tirsdag 6. oktober 2009

Har du lurt på hvem dine lesere er ????

Heisann Kjære venner og lesere.


Jeg må ærlig talt innrømme at jeg har tenkt masse på de som sitter bak pcene og kikker på det vi har å si. Egentlig er det ett litt skummelt bilde. Litt sånn skrekkfilm aktig. Et rom som er dårlig opplyst alt man kan se er det dårlige lyset fra dataen som vibrerer, og konturene til en mørk person som sitter bak.....dette er fæle anonym. De fleste av oss har en eller to anonyme som ikke liker oss/bloggen.

Du har flere typer anonym. Du har den som av en eller annen grunn vet misliker oss pga vi har en blogg, å derfor skiller oss ut. Uansett hva vi skriver, eller ikke. Uansett hva vi viser bildet av eller ikke, så kjenner denne personen en for henne en rettferdig sinne...tror hun. Hun blir en vokter eller mer en person som bør si fra til bloggeren det de alle tenker . ...Hun kommer alltid med store oppstøtt, og rettningslinjer om hvordan vi bør blogge. Og hun er 100 prosent sikker på at hun har alle anonyme bak seg.
Denne personen sitter alene i ett rom, bort fra resten av familien. Hun han kanskje av og til en kopp kaffe å sippe til , men beste liker hun ikke forstyrrelser av noen slag !! Hun jakter...på ett bytte !!


Så har du andre anonyme. Hun som kjenner oss personlig, men ikke liker oss. Av forskjellige grunner. At vi stikker oss ut, sjalusi fordi vi tør å stikke oss ut. Malplassert beundring som blir til skadefro.
Folk som kjenner oss, kanskje tom med familie( Ofte familien som er litt langt ut ) som av en eller annen grunn ikke liker i at vi blogger. Sjalusi her også....hvem og hvor tror hun at de er tenker hun. Og hun sender ofte beskjeder til mannen til bloggeren om at nå syns hun at jeg blir litt vel privat. Denne personen feier aldri for sin egen dør, men kun foran andres.
Du har andre bloggere som kommenterer anonymt på andres blogger, fordi hun da tror at andre bloggere vil være uenig i det hun sier. Hun er ikke ond, bare usikker på om hun tør stå for sine meninger i en kommentar til en annen blogger.
Så har du hun som en gang var din bloggvenn, men av en eller annen grunn hun selv vet .Ikke er det lenger, Hun leser det du skriver, hun sitter med handa foran munnen, Og hun har som innstilling å ikke like, le gråte eller humre over noe av det du skriver. Hun tenker på det, og Avogtil bli kinnene hennes røde av ...hva...harme , sjalusi av...tror ikke hun vet det selv.
Så har du nøytrale anonymer som leser bloggen. Hun syns den er interessant. Og hun leser den gjerne etter leggetid av barn eller mens hun spiser frokost/kveldsmat ol En kopp kaffe eller te, ett rundstykke, og en liten bit, politisk korrekt sjokolade ved siden av. Mannen sitter gjerne ved siden av å ser på tv.'
Så er det hun som leser bloggen på jobb. ÅHHH nå er det sannelig litt kjedelig på jobb, skal jammen meg kikke innom.... eller som leser når hun er på nattevakt.
Så er det de som leser fordi de er moren til ei pike i klassen til datteren eller sønnen din. Og det er jo artig å se hva du skriver.
Og så er det venner av deg som du sjelden ser, eller hører til. Men de leser om deg. Så er det nære venner som leser om deg fordi de er venner og de er alltid positive.
Så er det anonym som er søt som en knapp, fordi hun har lest bloggen din en stund ,og føler hun kjenner deg og liker deg !! ME LOVE !!
Så har du folk som forteller at de leser bloggen din hver dag og blir så lei seg fordi du ikke har kommet med ett nytt innlegg på en stund.
Så er det de som forteller deg at de syns det innlegget om hengemyra var så bra. At de fikk det anbefalt å lese fra noen andre, og nå leser hun bloggen din hver dag.
Så er det hun som ikke vil la deg tro at hun leser bloggen din...men så
forsnakker hun seg...og når hun skjønner det prøver hun å ro seg unna med å si...ja jeg leste en gang ..men det er lenge siden og MEGET sjelden jeg leser den....forresten syns jeg du skriver veeeeldig personlig ?? Syns du ikke det selv ??
Da får jeg lyst å si...JASSÅ...du behøver ikke å lese den du !!
Så er det dere kjære venner !! Bloggvenner som leser, å er positiv åpent for allt. Så er det dere som leser for at dere liker meg som person, kanskje er det en kjæreste som har googlet navnet mitt engang , å kommet til bloggen min...og siden har han fulgt den,,,,,kor kult har det vært da ;)
Og skummelt ?? Men er det noen så send meg en mai l:) ha ha....ka si du demolitinmannen.
Så er det journalister son leser og finner bloggen interessant og spør deg om du vil være med i Tv adressa hjem på TV.
En annen journalist som vil ha deg med på ett to siders avisreportasje om bloggere...
Og så er det hun som leser bloggen din for å sende deg en forespørsel om du vil.......??
Ja, jeg ble glad, og det er absolutt en ære å bli spurt. Jeg har ikke sett eller hørt om noen andre bloggere som har blitt med på noe slikt ( Det kan det være det uten jeg vet om det. Og det betyr ikke at jeg tror jeg er bedre, men det er så morsomt og en ære¨å bli spurt ??? Kanskje har andre i Trondeim blitt spurt ??
Hva det er ???? Det for dere vite når jeg vet mer...kanskje !!
Har dere noen synspunkter på bloggleser og har anonyme innspill. Dette er jo bare mine ironiske tanker satt på spïssen ??
PS !! Jeg liker anonyme lesere og blogglesere, har jeg ikke hatt lesere så har jeg ikke gidda !! Og ingen av mine lesere...anonyme eller ei skal føle dårlig samvittighet fordi de ikke har tid eller lyst til å legge igjen kommentar.
Jeg liker at dere er innom !! Og jeg takker og er beæret for det ;)

