotograferte tv. I tilleg som hadde det vært en reprsentant fra Bang Olufsen som hadde vært der å tatt mange bilder. Så kanskje kommer det slike på markedet.


Kommer med flere gode tips fra denne gården. Og ja, jeg har hentet tillatelse og i tillegg tok de med meg til sitt private hjem, slik at jeg kunne mer inspirasjon å vise dere. Turen tilMillitsgården må du unne deg. Gå mat, fint hotell, loppis, du kan til å med kysse en elg og masse tips til ditt hjem. Alt dette kommer jeg til å skrive om :) Så gled dere folkens !

12 kommentarer:

sylvia sa...

kjempestilig altså.
klem

Turid sa...

Oj, det var kult! Gleder meg til å se hvordan noe slikt blir i Irina-style ;-)

Ha en fin dag! :-)

Klem, Turid

Anonym sa...

Dette var jo knallstiligt! hehe :) virkelig smart. Men ser ikke for meg noe sånt på min lille bærbare dvd-spiller som jeg bruker til musikk og film. Takk for komplimenetet ang teksten min :) og ja, bloggnavnet mitt er svært personlig for meg, kanskje jeg forteller det en dag. Men ikke enda :)Elles ville jeg hett Ege hvis jeg skulle ha byttet navn.

Hjertedamas blogg sa...

Så kult!!! Den ideen skal jeg lagre i hodet mitt, for det var jo bare genialt!!!!! Klemz Grethe

sigrid sa...

Tøft og røft!

klem din veg :-)

Mie fra Mies Mirakler sa...

ja denne tv varianten (eller en lignende) har jeg lest om i et interiørblad, selv vil jeg ha en skikkelig barokk ramme eller noe sånt på min :D tvene er jo så stygge å se på, fysj! godt man kan være kreativ og lage sin egen variant :) *♥*

snakkemunn sa...

Virkelig rått dette her. :))

Anonym sa...

Det er en ting jeg har lurt på i mange år nå:

Hvorfor er skjermene svarte når tven er av? De gamle fjernsynene hadde jo grønnlige skjermer.

Hellohello baby sa...

Kreativt!

Trine sa...

Herregud så kult...
bare lure på om æ må vise det til min kjære :D hehe..

STore sommerklæmma

vinimalistisk sa...

Lurt! Har tenkt på det samme med soveromsTVn med vanlig ramme riktignok!=) takk for hyggelig kommentar på bloggen min og boktips. Ps. Ta det med ro, de fleste av guttelusene mine er brukt opp;)

Anonym sa...

Helledussan så kult!! Nå fikk jeg ideer til å gjemme min "gigantiske" 32" :D Jeg ville hatt noe knæsjt å glossy tror jeg, men for en ide da å kle igjen! Digger!

* Mvh Annicen Gjøen *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online