fredag 17. august 2012

Kuleste loppisklokka :)


Gull har jo vært ute i motebildet, men endelig har det blitt inn for oss som liker det. Denne gamle klokken er nydelig.....og den går som en ...øhhh klokke. Den er anderledes, morsom og helt helt meg !


Det er kanskje ikke mange som trur meg, men det er meget, meget sjelden jeg beholder noe selv. Og når jeg først beholder det. Så er det sikkert på låven etter en måned eller to :( Jeg har solgt unna mye mye som er mine personlige eiendeler og som jeg A L D RI  skulle selge, feks medesinskapet jeg la ut og det ble borte på et blunk :( lei meg ennda for det. Jeg vet dog at det har fått seg en fint hjem. Og det hjelper.


Av en eller annen merkelig grunn så har klokken blitt værende igjen her   hmmm ......hmmmm Disse miss etoile vasene er så søte, fikke tak i en eske med ubrukte interiørting fra en nedelagt butikk. Jeg liker miksen av gamle og nye ting du kan få tak i her.
Så om du liker gull har vi flere flotte gullrammer, gullstaker...ja båade det ene og det andre :)Kl er snart 04 og jeg får ikke sove...hodet koker og det er akkurat som jeg skal åpne igjen... har ikke peiling hvorfor jeg føler det slik. Kanskje fordi jeg ikke har vært der på 2 måneder eller kanskje fordi jeg har bestemt meg for å snu hele butikken på hodet.... sånn i siste liten før reåpningen.


Jeg vil takke alle som liker siden vår på fb og for en alldeles overveldende respons og superpositivitet :)

Jeg håper at jeg kan inspirere dere til å leke dere... snart litt mer IrinaStyle møblere :) wiiii

2 kommentarer:

Home sweet home sa...

Kul klokke! Er innom å ser om deg jeg vettu. :)

MissMette sa...

Stilig!!!
Me Like :)
Klem fra
Mette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online