torsdag 22. november 2012

Mitt alternative juletre ....I dag har jeg hatt besøk av en koselig fotograf og  en journalist. Første gangen en fotograf som passet på at magen var inn, puppene ut, haken opp, men litt opp på snei. Camilla Moe Rødven se HER har tatt kjempefine bilder av meg er utrolig dyktig fotograf, men en fotograf som skal sette interiør i fokus og som også liker å sette meg i bra "lys" dvs fint bilde. Det liker jeg.... er ikke så fotogen så :)


Den 7 desember kommer artikkelen ut i Bergens Tidene, Stavanger Aftenblad og Adressa. Gleder meg faktisk til å se de bildene.
Jeg har pyntet hallen vår til jul, begynner ikke så tidlig til vanlig altså. ... det var til artikkelen. Jeg ville lage et gammeldags juletre div mange farger på kulene. Om dere ikke vil spikre rett på veggen så kan dere spikre på en sponplate som dere maler og henger opp på to kroker eller bare lener den mot veggen.Tenkte å vise dere flere variasjoner av treet så kanskje dere blir inspirert til å lage ett. Har dere ikke så mye plass hjemme så er dette treet praktisk. Ikke tar det noe plass og ikke blir det gris. Det tok meg ca 30 min å plukke inn greiner, spikre og pynte.
Jeg kommer til å vise dere forkjellig julepynt på det.... ett med glam, et med røde kuler og hjerter og ett med naturmatrialer. Så for vi se, HVILKEN LIKER DU BEST !


Da er det ønske dere en herlig kveld. :)

2 kommentarer:

stallnilsen sa...

D et blir sikkert en fin reportasje og fine bilder av deg.
Artig juletre du har laget dæ, fint blei det og.
Æ har ikke så stor stue, men et lite ekte jule tre lager æ plass til , må bare ha ekte gran, det blir ikke jul uten :)

Ha en fin ettermiddag /kveld,

hilsen Lisbeth ;)

Olgamor sa...

Fint tre. Snuppi på 7 og hennes venninne var ikke helt enige :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online