tirsdag 18. september 2012

WOW LYSKRONER ?
Ofte når folk kommer hjem til oss så stopper de opp innenfor stuedøra og utbryter Wow .... det er fordi vi har en knallrosa lyskrone over sofabordet. Og jeg er enda ikke lei. Jeg bytter som regel ut hele stua en gang i året. Da selger jeg ut det jeg har og så kommer det noe nytt inn... men denne lyskrona har jeg enda ikke blitt lei. Den gjør meg fremdeles glad i hjerterota kun ved å se på den. LOOOOVE it. HER kan dere se innlegget jeg visste lyskronen min for første gang.

I løpet av denne uka får vi inn to av hver farge på låven, og jeg vet at mange har sendt meg mail om hvor jeg har kjøpt den. Den ble kjøpt i Berlin av en venninne, men nå har jeg altså tatt den inn på låven våres. Satser på at de henger å lyser så fint på søndag da vi har åpent kl 12- 15.

Denne er klassisk og fin og passer vel inn overalt vi jeg si :)) Og ikke er de dyre heller. Om du har lyst å vite mål og pris kan dere gå inn på fb siden vår og se. Gjerne lik den HER.

I neste innlegg skriver jeg hvem som får USA skjerf som takk for hjelp angående interiørkurs. Ha en fiiin uke kjære blogglesere. Håper den blir så fiiiiiiin som dere ønsker. Stoooor klem

4 kommentarer:

hobbyvimsa sa...

Rå fine:)

Skulle gjerne hatt en rosa lampe,men mannen nekter.Får klare meg med min hvite:)

Ha en fin natt og morgen dag!!

klem Linda:)

Heidi sa...

Den multifarga var berre heilt fantastisk! Den har eg verkeleg lyst på, lurer på om eg har ein plass til den.....

2ne sa...

Den hvite var utrolig lekker :-)

Marianne Dragon Waagan sa...

Råflotte lysekroner Irina. Skjønner godt at du blir glad helt inn i hjerterota av den du har over stuebordet... den er virkelig WOOOW:)

Ønkser deg fine høsdager:)
Klem Marianne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online