tirsdag 24. juli 2012

Siste sjanse !!


Heisann & Hoppsann :)


Nå har vi kun igjen ett sett med tykke bein til salgs ! Har bestemt meg for å selge ut noen flere tynne. (hvor mange prosjekter har jeg tid til ....?) Uansett 1 sett med fire tykke bein... så om du drømmer om en sjeslong med plexiglassbein ( slik jeg gjør ) da har du sjansen. Jeg reiser på ferie onsdagsmorgen så det er siste sjanse for å få ett sett tykke bein.


Ellers har vi denne fine kisten med masse fin plass til alt mulig :) Kan brukes som bord også, Sommerpris 800 kr. L80 D50 H50
Så da er det å tenke hardt på de beina om du vil kjøpe det siste settet med tykke :)Ha en fiiiin tirsdag, jeg må pakke... hater å pakke... har alltid med for lite .....jeg er nemlig redd jeg skal ha med for mye. Jeg har med for mye tilbake da....


Lik gjerne siden min og del. Jeg er utrolig takknemelig for at dere er så snille som ghør det. husk du kan vinne ett sett med tynne bein om du gjør det.

T A K K :))

http://www.facebook.com/pages/IrinaStyle-by-all-of-irina/177457142307011


Kan være på butikken en liten time fra kl 19 om noen vil komme i kveld. :) Har også en kjempefin mekespann og to zinkbaljer....kommer innlegg senere i dag om det.

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Hei!! Hvordan står det til med de pleksibeina? Trenger de fortsatt omplassering? Hva er prisen? Jeg er interessert :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online