torsdag 8. oktober 2009

Hjemme helt helt alene...hjelp !!!
Kjære lesere <3Mine faste lesere vet at denne kjærringa er redd for å være alene hjemme...rettelse skitlivredd.Sjekk her


Av og til , når demolitionmannen ligger å purker og SNORKER ved min side. Da tenker jeg. NÅ må jeg være alene en natt slik at jeg blir vant til å sove alene i mitt eget hus.

Men så våkner jeg flere timer senere, fordi jeg hørte en lyd. Da tenker jeg faen om æ ska !!

Men nå er den reddselsfulle dagen kommet. Barna er på høstferie til mormor.Demolitionmannen er i Hammerfest og denne tøtta er hjemme alene.
Husredd, mørkeredd, zombiredd...

For første gang i sitt 36 år gammle liv.PATETISK !!!Jeg har forbred meg i hele dag, det er viktig, Føler meg litt som Sara Connor i Terminator.Man bør ikke overlate ting til tilfeldighet ene.

Jeg syns selv jeg er flink. Ikke har jeg spurt venninner om å ligge over, og ikke har jeg invitert meg bort selv.

Men babystep...det er det som må til folkens. Jeg har tatt avgjørelsen om å sove ALENE.

Men jeg tør enda ikke å ligge på soverommet. Dette huset er såpass stort at soverommet ligge gjemt litt inn i huset, det vil si. At hvis noen bryter seg inn i huset så vil jeg ikke høre dem før de er noen meter fra sengen.


Så jeg kamperer på stuen med tven på. Jeg hentet ned laken, pute og dyne mens det enda er var lys ute.

De ble brakt nede, der jeg skal sove på sofaen. Jeg har også hentet hårspray slik jeg kan spraye på øyene til... ??Panikk knappen på alarmen er klar

Jeg har sjekket at dørene er låst 50 ganger, og sikkerhetslenker er på. Og så har jeg satt en vedkubbe på dørhåndtakene. En stol foran dørene lent opp mot dørhåndtakene.Alle rommene som ikke er i bruk når jeg er alene hjemme er låst.
Jeg kommer til å låse meg inn på stuen, men huset vil bade i lys i hele natt.


Jeg vet ikke helt hva dette skal hjelpe mot. Jeg er ikke så redd for mennesker av kjøtt og blod. Jeg er redd for spøkelser, vampyrer og zombier !!

Jeg har ingen psykoser her :)
Men jeg er miljøskadd av skrekkfilmer.


Jeg lurer, er det flere der ute som er skrekkslagen redd for å være alene hjemme om natten ? Og jeg lurer også på om det er noe jeg kan gjøre ??

Har noen erfaring med hvordan det er å bli kvitt denne invaliserende reddselen som lammer meg.Og er det lurt å ta sovetabletter slik at jeg sover natten gjennom, med en flaske vin !! HÆÆÆÆ jeg som er så godt som avholdsdame.

Eller skal jeg bare ligge våken i hele natt, å analysere hver minste lyd ??


Kjære alle sammen. Hvis det er folk som føler for å snakke med meg i natt på telefon eller facebook er dere MER enn gjerne velkommen til det.


Hvis dere ikke hører fra meg mer..er jeg tatt av en zombi.....
Ha en zombifri natt !!20 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, vennen! Jeg er også alene i natt, unger på ferie, mann ppå jobb. Det blåser sterkt på vestlandet i kveld, skikkelig grisevær. Tidligere var jeg og livredd, ikke for mennesker, tror jeg, men for noe annet. Jeg har sovet fullt påkledd i stua, med lys på og radio på, men det er lenge siden. De siste årene er det helt greit å være alene. Med en mann som jobber i utlandet og i Nordsjøen, nyttet det ikke å være så redd så lenge, og alt blir en vane. Nå går det greit å legge seg i si egen seng. Jeg setter etter hvert pris på kveldene alene, da jeg legger meg når det passer meg, tar pc en og katten med i senga. Lykke til! Dette går fint! KLem

ralfefarfars paradis sa...

Jeg håper zombiene lar deg være i fred! For å være ærlig så er jeg også mørkeredd--og skrekkfilmer det har jeg også sett endel av...min erfaring er at jeg for alldel ikke må se på noe ekkelt på tv- eller lese noe skummelt. Ha på lys og radio- musikk- lese noe artig og uskyldig;) Jeg ønsker deg ei riktig god natt- jeg er sikker på at du klarer dette!!!

