fredag 31. august 2012

Uff denne shabby chich`n.....


 ..............sniker seg inn overalt.... og jeg som virkelig ...øhhhh...øhhhhh *ingen komentarer til den stilen*


Men som jeg har sagt så har vi alle alle stiler her.... og som jeg har sagt...jeg har blitt stilusikker.... men den sofaen under passer jo som shabby chic... det syns jeg også... og som sagt så elsker jeg den shabby chic sofaen min.....og flere bilder av den kommer ... belive me !Dette er litt IrinaStyle da.... jaaaa mitt hjerte synger vakre toner når jeg ser vakre farger :) ha ha.... mer kommer, men denne kroken ble bare sååååå råååå !! Tøffeste lampene som passer på arbeidsrommet, barnerommet, kjøkken, stua....  herrrrlig :))

Tjooohooo  senere i dag må dere bare se den råååååååe hvite kroken min.

Ha en helldundrendes dag. Og du, når du står på butikken med en bukket hvite blomster i hånden. Tenk deg om, og ta en knall oransje/gul..... tenk på meg for jeg gir deg en klem :)

Mer farge til folket ! Og VELKOMMEN SÅÅÅÅÅ MYE PÅ VAKRE LÅVEN PÅ ERSGARD. BUTIKKEN LIGGER PÅ EN 250 ÅR GAMMEL LÅVE .... EN ALLDELES UNIK BUTIKK MED ANDRE ORD :)  VEIBESKRIVELSE HER

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hvitt er, ehhh, trygt. enkelt. greit, beroligende, og tja.... kjedelig, hehe. Vi trenger farger i hverdagen, det er helt sikkert. Det beste med hvitt er at man slipper å tenke og gruble over hvilke farge man skal velge, og lide kvaler fordi noe annet kan bli enda bedre. Terapeutisk, så blir hvitt brukt i Sanserom, for å ikke gi impulser. og ikke forstyrre hjernen. Jeg har prøvd ut hvitt, beige, drivved osv, og har kommet frem at jeg i tillegg må ha farger. sprelske farger. Farger som vekker sansene mine, og får den kreative hjernehalvdelen min til å fryde seg. Men det hjelper også med merkelige møbler, morsomme møbler, stygge møbler og fine møbler. For latter og humor er viktig i hverdagen:DDDDD Jeg elsker mine stygg-vakre taklamper fra en eller annen gang i forrige århundre. De får meg til å smile:DDDD Så nå er det egentlig bare å få på plass de riktige fargene, og starte på jakten etter de riktige tekstilene. Ikke enkelt i en by som stort sett er hvit og beige. Forresten jeg frydet meg da jeg satt og leste blader fra Fargerike. For der var det bilder av noen sprelske tapeter, som hadde vært helt perfekte bak sengegavlen min. Og midt opp i all fargeprakten satt Irina.......... klem grethe

hobbyvimsa sa...

Vakkert Irina:)

Blir jo bare glad over besøket inne hos deg med alle herlige farger:)

Nyt helgen!

Klem på klem Linda:)

Living Four Seasons sa...

Ja takk! Jeg liker også farger og de er over alt o mitt hus. Skulle gjerne besøke butikken din!! En vakre dag kanskje ;-)

Klem Vicky

Turid sa...

Farger YES! Herlig krok det der ja, Irina ;) Har selv holdt på å malt i litt knalle farger i det siste; grønt og gult :)) Ååå, vil komme en tur til deg på låven snart! Ha en riktig god helg! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online