tirsdag 20. november 2012

Alternative juletre til deg som har liten plass :)

 Heisann & HoppsannFikk spørsmål om jeg hadde noen gode ideer til å pynte til jul uten å bruke juletre. Noen har ikke plass til juletre. Så da surfet jeg litt på nettet. Det går ann å lage julestemning uten et juletre også :) Bildene ble tatt rundt på nettet.Ikke av noen bloggere, men artikler skrevet på nett. Blandt annet HER

Her er det et  juletre laget av greiener. Det er festet på veggen. Om du ikke har lyst å ødelegge veggen din så kjøp en sponplate som du maler i feks hvit. Den lener du mot veggen. Stift fast julegreien på den,Du kan male eller lime et juletre av tape. Du kan også bruke en sponplate til dette. Dere kan også lage en lyslenke juletre.


Juletre av diverse smånips festet til veggen.En grein som henger ned over spisebordet eller stuebordet pyntet med juletrekuler og/eller lyslenke tar lite plass. Om man har veldig lite plass så heng en enkel grein eller kleshenger på grov hyssing på veggen. Derfra henger du juletrepynten.


Eller hva med å tape muffinsformer på veggen ?


En bokhylle med bøker og blad kan også gi julestemning. Flere greiner med juletrepynt er kjempedekorativ.På låven får vi så og si alt på disse greinene. Så ta deg en tur på låven. Jeg kommer til å prøve å vise dere flere kreative måter å få juletrefølelsen uten et ordentlig juletre.Vi får dette juletreet i løpet av uka, det kan pynte akkurat som du vil, fargerikt eller med gratis julepynt som kongler, mose og nøtter. Eller bare heng flere forskjellig typer kuler i en klase ....

Kommer flere innlegg med mine egne bilder og ideer før jul.3 kommentarer:

Manuela - Mrs Hardy sa...

hihi her det mye artig. favoritten er nok bokhylla :P

neri kunst sa...

Hihi! Morsomme ideèr du har samlet her:)! Vi har akkurat plass til en juletre i vårt lille rekkehus ellers så hadde jeg vurdert noe av dette:) Heier på deg og kreativiteten din! Klem fra Iren (driveren av neri kunst bloggen som er totalt ukjent *ler* :)

Anonym sa...

Hei. Jeg lurte på hvor du har kjøpt paljettputene dine? Kjempe fine, kunne tenkt meg og kjøpt slike.Setter pris på svar:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online