37 kommentarer:

edda sa...

Ja du har så rett så rett igjen:)
Og så er det alle som er inne på siden din som ikke legger igjen noen ting...du ser det har vært 60 stykker innom og så er det bare 5 kommentarer....og da lurer jeg så på hvem er de???
Ja ja sånn er det vel når en har bloggen åpen for alle....
Men det viktigst er nå de, som en har hyggelig kontakt med her inne i interiørblogglandia:)

Da avrunder jeg med og si....

Følg alltid din innskytelse når det gjelder og glede andre.
Sitat av Hanna Winsnes...

Det synes jeg er ett flott sitat:)

Ha en koselig kveld Irina...det er en stor glede for meg og følge bloggen din:)
Masse masse klemmer fra meg...

Snubletråd sa...

Hihi, tror nok du har rett i disse beskrivelsene dine! Jeg har lenge vært "anonym" og lest bloggen din. Nå har jeg altså egen blogg. Men liker å tro at jeg var "søt" anonym før, da. Hehe. Nesten sånn at jeg noen ganger ble fornærmet over alle bloggerne som klaget over "fæle ANONYM" - jeg var jo bare snill anonym. Nå har jo jeg faktisk kjøpt et par kopper av deg også, om du husker (du har vel solgt litt av hvert, så er nok en i mengden).

Evami sa...

du har jo fått oppleve mye gjenneom bloggen din,og du er jo ganske unik i hvordan bloggen din er:) Du skaper nysgjerighet,og drivende dyktig til å skrive og uttrykke deg..... SELvfølgelig skaper det nydgjerrighet hos folk du kjenner,når de lesr om deg i avisa og ser deg på tv! Vi er jo en nasjon av kikkere er vi ikke?!
KLem Eva

Ellemeller sa...

Naiv som eg er so har eg ikkje tenkt so mykje på at det sit folk og les bloggen min og tenker stygge tanker om meg og mitt... Æsj, no øydela du heile den romantiske forestillinga eg hadde om bloggeverden;)

Eg les iallefall alle bloggar med auge store som tinntallerkenar og let meg imponere og røre til tårer og latter kvar dag:)

Og eg likar deg!!

Anita

sigrid sa...

Har av og til tenkt på det..
Kven er det som kjem innom, har eg noko å gi andre igjennom min blogg?
Får mykje av å lese andre sin..
Ikkje alltid eg har tid til å kommentere..
Men har alikevel vore ok for meg..

Ha ein fin kveld og natt!

Anonym sa...

