søndag 22. juli 2012

Ugler i mosen blant interiørbloggerne....


Ugler er inn som aldri før ................ flere eksempler på de fikk jeg tak i på Selbu :) To styggfine uglelamper.... øynene lyser når de blir slått på. Flere bilder senere av det.


Skal beholde ei, men hvem er jeg ikke sikker på. Høyde kommer senere, de er ikke så store :)


Elsker begge :) Har du lyst på ei så koster den 650 kr..... men vel verd alle pengene. Jeg betalte nesten det samme selv, men jeg ønsket en kuriositet på låven/ butikken. Og av og til må man bare ha noe !! Disse uglene er bare det. :))


Veldig fin rustikk ugle På forsiden og på baksiden. Inni tenner du et lys.Denne ugla er veldig spesiell tråsnelle/nålpute. Veldig "rare" på engelsk og norsk.


"Trådhullene" sees under nebbet og på siden og på hodet er det nålpute. 300 kr om jeg skal selge, men jeg trenger en og denne er jo kul om du ønsker noe som få andre har.


Salt og pepper i nysølv..... to ugler sitter på en grein. Den ene sier "do you love me" Den andre sier irritert. I have told you i´m not a romantick owel.... but i owel you..."Disse sier sikkert det samme.....og jeg er nesten 100% sikker på at det er ugler i mosen blant interiørbloggerne....

Ha en fin fin søndag, selv om det er 22 juli.....

Store klemmer til alle som trenger det, meg innkludert.

3 kommentarer:

Black Feathers sa...

Hei Irina ;)

He he så søte uggler. Jeg har en slik ugglelampe, som jeg kom over på en bruktbutikk. Min var så fettete og fæl at jeg fikk den for nesten ingenting. Men etter en grundig vask og påliming av øynene igjen ble den kjempefin, bortsett for at den sjeler. Virkelig verdt å betale for å få en slik skatt ;)

Ha en fin dag.
Klem fra Eline

Fru Muffins sa...

Ugler i mosen. Artig overskrift som gjorde meg nysgjerrig. Artige ugler. Men ville ikke hatt dem i hus :))
God søndag:)

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Ha,ha..jeg har selv skaffet meg en søt liten hvit ugle-vase.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online