lørdag 10. november 2012

Gammelt, nytt og redesign... helt i tråd med novembermarkedet :)Bildeskred i dag også.....


Rundt fint bord, med to innleggsplater slik at det blir ganske stort. Skulle egentlig male det, for det tror jeg blir fint, ikke for det... det er vakkert slikt også 1400Rosa juletre.... noen syns det er kult, andre syns det blir Harry.... jeg liker å skille meg ut...og det er finere i virkeligheten I morgen koster de 900 kr. Det er 100 kr rabatt :))Denne blå "parafinnlampa" er egentlig ikke meg, men jeg kjenner jeg liker den allikevel.... hmmmDenne glossy grønne lampa er redesign.... messinglampe som fikk seg en omgang.


Redesign veggstake, svart spraymaling.


Denne sjeslongen ble kjøpt til nettopp bytte beina med wowbein, det er ikke gjort. Beina er kjempefine, men jeg ser etter nye bruksmåter hele tider..... Den selges til 1500, MEN I MORGEN kr 1000Vatttepper selges for 200 kr og gamle retro dynetrekk kr 100


Hvit lyskrone kr 1500.  Og kjempefine dukkesenger av tre. kr 125 kr !! Den er 42 h, 42 b og 74 cm lang. Den kan legges sammen så fint å sende til feks til tantebarn i Oslo :)  Ellers så har vi masse fine kvalitets treleker og ullklær til barn til fine tilbudspriser. Har ikke fått bilder av alt.Grete som eier gården selger dette. Absolutt fine julegaver :)

Har masse andre fine tilbud ! Minus 20 % på gammeldagse liftgardiner, puter fra kr 50 ... ja kom å se selv.... :)
Vi tar kun kontant !  Husk at det er masse aktivitet langs mange av gårdene på route 26 i morgen. Noen av aktivitetene er gratis og noen koster litt penger :) Se etter fargede sykkler. Ser dere det, da vet dere at det foregår noe på den gården.
Vi har en rosa sykkel. På Ersgard vår jeg har låvebutikken foregår det myyyye.

Det kommer folk for å selger handverk som egendesignenede smykker, klær og strikking. Det blir loppemarked og bruksmarked. Det blir foredrag, lysstøping, legoshow. Og så blir det mulighet å klappe noen dyr og høre på vakker musikk.

Og gidder du ikke å lage mat så har kokarkjærringa Kjellrun hjemmelaga god mat som du kan kjøpe.
Vi glede oss til et yrendes folkeliv på gården i morgen.... så har du ikke noen søndagsplan, hva med å ta en route 26 dag.

HER er veibeskrivelse  Og Riksvei 26 er gammelveien til Hegra.... til dere som kommer fra Trondheim sving av ved Værnes flyplass og kjør mot Meråker. Føste stopp fantasigården  HER ligger ved Lånke kirke
Så kan dere stoppe å kjøpe deilig hjemmelaga brødvarer på Eidums gårdsbakeri HER

Vidre på veien så kommer du til oss på ERSGARD. Marit finner du hos oss. Om du fortsetter kommer du til Oddrun og vidre oppover mot Hegra. Se HER for å lese om alle. Husk at står det en sykkel ute så er det en av våre gården som arrangerer Novembermarkedet. Dere kan ta turen innom hvilken som helst og gjerne alle :))

PS :) HAR FÅTT BILDER AV NOE AV DET BRUKTMARKEDDAMENE HAR MED. DET ER MYE LEKKERT. STATIV MED HELT NYE KLÆR FRA STR S- XXXL. CATHRINEHOLM, RETRO, GAMMELT, ANTIKK, FINE STRIKKELUER, LUGGER, STRIKKEGENSER, SMYKKER, MØBLER OSV...

Ka æ glede mæ !!! Har fått ei venninne til å hjelpe meg i butikken i morgen så jeg kan handle hos de andre :)) bra æ kjem flere timer før vi åpne i morgen. Vi har åpent kl 12- 16 :)

1 kommentar:

Refleksjon på livsvegen sa...

SÅ kjekt Irina!

Lukke til og kos dokke :-)

klem frå Sigrid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online