Hei, er vel en sånn anonym leser av blogger, titter innom fordi det er koselig og avslappende, ser også masse fint på både din og andre blogger. Føler etter dette at jeg burde ha dårlig samvitighet. Jeg har ikke interesse av å blogge selv, syns du sånne som meg skal la være å besøke bloggen din?

rod i hob sa...

Hei!
Langt innlegg om anonyme...
Eg e ikkje anonym, å har få anonyme som legger igjen helsing hos meg! MEN eg veit at eg har endel som kun leser for å følga med.. Det er litt skremmande!!

Men uansett!
Ha en strålande kveld vidare! Håper at dine anonyme fekk seg en vekker!!

Lykkeliten sa...

Har fulgt med på bloggen din så lenge jeg har vært i blogglandia, og ja, jeg føler at jeg kjenner deg litt;-)

Elsker at du er så rett frem og liketil. Kaster ut en brannfakkel i ny og ne, og får oss til å tenke.
Fortsett med det Irina!

Laila -Karin sa...

Bare en klem fra mamsen
som ikke er anonym.

ralfefarfars paradis sa...

Hei Irina;) Hadde jeg hatt så mange lesere som deg- så hadde jeg sikkert grublet mer over dette, men det ligger jo i bakhodet..Men blogging er så gøy- og noen sjanser må man ta i livet- det viktigste er jo at man selv kan stå inne for det man skriver. Nå er jeg veldig spent på hva du er blitt spurt om;)
Det var i alle fall veldig spennende å lese innlegget ditt!

PIONPIA sa...

ha ha...godt sagt,sikkert mange som kjenner seg igjen her,.... forsett å skrive på din direkte,morsomme måte! Det gjør din blogg unik og annerledes..
God natt!

Siddismamma sa...

Jeg er en av de som lenge har vært anonym på bloggen din, fordi jeg synes den er så inspirerende. Liker spesielt godt når du pusser opp møbler :)

Om du vil må du gjerne være anonym på min blogg også ;)

sylysten sa...

Hmm, har jeg faktisk ikke tenkt på, men så har jeg heller ikke fått sure oppstøt fra fornærma anonyme;o)
Jeg prøver iallefall etter beste evne å ikke trøkke på noens tær, og prøver å leve etter det som mamma lærte meg: Om du ikke har noe godt å si, så hold kjeft;o)
Men det hender noen ganger at jeg har noe godt å si, men bare ikke tia til å si det;O)))
Ha en flott kveld Irina, forhåpentlig uten sure anonyme;o)
Klem
Linda;o)

Snubletråd sa...

Ja, det stemmer. Ikke helt min egen idé (sett det hos andre bloggere), men synes det funket ok på kommoden (den var stygg, syrebeiset og full av rosa hjertestempler som min lillesøster en gang i tiden har lekt seg med). Beina er fra Ikeas Trollsta-serie. Opprinnelig svarte. Vet jo at du ikke er verdens største Ikea-fan;) hehe.

Løvetann sa...

Eg er ganske ny i bloggverden og har ikkje så mange inne på min blogg men eg har nå aldri fått nåke surt fra nåken. Er det et problem altså? Eg såg ein gong ein diskusjon på NIB og frekke svar og folk som kritiserer. "Kjære vene" tenkjer nå eg.
Eg ønsker meg ein kommentar fra alle 6/7/8 som svippa innom meg men er glad for det eg får :-)
Løvetann

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-)

Alltid like interessant lesning her hos deg :-) du engasjerer meg :-)

Ville bare skrive det slik at du vet at jeg liker å følge deg :-) selv om jeg ikke alltid legger igjen kommentar :-)

Ha en godnatt :-)

Klem

Jannickes Hjemmekos sa...

Heisann
Første gangen jeg er innom bloggen din - æresord! Jeg har sett bloggtittelen din og nå ville jeg titte i bloggen din, for ja - jeg lurer av og til hvem som leser bloggen min. Jeg har ikke mange lesere, men er nysgjerrig likevel. Jeg var forholdsvis ivrig på facebook før jeg fikk blogg, men jeg liker blogg bedre - synes det blir mye fjas på FB. Vet at mange tenkte om meg når jeg startet med blogg at: "Ja, selvfølgelig måtte Jannicke få egen blogg - hun skal jo alltid skille seg litt ut. Det var ikke nok med facebook for henne." Jeg har blogg fordi jeg liker det, av ulike grunner har jeg i perioder litt begrenset sosialt nettverk og da er det godt å ha blogg og alle de fantastiske menneskene jeg har "møtt". Huff, dette ble en lang avhandling av en kommentar, men pytt-pytt; det kommer rett fra hjertet og det tror jeg du takler. God-natt-klem fra meg...

