fredag 9. oktober 2009

Noe skummelt hendte................

Takk for alle lykkeønskninger for natten og det hjalp veldig. I går googlet jeg ,husredd, og jeg kom over flere behandlingsmetoder. Og Maria nevnte også noen. TAKK:
Jeg sov på stuen. Det gikk sånn ok. Liten sofa til ei som brer seg ut.
Kl 7 følte jeg trygg nok til å gå opp på rommet...det var også ok.
Men det jeg så da jeg gikk ned var ikke ok.
Jeg hadde sovet med nesten alle lysene på. Og med en vedkubb på dørhåndtaket på ytterdøra-
Da jeg kom ned var to lys slått av og vedkubben lå oppå en kommode !!
Hadde noen åpnet døren fra utsiden har den ligget på golvet. Samme tøfflene mine. De lå hulter i bulter på gulvet ved sofaen. Da jeg kom ned lå dem pent oppstilt ved godstolen !!!
Dette er faktisk ikke tull. Jeg lurer på om noen har nøkkel og hvis de har det, hvorfor skal de ta seg bryet med å slå av lys og stille tøffler pent opp.
Er det noen som har opplevd lignende ??
Jeg klarer ikke å "se "slikt i meget hjem.
Hvis noen har tips eller alternative forslag ol. kan dere sende meg en mail .
Eller har noen historie å fortelle.
Klem fra en skremt Irina...som akter å rømme huset helt til Demolitionmannen kommer hjem.
Nå må det bli interiør snart

9 kommentarer:

Datt sa...

Næh, er det sant?? :D Hva i all verden... :-O

Trinola sa...

Lå vedkubben på ut eller innsiden ?Hvis noen har nøkkel ,låst opp døra !med vedkubben på innsiden tror jeg du har hørt smellet eller ? Ellers var det litt skeary ja :o(gammelt hus ,hmmmm . Men slapp av det er alltid en forklaring på mysterier ;)

Maja sa...

Huff o g huff!
Du må få renset det huset ditt!
Noe er det der, men hva er jo ikke godt å si;)
Skummelt!

Pauline sa...

Virker jo som du har "noe" i huset, men prøv å se det positivt da, kanskje vedkommende bare ville rydde litt hos deg!
Hvis de ville skremme deg ville de vel gjøre andre ting..??..

Living next to me sa...

hei jaja du får sagt det, jeg tror du har vært så trøtt og redd at du gjær ting som du glemmer, MEn om du bor i gamelt hus så er det jo mer mellom himmel og jord enn andre steder.
JEg hater være alene selv og bor i et diget hus, med mus i veggene , og katter som blir helt dust , når de hører det, og ser film med katta hele natta , skrekkfilm , verden blir jo ikke verre enn de filmene , Men din beskrivelse av å se sånne filmer , var så bråkete at du burde skremme de fleste spøkelser . MEN som hun over sier , du fikk jo rydda etter deg. HER åpna skapdøra seg og gåstaver ramla ut, og det er skyvedører .
Da får du fart på hjertepumpa , men jeg antar det er kattene som har skylda..Lykke til videre , å være redd er ikke noe ok, så jeg håper du finner en løsning .

Anonym sa...

Hei, har hørt om slike opplevelser. Kanskje du burde få huset "renset", som en her foreslår. Uansett, så er det en fredelig og ryddig en som er der! Sikkert ikke morsomt, kanskje best (for søvnen din) om du enten ligger over hos andre, eller får noen til å være hos deg? Vi er mange som ikke liker å sove alene i huset vårt, uansett hvor rolig og stille det er!
Hilsen en fast leser, men jeg må være anonym siden jeg ikke har blogg

Evami sa...

Husspøkelset ditt virker nå til å være en ryddig person!Men for deg som er husredd så er det vel steinftøft:) FÅr håpe at Demolitionmannen er hjemme snart:) Klem Eva

Anne Marie sa...

Hei!
Tror nok du har vært så trøtt og utslittt når du gikk å la deg at du ikke husker du har begynt å rydde. Er helt sikker på at det er en helt naturlig forklaring på det.
Du skriver forøvrig helt fantastisk!! Innlegget ditt om bla oss ukjente leser, traff meg midt i magen:-) Har fulgt med på din blogg en stund og liker veldig godt det du skriver. FOrtsett med det!!!! KLem

Anonym sa...

hadde byttet lås på døra..vemmelig og oppleve slikt da.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online