onsdag 14. november 2012

Blir DU inspirert ?Finner ikke overføringskabelen min så da kommer det et bildet av Marit. Marit er en kjempesøt jente som sendte meg en mail fordi hun hadde begynt å lese bloggen min og følte at hun trengte inspirasjon. Hele huset hennes er panel, som har blitt gul. Hun ville ha litt IrinaStyle og hun har lyttet til alle mine råd. Hjemmet hennes manglet personlighet og jeg bad henne vise sin flotte herlige personlighet ! Så da jeg var hjemme hos henne gikk jeg en runde rundt med henne, pekte litt og viftet med hendene mine der jeg drømte meg bort i at personligheten hennes skulle synes.


Ikke nok med at jeg var hjemme der,  det tikket inn en melding fra henne. Jeg vil også gå på kurs.Og på kurset fikk hun tips om å se på alt som noe potensielt nytt... noe annet enn det opprinnelig ble brukt som. Jenta har det i seg, se hva hun fikk til. Kista kjøpte hun på låven fargekodene har hun også fått av meg, men stoffet og arbeidet har hun gjort alene.

Det er såååå herlig å kunne inspirere dere til å tenke nye tanker. Før var det kun umalt panel og knagghenger med klær i gangen hennes. Ble det ikke fantastisk ?


3 kommentarer:

Mor Inger`s hus sa...

Herlig.
Og kjempespennende bruk av ei gammel kiste :)

:) Inger

Huldra sa...

Jovisst ble det flott. Knalltøff bruk av kisten :)

Turid sa...

Kjempefint, ble det! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online