mandag 3. september 2012

Fyrverkeri Irina........


 ......... jeg har alltid hørt at jeg er fyrverkeri. Jeg fekter mye når jeg prater... jeg prater med hele kroppen, jeg ler høyt og vises...


Og veldig ofte så er jeg fyrverkeri Irina, men like ofte er jeg slapp Irina :)så slapp at jeg vil bare ligge i senga og trekke dyna over hodet og gjemmer meg for verden. Og da må jeg bare gjøre det også... Jeg er så takknemlig at jeg i det siste har fått være fyrverkeri Irina :) veeeeldig glad :))


Og jeg er så heldig at de som kommer innom meg på butikken hver søndag er herlig positive mennesker som gir meg energi. At folk kommer og er så positiv, jeg får så mye skryt av disse herlige menneskene som gjør til at jeg får være fyrverkeri.
TUUUUSEN TAKK.


Så på tirsdag måtte vi lage en fyrverkeri krok. Så om du føler deg litt slapp og lei så er du hjertelig velkommen til å sitte å lade opp batteriene her.


Kul tapet fra Stjørdal Maleservice. Den er fra Ejffinger :) Herlig guuuulfarge. Hmm hva vil denne uken bringe mon tro. Jeg tror at den vil bringe gode nyheter og masse positiv energi :) Det håper jeg den gjør for alle og enhver :))


Denne lampen er herlig kul....
Ha en et herlig fyrverkeriuke :)  Klem

1 kommentar:

Maratonjenta sa...

Elsker den kroken! En skikkelig løvetann-Lano-påskekylling-Solo-amerikanskdrosje-Sanasol-gul krok:-)

Jeg bare må komme meg en tur innom deg Irina, vi rakk ikke på det i helga. Men æ kjæm for litt energipåfyll!

Klem fra Maratonjenta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online