onsdag 18. juli 2012

Helges "loppisfangs" del 2Heissann & Hoppsann :)


 Et av tingene som ble stappet i bila til Berit var dette skapet. Jeg syns det var aldeles nyyyyydelig ....og snille Berit mente vi hadde plass i bila. Vi plukket ut en allerede fullstappet bil 4 ganger for å få plass :)


Det gamle skapet mangler glassdører, men det er løst med å ha søte blonder på døra. Skapet er 83 x 87 cm. Og det selger jeg til 1500 . Det blir sikkert kjempefint med maling, men jeg syns det var fint som det er .


5 Egersund fat i i bra stand. kanskje samler noe på disse ? Jeg solgte grøtfat av samme merke for noen år siden :) 180 kr. Kjempefin 60 grams potetskje , brukte den til "jorbærskje i dag. Og den var så fin at den selger jeg ikke .


 Gamme fin kjøkkenvekt kr 250 kr. I en aldeles nydelig farge !! Love !!


Brune fine flasker ( hva ble de brukt til ? ) 30 kr stk. Kjempefin til pynt eller som vaser :)Disse Cristineholm porcelin dessertskålene tror jeg ikke er at brukt i det hele tatt. De er perfekt og så er de så fiiiiine. Farger, formen... ja alt ved dem er søtt, 250 kr for 8.Krakken har bare den skjønne blåe fargen. Kanskje tidlig 1900 tallet eller sent 1800. At den er gammel er det ikke tvil om kr 400.

2 kommentarer:

Spire sa...

Hærlige loppisfunn! :)
Har gjort noen bruktraid selv i sommer, det blir jo alltids litt prosjektarbeid, men det er jo bare gøy! :)
Hilsen fra
LenaE

Anonym sa...

Hei Irina! Sitter og kikker på de brune glassflaskene på bloggen din. Vanskelig å se størrelsen på dem, men i min spede barndom var melkeflaskene av glass. De brune avløste blanke flasker og toppene/"korkene" hadde forskjellig farge avhengig av om de inneholdt vanlig melk eller kefir. Ellers flott blogg. Stå på, Irina. Ha en fortsatt god dag. Tutti Frutti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online