tirsdag 17. juli 2012

Helgas "loppisfangst"


Da jeg stod og solgte på Selbu traff jeg en dame jeg ble venn med. Kan vel si vi har de samme interessene. Kjøp og salg av ....ja dere vet....... skrot/skatter. Så vi har holdt kontakten. Så på lørdag var Berit å hentet meg kl 0800 !!


Det ble en roadtur til Malm der det var brukt /antikk / loppis marked. Og  "dessverre" ble det med meg en del hjemme. Mesteparten står her..... minus en kasse og et nyyyyyyydelig skap :)


Kommer flere bilder i morgen. Måtte bare minne dere på ...og meg at jeg lever :) Dette er fra fb siden min IrinaStyle by all of irina . Gjerne lik meg :) da blir jeg hoppendes glad.

Heisann & Hoppsann kjære dere :) Håper dere har sol i hjerte og sol på himmelen. Jeg holder på å rydde litt for å dra med meg flere varer inn på butikken. Jeg har fått tak i noen fine ting :) På torsdag skal jeg være noen timer på låven. Fra kl 13 og en del timer . Det kommer flere damer innom og det gleder jeg meg til. Alle som kommer innom kan prute og få personlig gode tilbud. Og så har jeg noen tynne plexiglass bein som jeg selger for 1650 kr ( spar 350 kr ) Dette tilbudet varer ut søndag men bare ved personlig oppmøte ( sendes ikke) Gratis frakt ut den 24 :) Send meg mail eller txt for mer info. Trenger å vite når dere kommer. Jeg serverer kaffe/ brus og kake. Velkommen ♥ ♥ ♥

2 kommentarer:

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!

Her hadde fått med deg mange flotte skatter.Bare elsker det speilet:)
Koselig med en loppe venn:)

Nyt morgen dagen!

Jeg får så masse skryt av potten og rådyrene jeg kjøpte av deg:)har sendt videre adressen til bloggen din:)

Klem Linda:)

sigrid sa...

Så masse fint du finn.
Vert visst ikkje trøndertur denne sommaren, men kanskje til hausten?

Sommarklem sendt din veg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online