lørdag 25. august 2012

Auksjoner , loppiser og franske varer :)


Heisann :)  I morgen har vi åpent fra kl 12- 15. Da er dere hjertelig velkommen til å komme å hjelpe meg å pakke opp. Vi har nemlig vært på en auksjon og et loppemarked. Varene ligger enda i esker, poser og kister. Neste år må dere dra på oppemarked på Støren. der var det er stor og flott ett. Kjøpte en del der pluss auksjonen de hadde for de "finere" varene :) jeg er fra dalen så det var koslig å møte igjen gamle skolevenner fra Støren. Skal oppover neste år også :))


Husker ikke alt , men vi har en hvit  gammel kiste. kan brukes som bord. En nydelig kamferkiste, serviser, glass, ryer, stoler, indusstrilamper, retro +++++++ En ting er sikkert. Det er masse masse fint. Og U N I K T :)


 Det er faktisk mange mange morsomme ting som kommer til låven de nærmeste ukene. :)) Vi satser allikevel på å være unik og spesiell. Som dere vet har vi til alle alle stiler !!


Disse bildene er fra franske varer vi har inne. Den herlige kaffekanna i turkis med blomstre er fra 1912. den er fransk og er bare vanvittig fiiiiiiiin. LOVE strike !!Send meg en mail eller ring om det er noe dere lurer på :)) Gleder meg til i morgen for da er det å dykke ned i esker...love :) Og håper du også har lyst til å komme innom :)

Jeg setter på kaffen i tilfelle du kommer :)

Klem klem Veibeskrivelse finner du på høyre side av bloggen. Mobilen min er 47 65 51 31

3 kommentarer:

Brunt sukker sa...

GOD KVELD :)
JEG FALT HELT FOR DET GRØNNE BURET !!!KLEM FRA ELI:))

Turid sa...

Herlig bur! Hadde sikkert vært knallfint hos meg som er sååå glad i grønt, med litt slyngplanter rundt ;) Pris & mål, har du det Irina? (har jeg spurt før?...) Må tenke litt..

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Oj, så spennende å lese at du er fra Støren, det er pappa'n min også! Han døde i vinter av kreft...

Har hørt store lovord om det loppemarkedet der oppe, men har ennå ikke fått kommet meg dit! Så mye spennende du viser fram.

Hilsen fra Stine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online