mandag 6. oktober 2008

Oppussing på 60 minutt hjemme....

Vet ikke om dere husker denne kroken hjemme hos meg. Allt er nesten bare hvitt. Mine barn syns ikke at vi har det hjemmekoselig hjemme. Jeg har nesten blitt snurt. Har vi det ikke fint da ?har jeg spurt dem. "Joda alle vennene våre syns det ser ut som ett stylet hus som skal selges "

Er det ikke bra da ? " Spurdte jeg."Nei vi vil ha det mer koselig "

Koselig hva er det ? Er det grønne sofaer og søte Tildaer eller hva de no heter..

Ikke for meg. Hva er så hjemmekoselig for meg. Det er en plass jeg kan sette meg ned, lese den siste boken fra Unni Lindell . Sitte med pc å blogge. Vi har vel alle referanser for hva er hjemmekoselig . For mine barn er det ikke slik vi har det hjemme. Så jeg gjorde noen forandringer slik at de skulle få det .

Jeg flyttet ned en sofa som var i tv stuen til F. For å kjøpte brunmaling, tok fram diverse møbler jeg hadde stuet bort. En rød sofa ble satt mot den hvite veggen. Det rødmalte bilde malte jeg for 5 år siden. Tok å brukte ting jeg hadde fra før, men hvis man plasser ting med andre forskjellige ting ,forandrer det uttrykket. Feks har jeg to blanke "sølv" lamper fra THG . Hvis de står med hvite møbler og glass vil de bli veldig minimalistisk, men slik jeg bruker de her, blir de nesten orientalsk.
Jepp !! Her vil jeg sitte å lese " Mørkemannen " eller blogge litt. Jeg vil sitte med det brune pelspleddet over meg mens jeg drikker kakao og kikker i bloggene deres. Men jeg ville " varme " opp mer. Jeg ville lage ett mer huleaktig plass. På det venstre bildet er det en halvmeter høy glassvase fra IKEA. Den har jeg fyllt opp med duftetelys .....mmm


Her sitter jeg å koser meg. Vandrer i bloggverden mangfoldighet...Tildaer...shabbyskap.....ektlekiskehus.....drivved dronningens siste sprell ol.....Og koser meg !! Dette er kos for meg. ;)
Min evigvarende gaselle hode. Jeg vet at i allefall en person syns den er harry. He he sier jeg, men forteller ikke hva jeg syns om hennes Tildaer.
Men forskjellig smak er det som gjør denne bloggverden artig. Og man må ha respekt for hverandre :) Jeg syns det er artig når noe sier noe negativt om min smak.....Men ennda bedre hvis de sier noe posetivt. Som da ei dame sa, da hun så mitt stillebenn på trappa. " Ha det vært mitt, hadd æ tatt å dynka skitten i rødsprit å tennt på "
Jeg måtte jo le...helt seriøst..jeg liker ikke å ha en mainstream stil....jeg vil sjokkere, jeg vil skape reaksjoner på godt eller vondt.
Som livet....jeg er jo slik som person ;)Her var det hvite peisvegger. Denne veggen ble brun på 1-2-3. Midt i er peisen. Jeg sitter på motsatt side og ser på dette. Dette har blitt min lille hule.
Det er jo male det hvitt til sommeren igjen. Ta sjanser damer !! Det er jo bare maling....det er jo bare døde ting. Det er ikke varig uansett..
Har jeg fått det hjemmekoslig no ? Mine barn gløttet på meg." hmm helt ok ......
PS Husk at du kan vinne masse sminke og hårprodukter hvis DU legger igjen en kommentar på innlegget om det.

19 kommentarer:

Ramme alvor sa...

Hei!

Eg likar stilen din, den er røff og stilfull på same tid. Streva litt med å få oversikt over det du hadde gjort og kva som var kor, men likte det eg såg.
Rart det med borna, den eldste av min sa turt til meg i går då eg ville vise fram mitt siste prosjekt: "Snart kjem du vel til å male meg og Hannah kvit også!"
Ja, så det er frå born og fulle folk..osv. sanninga kjem.

