torsdag 16. august 2012

All of Irina.com elsker industri !Heisann & Hoppsann
Litt flere bilder av sommerens innkjøp. En ting er sikkert. Vi favner absolutt alle trender. Så er du i nærheten så finner du garantert noe i din stil her.Vi har hektiske dager her med å innredde, lage nye utstillinger, pakke ut varer og å prise. Jeg svarer på alle mailer , telefoner og sms, men de siste dagene ligger jeg litt i bakkant med det. Jeg lover det blir bedre og det er ok å ringe. Skal dere ha svar med en gang er det best.


Vi har tre helt nyyydelige industrilamper fra 20- 30- 40 tallet. De hang på et tysk sykehus under krigen. Kor kuuuul e det ?


Ser jo kanskje nå at den plakaten med innvoller burde ha viket plass for den med fisker... lenge leve latskapen....gidda ikke å gå i bila for å hente den... men kul på en bisarr måte. Jeg elsker jo tross alt skrekkfilmer der man ser innvoller på kjøkkenbordet ;)

Om der lurer på pris og info anngående varene så gå inn på vår fb gruppe IrinaStyle by all of irina. Der står allt pluss gode tilbud.


Vi har en liten REÅPNING SØNDAG DEN 19 AUGUST KL 12-15.SÅ OM DERE IKKE HAR NOEN PLANER ER DERE HJERTELIG VELKOMMEN TIL EN TRIVELIG PRAT, KAFFE OG KAKER OG GJERNE EN HANDEL ELLER TO.

Alle som handler for over 300 kr er med i trekningen av et gavekort på 350 kr, et skjerf med det amerikanske flagget og et kult scullsjerf.

Vi har masse varer på tilbud. Flere bord med - 50 % - 70 %. Mange flotte møbler til salgs også...om de ikke har gått før søndag. Jeg har åpnet titt og ofte denne uka :)
Vi holder til på vakre Ersgard ca 7 min fra Stjørdal sentrum.

Gleder meg til å treffe deg :)

1 kommentar:

I Det Lille Grå Huset sa...

Her var det masse kult!
Ha en fin fredag:)
Klem Line

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online