søndag 5. august 2012

DjevelkyssetSyntes at Unni Lindell hadde begunt å miste teken, men med denne boka var hun rett på topp igjen. Er det en krim du bør lese i år så er det denne.....ok, og Englemakersken.... to stk :)
Du kan ikke legge den fra deg, spennede som få. Så ikke vent med å kjøpe den, verd sine lapper.


Vivian Glenne jobber på det lokale renseriet, er samboer med en taxisjåfør og har tre sønner. En kveld går hun ut i skogholtet bak rekkehusbebyggelsen med en spade. Hun kommer ikke tilbake i live.
Den dreptes femtenårige sønn, Dan, og vennen hans Jonas setter i gang en egen etterforskning. Lag på lag avsløres, og alt flettes sammen til et klamt nettverk av mistenkte og trekker de to guttene inn i mørke irrganger. En renserikunde som jobber på høyt nivå innen etterretning blir sentral. Det samme blir offerets eksmann, Arne Colin Andersen. Han bor på en planteskole utenfor Drammen. Og naboene Birgit og Frank Willmann har noe å skjule. Da drapsofferets yngste sønn blir hentet av mormoren sin i barnehagen, trår skygger av noe annet iskaldt frem. For Sebastian har ingen mormor!
Uhygge i nære familierelasjoner, klaustrofobiske naboskap og hemmelige forhold trekkes frem i lyset og setter fokus på både det sårbare og det farlige

3 kommentarer:

InnsidenUt sa...

Takk for boktips, jeg leser mye og trenger noen anbefalinger:)
Har du lest Kråkejenta av Håkan Sundquist? Den anbefaler jeg tilbake:)
Nyt søndagen, klem fra Agnete

Black Feathers sa...

Hei Irina ;)

Takk for flott boktips, den høres veldig spennende ut.
Ønsker deg en flott søndag.
Klem fra Eline ;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Takk for tips, jeg hadde mista litt interessen for Lindell og la tilbake denne boka i en bokhandel her om dagen. Men da noterer jeg meg denne som aktuell igjen. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online