Anonym sa...

Jeg har også hatt det sånn...-før..
Det er faktisk en tilvenning el. vane om du skjønner?
LÆRE å like å være aleneog kose seg med det:-)
Idag syns jeg det er DEILIG!
Prøv litt og litt, det er VERDT det:-)
Riktig god helg Irina, ser på faet og SMILER..!
Varm klem,Hege.

Lisa Cecilie sa...

åååå, søte du :) det går nok så bra så.. bare slapp av og prøv å nyte stillheten :) helt sikker på at du overlever og at du slipper å hilse på gale zombier!!! :)

nattinatt!!!

klem :)

A-mora sa...

Hei Irina

Jeg er mørkredd og husredd så jeg skjønner hvordan du har det.
Har sett alt for mange skrekkfilmer i ungdommen. Hører hver minste lyd når jeg er hjemme alene.
Håper du for sove i løpet av natta.

Klem Synnøve

Landstil sa...

Vet akkurat hvordan du har det! Jeg er LIVREDD for å være alene jeg og, har sovet alene 1 natt hele mitt liv. Er ganske ødelagt av skrekkfilmer ja!

Ønsker deg masse lykke til i natt!

STOR trøste klem til deg

Linea sa...

Huff, kjenner til den følelsen..
Er ikke noe gøyt å være alene hjemme når man er redd.
men det blr litt bedre etterhvert..
Når sambo var innlagt i 3-4 mnd på sykehus, hadde jeg ikke noe valg, kom hjem rundt midnatt i svarteste natten.
Men jeg kan nærmest garantere:
det blir bedre etterhvert.. Så er bare til å bite i det altfor sure eple, kanskje se noen andre filmer enn grøssere og skumle filmer, og drømme seg bort, fokusere på andre ting enn at man er alene:)

Ha en fin natt, det går bra!!

Lindas hus sa...

Kjenner veldig godt følelsen du sitter med og er også mørkredd. Kanskje ikke på ditt nivå for jeg sover alene hele tiden;) men jeg har gudskjelov hundene rundt meg som holder meg med selskap! Kan jo hende det er lurt å ta en sovetablett hvis angsten sitter i deg! Ellers så får du døgne som kidza sier det;) Lykke til og kos deg med alle lysa på! Stor klem fra Linda

Bluggi buggi blogg sa...

Hei hei.
Ja jeg kjenner meg igjen i den redselen der. Var redd for akkurat det samme som deg.
Helt fra jeg var liten. Midt på natten, etter timers stirring i taket, svette som rant og et hjerte som hamret i hundre, tok jeg med meg dyne,pute, madrass og la meg på gulvet på rommet til noen av de andre i huset. De var ikke overrasket over å finne meg på gulvet når de våknet om morgenen.
Ingen i min familie ville trodd det om noen sa at jeg skulle en gang bo i et gammelt hus fra 1916 alene (har datteren(13) min her og, men hva kan hun gjøre og hun er jo hos faren sin innimellom).
Min kur var å bli singel. Ikke så at jeg anbefaler deg å bli det, men det hjelper å være nødt til å være alene. Det er mange år siden jeg sist så en skrekkfilm og ja jeg kan bli redd nå også. Men jeg snakker mer fornuft til meg selv nå, jeg er nødt og det går faktisk veldig bra. Har to puser som jeg kan snakke med. Hjelper det også.

Mitt råd er at du ikke skal si til deg selv at du ikke skal være redd. Si ok, nå er jeg redd. Hva kan jeg gjøre med det? Ikke røm fra det med å se på tv, faceb elle lign. Legg deg til normal tid. (Jeg blir reddere jo trøttere jeg er). Tørr å ta opp med deg selv hva du er redd for og spør deg selv om du virkelig tror at slikt finnes. Og om det finnes, hvorfor har de ikke dukket opp før? Snakk fornuftig med deg selv.
Du må ha lykke til. Jeg håper dette hjalp deg litt på vei inn i drømmeland.
Godnattklem fra meg.
Trude :)

Tina sa...

huff huff! Det går så bra skal du se. Det kommer nok verken spøkelser, vampyrer eller zombier. I alle fall lykke til og sov så godt du kan! Klæm

Laila -Karin sa...

