mandag 10. september 2012

All of Irinas interiørkurs....Heisann :) Jeg begynner å få mange spørsmål om de kursene jeg begynte å prate om i februar... jeg har husket dem av og til, men så kan jeg glemme det pga sykdom osv. MEN MEST AV ALT er det fordi jeg ikke er helt sikker på hva de skal handle om. Jeg har prøvd ut noen dette året for å få tips og inspirasjon. Det jeg fant ut hva jeg ikke ville gjøre. En ide har jeg men....Jeg tenkte å kjøre interiørkurs og bloggkurs.

Jeg vil at dere skal lære noe nytt, jeg vil at dere skal være fornøyd etter kurset. Føle at dere har lært noe nytt eller noe.

Derfor spør jeg dere. Og jeg håper at dere som kunne ha tenkt seg å gå på slike kurs svarer meg. Eller har gått. Selv om dere bor i Pakistan og dere ikke kommer til å gå på kurs hos meg. Helt genuint spør jeg alle mine blogglesere.

Hvis du skulle gått på på interiørkur hva ser du for deg du kunne ha tenkt deg å lære. Hvordan vil det perfekte kurset se ut for deg ? Eller hva er NOT !

Hvis du ikke har en blogg og ønsker å få deg en blogg. Hva håper du på å lære ?

Jeg har verdens beste blogglesere så svar får jeg. Skriv enten en kommentar, send meg en mail eller kommenter på facebook.

Som takk for hjelpa trekker jeg ut en som kommenterer her på bloggen og en på facebook. Så om du hjelper meg kan du få et "Amerika skjerf" som takk. Kommer bildet av det senere.

På forhånd tuuuusen takk :)

PS noe jeg er sikker på er at det skal bli en "redesigntime" alle skal redesine noe i sin stil !!

9 kommentarer:

Littshabby littslitt og baremitt. blogspot.com/ sa...

Oj - ikke lett å svare på.. Typisk for interiørkurs er jo å lære om riktige fargevalg feks. Men her skiller jo du deg herlig ut - og skulle jeg gått på kurs hos deg, så ville det vært for å få inspirasjon fra DEG - altså den litt gale irina stilen - så kanskje tema for kurset skulle vært; våg å skill deg ut! Så trekker du frem hva som kunne vært kult, trendsettene, "galskap" osv - hvor tøfft det blir når man tør stole på seg selv å ta det helt ut - om du skjønner? Dette kunne vært inspirasjonskursdelen.
Men en ting jeg VIRKELIG skulle ønske å lære mer om er belysning! Personlig syns jeg det er vanskelig å skape lyssetting som både er dekorativt, behagelig og gir lunhet i mørke høst og vinterkvelder. Så en blandings av irinagalskap og lyssetting? Jatakk!
PS; vær så snill å fjern ordbekreftelsen - det er så hat å måtte bevise at jeg ikke er en robot..

Stine DL sa...

Heia :)
Jeg kunne tenkt meg å lært mer om oppussing av møbler, finne smarte løsninger i alle rom og lage møbler av noen som absolutt ikke var tenkt på som et møbel :) Å det vet jeg du kan...

Et puslespill sa...

Lære om å finne sin egen stil. Fargevalg og fargelære. DIY av møbler og innredning av rom. Inspirerende og overraskende tips til møblering.

Grunnleggende hjelp til å sette opp en blogg. Gode råd til å få lesere og skrive gode blogginnlegg.

Håper dette var til litt hjelp. :-)

Klem fra Miriam

Anonym sa...

Hei:) hvor har du kjøpt glitterputene??? Veldig fin:)

Lottemora sa...

Så spennende!! Hadde absolutt hatt lyst til å bli med på et Irina-kurs. Kanskje bli inspirert til å tenke kreativt og annerledes innen redesign

Laila sa...

Jeg ville hatt med det å se! Se noe i noe som ikke er noe. Redesigne ting de egentlig skal kaste eller noe de ikke ser verdi i. Kanskje gi dem en "dings" og så skal de redesigne det til noe annet. Gi folk ideer eller aller helst lære dem å få gode ideer selv. Ikke lett, for noen har det bare. Jeg er ikke sikker på om det kan læres... Hmm, hva ellers? Når jeg innreder hos folk, har de som regel problemer med lyssetting, fargevalg og å finne sin stil. Lær dem å lytte til sine egne tanker, at man ikke trenger å følge siste trend for at det skal bli fint. At man kan mikse seg fram til egen stil. At det meste kan passe sammen. Fargehjulet, nabofarger, komplementærfarger. Det å lese en ncs-kode. For alle farger passer sammen, men det kan være lurt å lære hvordan man skal få dem til å passe sammen.

Ps, sjelden jeg kommenterer hos deg for tiden, for de der ordene du har som man skal skrive, er VANSKELIGE å lese... Pluss at det fortsatt popper opp en virus side pga den telleren nederst til høyre. :-( Bortsett fra det, koser jeg meg her inne :-)

bentis sa...

kunne jeg virkelig ha tænkt mæ ja som æ har nævnt så digge æ stiln din.vil jærn ler mæ å vårrå meir vågal sjøl.tør å stol på mine valg.......:-)))

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!

Jeg bor jo for langt unna til å komme,men skulle gjerne vært der å lært mer om:
Redesign
Hvordan tørre og bruke mer farger.
Hvor får du tak i alle disse skattene.
Hvordan bli inspirert og få ideer?

Ja det var noe:)

Natta klem

Linda:)

Signe Helene sa...

Jeg ville lært hvordan man går frem for å pusse opp gamle møbler, evt lage noe helt nytt ut av dem.
Lære litt om hvordan man for eksempel trekker om eller tapetserer møbler.
Også hvordan man kan fornye diverse gjenstander.
Litt om bruk av farger, gjerne utradisjonelt.

Ellers når det gjelder bloggdelen, kunne jeg tenkt meg å lære litt om fotografeing. For eksempel hvordan man best skal kunne fremstille et produkt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online