Drømmen om en eplehage sa...

Skal tro hvor mange det var som klikket seg ut ei kave når de leste dette. Bare fordi de følte at du SÅ dem sitte der å dømme... Hihihihi, koste meg med innlegget og er spent på hva du nå begir deg ut på.

Nattakos fra burugla med høstferiiiiiie!

Troen og Haapet sa...

Så bra innlegg!..Du skriver veldig lett og ærlig, så det er ikke rart du har mange "Følgere" ,anonyme eller offentlige;)
Jeg er som "Ellemeller"..tenker positive tanker om de som er innom min blogg, fordi jeg søker inspirasjon og glede selv, samt at jeg har et åpent sinn!
..jeg er nok litt som hun "som er søt som en knapp";)
Fortsett å blogg som du føler for, du Irina;)Det er nok mest til glede uansett;)

Anonym sa...

hm...jeg er vel en av disse anonyme leserne...koser meg hver dag med diverse blogger og får utroli mange ideer som jeg drar nytte av:)
har jo bare fått så mange tips til interiør og detaljer av dere.
Dere gleder meg en masse....men uansett hvor anonym jeg er så avslutter jeg med mitt navn.
Så en stor klem til dere alle fra Gunn

Kristine sa...

Dette har jeg og tenkt på Irina...hmm, hvem er de? og hvorfor gidder de lese min blog?? I går f.eks hadde jeg over 170 besøk på mitt nye innlegg, men "bare" 3 kommentarer, mens på forrige innlegget hadde jeg 12..har virkelig ikke klart å knekke denne når-kommenterer-leserne-koden.. Litt spenning får man vel ha i hverdagen ;-) håper alt er bra med deg!! I dag etter jobb tar jeg med meg ei bloggevenninne til Bruktbo på Stjørdal!! Gleder meg, lenge siden jeg har vært der nå :-D
klem

-Ultima-Thule- sa...

Jeg ser jo at jeg har flere hundre besøkende om dagen, men for tiden er det få kommentarer. Ja,ja.... Det er litt synd og litt greit. Men d får iallefall meg til å undre hvem de er...

Spent på hemmeligheten din :0)
*Stor klem*
-Kamilla-

MonaLisa sa...

Heia:) Ja dette er sikkert tilfelle flere steder, men jeg har aldri hatt noen ubehagelige anonyme inne hos meg!Ikke alle er enige selvsagt men det er jo flott! Mangfold er viktig! Noen sure oppstøt vil det alltid være, og at de leser nettopp DIN eller MIn blogge tror jeg er mer tilfelle.... men hvem vet? Jupp, jeg har fått henvendelse fra TV2 jeg.. ett nytt og spennende program som skal sendes til våren. Men så, ble jeg lagt inn og alt gikk i vasken. Men helsa mi er første pri uannsett, så det føles greit;) Lykke til med ditt prosjket venne - go klem

Anonym sa...

Jeg er en sånn anonym leser,har fulgt bloggen din leeenge,er innom hver dag,og det er faktisk den eneste bloggen jeh følger,jeg liker det du skriver,både om interiør og andre temaer..føler liksom att det "treffer" meg litt mange ganger:-)feks driver jeg nå å legger om kostholdet da jeg er i faresonen for utvikle diabetes...og pga vekta...sukk..så man kjenner seg liksom litt i gjen-ÅSSÅ skriver du så ARTI:-)deili å smile litt!har lenge tenkt lage min egen blogg..meeeen er ikke så god på å være "offentlig"(med tanke på di andre bloggleserne...di negative...)men kanskje jeg en dag overvinner den frykten????
du har iallefall en FIIIIIIN blogg!klem klem

Anonym sa...

Hei.
Jeg er en av de anonyme du nevner som sitter med pc`n i fanget og leser interiørblogger mens mannen ser TV. Jeg storkoser meg!!!
Jeg er sluttet å kjøpe interiørblader, da dere bloggere har mye mere spennende interiør og gir inspirasjon og ideer på en helt annen måte.
Ha en super dag!
Hilsen Alexandra

Anonym sa...

