mandag 17. september 2012

Kuleste fargeglade kundene ever ?????jeg gleder meg som en liten unge hver søndagsmorgen. For det første kommer det alltid masse herlige folk... På denne låven skal du nemelig være sikker på at alle som kommer er fargerike personligheter. Om de ikke nødvendigvis elsker farger så oser de av personlighet og farger i seg selv. Og jeg vet ikke om det er låven, meg eller om det er de jobbende kranglende kaosbarna og en arbeindende DM som for kundene til å hoppe, le eller synge opera.... men her på ERSGARD på all of Irina så gjør kundene alt mulig rart !!


Jeg er helt sikker på at de blir farget av butikkeierne/ansatte. Det kan jo være noe at når noen feks kjøper høvlebenken under så må de to søte jentene i sofaen hive seg rundt å jobbe som dekoratører for å få unna varene fra gulvet. På låven snakker vi virkelig med kundene, jeg prøver å å være litt alle steder og av og til for å få tid til å snakke med dem blir de bedd om å hjelpe til å dekorere eller synge, eller å vise rare grimaser...... egentelig alt mulig rart.

At det er stor latterfaktor er ingen hemmelighet og at vi har kunder som kommer tilbake nesten hver søndag er heller ingen hemmelighet.Det virker som folk koser seg her, vi har det virkelig så gøy. Jeg hører masse flotte historier...Og i går hadde vi ( som jeg vet av tre interiørbloggere innom ), en interiørdesigner fra Oslo, 8 mannlige  veteranbil eiere som satte seg ned med både en og to kaffekopper, 8 Tyske journalister, to sykkelturister fra Skottland, en bobilkjører som kom helt fra Trondheim med bobil for å kjøpe WoW bein( og som visste seg å kjenne min manns familie fra Hitra, så her fikk både DM og jeg vite mye ) og flere andre herlige fargerike kunder !!

De to herlige fargerike bildene fikk jeg av søte Monica med denne bloggen HER og så fikk jeg også en link av Jannike med bloggen Stas som er HER

Og er det flere som har vært innom å har bilder av varer eller blogg så send meg gjerne link :)

4 kommentarer:

Lena Annie Østheim sa...

Jeg har vert der å kjøpt et industrielt skap. Du vet hvor du finner link:) Klem

Wenchequilts sa...

Den høvelbenkideen tror jeg søren meg jeg skal rappe- mangler ideer til en fin TV-benk (og det er ingenting å finne i interiørblad- for interiørblad-hjem har ikke TV- eller så har de Montanarekke under flatskjermen sin...)
Bra innlegg & foto! Kos deg i høst Irina! klem fra wenche

Bird sa...

takk for titten og for hyggelig handel!!;)

Hege sa...

Åhh, må bare ta meg en tur til deg snart altså!!! Utrolig mye flott hos deg:)

Du, er i lampefeber om dagen og linker til innlegget ditt om industrilampa di... Håper det er i orden...?

Klem fra Hege

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online