onsdag 19. september 2012

Hjemme hos en annen blogger


Heissann & Hoppsann 


Vi har kunder over hele landet og de som har kommet lengst for å handle har kommet helt fra Mo i Rana og Sarpsborg. På mandagskveld kom to venninner hele veien fra Sarpsborg og handlet hele bilen full. Søte Ann C hadde reservert et bord, men med det samme handlet hun mer. Om natten sov de på vakre ERSGARD. En tanke, handle hos all of irina på låven å overnatte på en gård fra 1750 ? Ingen dum tanke ?


Lena kom fra Frøya for å handle dette industriskapet som gutten hennes fikk på rommet. Og det rommet vart jo bare så knalltøfft, en tøff gutt verdig :)
Lena har den koselige bloggen Home sweet home se HER der hun skriver om interiør. Det er en flott dame med god smak.


Slik så skapet ut på låven. I dag skal jeg ut å hente møbler og ting om jeg har fått tak i på Kvål og Melhus. Så på søndag er det atter en gang en ny butikk :) I løpet av uka får vi forhåpentligvis vi inn de kuuuuleste lyskronene under her. 

Og vi har som vanlig åpent søndag den 23 september  kl 12- 15. Kake og kaffe og hyggelig atmosfære for alle som vil ta seg en tur. En herlig søndagstur for store og små :)2 kommentarer:

Lena Annie Østheim sa...

Så gøy Irina. Takk kjære du:)

Anonym sa...

Tøft gutterom :) Trodde ikke du var begeistret for paller Irina.Bra at gutten ble fornøyd,det er hovedsaken. Ha en fin dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online