Hei.
Du sa det selv,de anonyme kommentatorene er mange og de er forskjellige. Bare en "gruppe" glemte du; bloggeieren selv som skriver negative kommentarer for å skape debatt/få sympati og dermed flere lesere og flere kommentarer. Dette med tilbakemeldinger er jo det dere alle er ute etter og da tar noen litt skitne knep i bruk.
En rettelse/kritikk til slutt;det er ikke akkurat så spesielt/unikt å ha egen blogg som du og noen av kommentarene mener.
Ha en finfin dag.
Kong Sånnja

irina sa...

Kong Sånja.

jeg mener ikke det er unikt å ha en blogg...kritikk til deg !! vet du hvor mange millioner det er som har en blogg eller ?? det er bare det at hvis noen allerede misliker deg så mener de at du skiller deg ut ved å ha en blogg ??
jeg føler meg ikke spesiel eller unik. Og jeg lager ikke innlegg for å få kommentarer eller skape negativitret. Hvis du leser bloggen min så vet du det. jeg er rett fra levra person...jeg skriver det jeg har lyst og når jeg har lyst.....vet du hvorfor...fordi det er MIN blogg !!
Og du , du er en avv de anonyme som liker å lage litt sure oppstøtt...du er ikke der enda at du er fæl...men du beskrev deg der...de som liker å bruke skitne triks for å lage bølger i vannet. men er så pysete at du bruker det dårligste psydonymet ever !! HA HA

Anonym sa...

Hei igjen.
Du skriver; ...misliker oss pga vi har en blogg,å derfor skiller oss ut. Virker jo som om du her mener at å ha en blogg er så spesiellt at det kan være grunn nok til at noen misliker en. Sånn leste jeg det, og når jeg da sier at det ikke er spesielt/unikt er det fordi jeg faktisk vet hvor mange millioner blogger det finnes.
Merk deg også at jeg ikke beskyldte deg for å lage kommentarer til deg selv, du ramset opp (på en fornøyelig måte) hvordan du forestilte deg de forkjellige typene anonyme. Du skriver; Du har flere typer anonym..... Jeg føyde ganske enkelt til en annen tenkt kategori. Hverken du eller jeg VET,det er tanker vi har som vi begge deler med andre. Du inviterer meg inn og er åpen for mine kommentarer.
Har ikke hetset deg på noen som helst måte men hvis du føler behov for å skjelle ut noen så kom igjen.
Lev vel
Kong Sånnja -faktisk ikke noe pseudonym,er bare litt ordblind.
Sonja-konge på min haug
Irina-konge på din haug

Bluggi buggi blogg sa...

Hei hei.
Dette har jeg tenkt mye på. Spesielt når jeg fikk en følger fra Kina. Da ble perspektivet plutselig enormt. Vi er en del mannesker i denne verden og vi kan ikke hindre de i å komme inn og titte.
Jeg er vel litt naiv, men jeg har ikke lyst til å tenke på alvorlige følger som muligens kan komme av å blogge. Jeg har fornuften i behold og tror på at det hjelper. Hvis man skal gå rundt å la seg skremme av allt mulig er det kanskje best å ikk blogge;)
Ha en fin dag.
Trude :)

Linda sa...

Hmm merkelige anonyme kommentarer her....
Ja ja du er så ærlig og god Irina så en må vel bare regne med slikt..
Jeg skulle ønske at de jeg kjenner som leser bloggen min kunne fortelle meg det.
For jeg er sikker på at det er mange...
Jeg forstår at du ikke vil fortelle alt her på bloggen....
Men du kan si det til meg vet du !
Finnes ikke nyskjerrig jeg nei ;O)he he..

Er så spent på å høre mer om det vi snakket om forleden kveld!
Bare pling på når det passer deg.

Klem klem

M sa...

Hei snupp!!!!
Du har et poeng i det du skriver, jeg tror det kan være lett for oss bloggere å sette anonyme lesere litt i bås, spesielt når vi føler det som om de kritiserer oss.
Det er så viktig å huske på at det er et mangfold der ute, både av lesere og av bloggere.....
Jeg tenker alltid på anonyme på en positiv måte, jeg tror at de som ikke får noe ut av å lese min blogg, rett og slett surfer videre.....
Av og til har jeg ikke tid til å kommentere, kanskje leser jeg i hyrten og styrten med kaffe`en to go.....det har vært en travel tid for meg, men jeg håper at jeg får bedre tid til å besøke deg fremover!
Jeg liker at du er så likefrem og helt deg selv!
Stor klem,M

Violetta sa...