Du kommer deg helt sikkert igjennom dette vennen.
Kommer nok ingen ZOMBIER PÅ BESØK.
Ha en god natt vennen
Det er sikkert noen engler å passer på deg.
Klem fra
mamsen.

WenchesVerden.blogg.no sa...

Du kan bare slappe av..jeg har nemlig hørt at alle zombier og spøkelser avspaserer i natt, siden de må jobbe overtid på Halloween!

Klæm

små og store drømmer sa...

uffameg da.. Dette hørtes litt for slitsomt ut til å være verdt det. Tror jeg hadde invitert meg selv vekk eller invitert en venninne over neste gang :)
Selv er jeg ikke så veldig redd av meg. Ikke for spøkelser eller noe slik hvertfall. Men hvis jeg er alene hjemme i huset til mamma og pappa så legger jeg merke til hver minste lille lyd.
Men, nå bor jeg i leilighet i andre etg og finnes ikke redd i det hele tatt.

Kanskje løsingen er å flytte i leiliget? Hehe...
Heldigvis er det vel ikke så ofte du er alene hjemme?!

Nei, nå må jeg sove. Burde gjort det for lenge siden. Gleder meg til i morgen. Da skal jeg nemlig på posten å hente en pakke. Og den er ikke fra hvem som helst. Den er fra DEG :) :)

GOD NATT MIN SKATT SOV SØTT I NATT :)

små og store drømmer sa...

dessuten, de som er redd for spøkelser, gjenferd ol. de får aldri oppleve de. Spøkelser viser seg nemlig kun for de som ikke er redde. Det er faktisk helt sant!
KLEM :)

sigrid sa...

God Natt klem ;-)

Evami sa...

HÅper du har hatt ei Zoombie fri natt vennen:) MÅ nå si at babysteps er imponerende når du er så husredd som du er!
Tøffa:) OG nestegang så trenger du litt mindre lys på i stua,men å sove med radio og tv på har jeg gjort jeg også! Når jeg bodde alene på Møllenberg,skummelt ja!
Klem Eva

Pauline sa...

Håper det gikk bra og at det ikke dukket opp noe skummelt!
(eller at din mann kom overraskende hjem, tenker det hadde blitt sjau, med vedkubber og alskens..)

Marias skriblerier sa...

Kjære deg... Noen ganger hadde du hatt godt åv å tømme hodet ditt HELT... men det er jo lettere sagt enn gjort! ;) Det som er så fascinerende med slik ubegrunnet frykt er at du skaper alt i ditt eget hode.

Har du noen gang opplevd noe som gjør at du har grunn til å være redd når du er alene? Og hvis du blir redd av å se på skrekkfilmer, hvorfor ser du på det da??? Jeg har sluttet helt å se på skrekkfilmer, for jeg skjønte at slike filmer gjorde noe med meg som ikke føltes bra, til tross for at jeg visste at alt bare var film. Mareritt fikk jeg også alltid etter og ha sett på skrekkfilmer.. Så min første anbefaling er: SLUTT Å SE PÅ DET!

Tror du virkelig, innerst inne, at det finnes zombier?!? Har du noen gang forsøkt å gå bak frykten din? Med det mener jeg, kan det ligge noe annet/noe mer bak?

Det finnes mange måter å komme seg over slik frykt på, men selv er jeg ingen ekspert. Hvis du virkelig føler at dette er et problem, og på meg høres det veldig sånn ut, så ville jeg vurdert å teste ut noen ulike alternative behandlingsmetoder, som kanskje kan hjelpe deg gjennom dette.

Jeg kan nevne noen:
The Journey (Brandon Bays)
The Work (Byron Katie)
Tankefeltterapi (TFT)
Emotional Freedom Technique (EFT) Regresjonsterapi (tidligere liv)
Hypnose

Jeg har prøvd flere av de nevnte metodene, både i forhold til frykt, angst og bekymringer, og det har fungert utrolig bra. Men, du må være villig til å endre de negative tankemønstrene dine, og det er du som må gjøre jobben.

Sender deg en god klem og håper at du kom deg greit igjennom natten.

Datt sa...

Jeg var litt husredd når jeg bodde på landet, men ikke her i byen, har er det så mye lys å mennesker overlat! Og jeg var ikke redd for zombier, men spøkelser, slemme mennesker og varulver... hehe...

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online