torsdag 15. oktober 2009

The enchantet chrismas forrest that the witch took....

Jeg har dessverre aldri vært ut på tur, aldri sur.....ut i skog og mark...gått bare for å ha gått. Jeg er den første til å innrømme det Ikke at det har vært en stor lost for min del...mindre for skogen.
Jeg vet ikke hva jeg har kommet til å ha ødelagt hvis jeg skulle ha ramlet rundt, og brekt pinner og trær.
For å ikke å snakke om pinner og trær i øynene.
Så hvordan kan jeg da fortelle min fasinasjon for mose....ikke med noe annet en at jeg syns mose er estetisk vakkert. Nydelig farge, nydelig konsistens, og dens bruktmåte er ufattelig. Og så er det gratis...det beste i livet er faktisk gratis enda.
Mitt hode er så kompleks at jeg selv ikke fatter helt hvordan ting tikker der oppe ;)
Med en gang jeg fikk den mailen, visste jeg hvordan jeg ville ha det. Ett bilde kom poppene opp i hodet...og det har ikke forsvunnet. Så det er mitt bidrag til utseilingen.
The encanted chrismas forest, that the witch took.
Eller på godt norsk . Den magiske/ forheksete jule skogen som heksen tok.
Og jeg er heksen......
Prossessen på denne utstillingen kommer i flere deler...det er en rekke med biter som skal passe. Jeg har sett dem i hodet, nå må jeg bare dra de ned å det til å funke i real life !!
Jeg begynner med gulvet, eller skal jeg si teppet. Mitt bord skal stå på ett "teppe" av mose....ca 15 m2. For at det skal funke. Skal vi lage ett lite "basseng". Sponplater som for en kant på ca 5 cm.. Slik at mosen ligger flat på den uten å "ramle" ut. Dette bassenget må dekkes av plast slik at mosen kan vannes hver dag.
Før det kommer inn på museet må mosen fryses slik at alle dyr i den dør.
det var dagens bit for bit til en utstilling.
Som dere skjønner er det mye å gjøre. !!
klem

10 kommentarer:

kari - carpe diem sa...

Steike god ide!!! Mose er helt nyyydelig, det er noe trolsk og samtidig ufattelig mykt over det. Litt myteomspunnet, mystisk og herlig. Nå kan du jo få bruk for de derre "ko-ko" mose-ideene dine, som vi her inne syntes var kjempefine, men familien din var vel mer skeptisk...jeg tenker på lysestaken, ja...
Go for it, Irina, go for it!!
Når er utstillingen sa du? Jeg tror jeg må ens ærend til bartebyen.

kari - carpe diem sa...

-en ting til...hvorfor prøver du ikke å tjene penger på bloggen din, som alle andre, nå som du er garantert mange flere treff iløpet av ei uke? Det er jo penger det også...??

Edda sa...

Good day.....
for ett flott bilde.....dette her har jeg en følelse for kommer til og bli kjempesuksess.....og det kommer til og bli noe noen aldri har sett før...
ha en god dag/kveld
klemmer fra meg

Lykkeliten sa...

Skikkelig kul ide!
kulle tro du var ei jente som var ute i skog og mark hver dag jo !

Snubletråd sa...

Det hørtes kjempespennende ut! Jeg tror det kommer til å bli utrolig bra. Jeg bor jo i byen, og har absolutt planer om å komme innom å se. Gleder meg. Lykke til med både jobbing og skapelse! :)

Evami sa...

Gleder meg til å se resultatet Irina:) det høres ut som en magisk juleskog,og du kommer til å gjøre det helt perfekt:) Kult å få ble en del av prosessen også,som å fryse mosen før en tar den inn! Kos deg med dette vennen:) Klem Eva

Trinola sa...

Kjæmpespennende !
Dette blir spennende og følge med på og jeg tror at du får det til helt perfekt ;o) d.v.s. super-orginalt ;o) så lykke te !

gry sa...

Dette blir spennede å følge.:-) Gleder meg til å se det ferdige resultatet.:-) Klem Gry

Kerstin sa...

Hei Irina..tusen takk for skjønn hilsen ...
Jammen er du dyktig... det blir spennende å følge med...

klemmer Kerstin

Kristine sa...

Hei Irina :-)
TUSEN TAKK for de fine ordene fra deg...og så fra deg som er bloggedronninga på interiør da! hehe..neida, men jeg liker jo stilen din utrolig godt. Og, tror jeg har sagt det før, men du har inspirert meg så utrolig mye i innredningen av leiligheten! så all takk til deg!
Og så over til det som skjer hos deg...helt sinnsykt bra da! Er så glad på dine vegne, dette fortjener du! Du er så utrolig flink å kreativ at der er virkelig ikke rart at valget fallt på deg. Gleder meg til å se det ferdige resultatet, gjør oss bloggere stolte :-D moseideen var utrolig kul!! Masse lykke til med fortsettelsen! Si fra om du skulle være i byen så kanskje vi kan ta en kaffe!?
Klemmr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online