mandag 27. august 2012

En interiørtrend som jeg så.......

......på gave og interiørmessa er slike flotte møbler hot !


.........mange interiøraktører selger slike stoler. Og jo, de er kjempefine :) De selges i natur slik som denne og de selges i knalle farger. Og de er også kule. Så da jeg så denne på en auksjon dagen etter måtte jeg bare by på den. Og jammen ble den med tilbake til låven. Jeg har ikke funnet plassen til den enda. Stolen er bare superherlig og den er ca 100 år. Sprek og hel er den da :)


Jeg har tom tenkt og tenkt på hvor jeg kunne ha plassert den her hjemme.... så mye likte den jeg...... men jeg er midt i en stilkrise...jeg vet ikke hva jeg liker eller ikke... eller problemet er at jeg liker for mye og ingenting av det jeg liker går sammen :)hyyyysj... ja det er jeg som sier at alt går sammen bare hjerte liker det... og det er sant... MEN MEN MEN bare midtlivskrise anngående interiør... ha haHerlige herlige lyset fra nazilampene :)) Stolen kr 1500 pluss alt det andre er også til salgs . Ha en fiiiin dag og en fin uke.


Besøk gjerne IrinaStyle by all of Irina på fb :) Og om du liker og deler siden vår blir jeg kjempeglad :))

1 kommentar:

ide-puffen sa...

Så fine de manilla/kurvstolene. Jeg har en i garasjen jeg vil ta inn, men har litt stilkrise selv. Tror det er at årstidene skifter og samme gjør interiøret. Kommer innom deg på onsdag om du er hjemme. Litt interiørprat håper jeg vi får til . Ringer på.
Klem klem i sola

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online