Er vi ikke blottere og kikkere noen og enhver? Jeg tror ærlig talt ikke "anonyme" lesere er annerledes enn oss som tilfeldigvis har en blogg. Jeg har da vært såkalt anonym jeg også, og den eneste hensikten min med å surfe rundt var å finne interessant stoff. Hvem som titter inn hos meg har jeg aldri tenkt over, men de er velkommen alle som en så lenge de oppfører seg... og det gjør de alle sammen, så langt ;-)

Pauline sa...

He-he!!
Jeg er av de nøytrale anonyme, leser ofte men kommenterer sjelden..
Ha en finfin kveld, og keep up the good work! :-)

Living next to me sa...

hei , her tøt de anonyme ut , og kong sonja har rett i en ting, det er de som lager sure oppgulp selv, det tror jeg du har sett også.
Når en ikke klarer forandre skrive stil burde en kanskje la være.
jeg har besøk men få kommentarer så ikke aner jeg hvem som labber inn .
MEN her er det jo morsomt som vanlig.
Klem på du og jeg er halveis på det sorte hvor langt er du;O)

Datt sa...

Hei å hå Irina! Dette er første gang jeg er innom deg, jeg ser du holder til i Trondheim du også, det er jo alltid så stas å finne "naboer" her! ;) Jeg synes du skriver veldig underholdende, kommer nok innom igjen! Og jeg ække anonym! :P

Emmeline sa...

Halloen Irina:)Spenstig innlegg...

Først og fremst må jeg jo si at min erfaring med alle som kommenterer er at 99 prosent av dem er SUPERSKJØNNE. Enten de er bloggere eller anonyme:)

Jeg har sluttet å bruke energi på negative kommentarer fra anonyme. De popper opp en sjelden gang og noen av dem er av en sånn art at jeg kan miste pusten et lite øyeblikk... Noen har også evnen til å trykke på de aller såreste punktene våre. Derfor kopierer jeg dem inn i en egen mappe før jeg sletter dem i kommentarfeltet.

Når jeg leser dem igjen noen uker senere er det sjelden at kommentaren har så stor effekt på meg...Den blekner mot alle de hyggelige hilsenene jeg får. En sjelden gang skriver jeg også et tilsvar, men min erfaring er at det ikke er noe poeng i.

Det er jo sånn at dess flere lesere man får, dess mer publisitet. Dess flere vil stikke innom bloggen, også dem som ikke liker det du skriver -eller som blir irritert.

Dersom man skal kose seg med bloggingen bør man kutte ut å tenke på akkurat dette perspektivet. Jeg har hatt nesten 3000 unike brukere innom siden min de siste dagene.
Selvfølgelig kjenner jeg bare en brøkdel av dem, og jeg tror ikke man blir en god blogger om man har fokus på HVEM alle sammen er.

Vi får heller glede oss over de som legger igjen en hilsen, og ignorere de som av en eller annen grunn ønsker å ødelegge:) Nå har jeg heldigvis ikke opplevd at noen har tatt kontakt med mannen min for å få stoppet bloggen...hehe. Det skulle tatt seg ut:)

Vel dette ble langt, syns bare jeg måtte legge igjen en hilsen -og nå har jeg gjort det til gangs:)

Anonym sa...

Hei
Måtte bare kommentere;har akkurat oppdaget blogglandia,dvs for ca 3 uker siden og har blitt litt hekta. Har ikke kjøpt interiørblader eller andre ukeblader i denne tida. Har hatt nok med å surfe rundt og se at det fins andre"tullete"damer som kjøper med seg servietter og lys og annet dill fra det store utland og fyller i kofferten.
Har aldri tenkt på det som noe negativt at jeg gjør dette "anonymt"???, er det ikke nettopp hensikten med bloggen at noen leser den, er ikke det en del av gamet?? eller har jeg misforstått noe?
Digger emmelines og silje-sin og hoppet over til din fra emmelines, men synes dette var en skrekkelig negativ og mistenksom måte å omtale dine lesere på.
Fikk ikke akkurat lyst å besøke deg igjen.
Hanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online