Og sant nok, kvitt er sommar fordi naturen er så fargerik, vinteren er kvit, då treng me meir fargar inne.

R.A.

Petunia sa...

Smaker er som baken...den er delt. Det er jo bra og det er det som gjør det så kjekt å komme på besøkt til andre og se hvordan de har det. Enten gir det deg inspirasjon og nye ideer eller så tenker du at du ikke har det så ille gale hjemme hos deg selv likevel:)

Emmeline sa...

Halloen frøken Gaselle;)
Hehehehe...Tildadamen speaking.

Jeg må bare si at det ser ut som en knallgøy forandring. Som alltid hos deg;) Men å ta fatt malerkosten bare sånn for å svinge seg litt?? Det orker jeg ikke. Det er så mye som må males over her først;) Før man liksom bare kan male litt over igjen, hvis du skjønner hva jeg mener.
Men iallefall; Jeg skulle jo ønske at du hadde STORE bilder på innlegget, sånn at vi virkelig kunne få SEEEE MASSE. Du vet vi bloggedamer liker detaljer. Du er en kul friskus, og det liker vi jo også. Ikke hvit som meg;O)

Jeg har på en måte hatt min dose gul stue med røde gardiner og rød sofa, så da holder det å friske opp med en pute i ny og ne.
Ære være deg og gasellen. For du får det virkelig til!!

Men i løpet av seksti minutter??? Himmel og hav for et tempo!

HildeS. sa...

Ærlige barn du har:)
Det er kjekt med forandring, og veldig kjekt når ein kan bruke det ein har på ein annan måte. Då er det blitt litt nytt likevel.
Kjempetøft:)

A-mora sa...

Du lytter iallefall til det barna dine sier.Det er ikke alle som forandrer stua si for barna si skyld.Men 60min?jeg begynte og lure på om du har hatt besøk av et oppusingsprogram fra en tv kanal.Men så skjønte jeg at det er bare du som har svingt deg noe aldeles rundt og malt og møblert om. Fint ble det.Jeg holder på og maler benkplata og noen hyller på vaskerommet.Har planer om mere oppusing i løpet av høsten men kan ikke si alt til mannen om det på en gang.hihi. Ha ei fin uke. Klem Synnøve

Berit sa...

Snakk om dame som er driftig!!!
Du kan kjøre mange stiler og flott blir det, for du har en unik måte å sette sammen ting på slik at det blir bra, uansett!

Jeg liker også høsten, med sitt stormende vær, men også fargene, luktene, friskheten,så denne tiden kunne godt vart lenger med sine sprakende farger.

Det var et bra innlegg under også. Du skriver så "levende" og sier ting rett ut slik det er, det er ikke mange som våger å blottstile seg slik... Du skal vite at du er ganske så unik Irina, og du har nok mange som er glad i deg, men også de som ikke forstår. Men forståseg-påere det er det sikkert mange av, og bedrevitere.

Stå på ditt du, det er bare du som er du!
Klem.

tinemor sa...

Så stilig du har gjordt det.
Er det ikke rart det der, at når høsten og vinteren banker på, får man lyst på litt mere farge og lunhet. Hvertfall jeg.
Og det er jo sandt, en kan jo bare male over i hvitt til sommeren igjen om man ønskerdet.
Her er det tapetsert, så det blir nok tekstiler som blir forandret her.
Ha en flott uke.
Klem!!!

Therese sa...

Moro med litt forandring og det er nok mange av oss som er litt feige når det gjelder farger. Velger ofte det safe. Hm - du fikk meg til å begynne å tenke på å male litt (mer) hjemme nå.

Det tar nok litt mer en 60 min hos meg - er litt treeeeg jeg :o)

Magny sa...

jepp, dette var bra!
når oktober er på plass, er det godt å bygge litt rede omkring seg i duse duse, varme farger...
og den kransen, -HERLIG....

Lailas lille Rike sa...

Hei, jeg liker at du gjør ting på din måte. Måtte le litt da du fortalte hva barna dine sa at andre unger sa. Hvor har de det fra, tro? Det er vel noen mammaer som har plantet de ordene i hodene deres, tror jeg.
Jeg digger at du svingte deg rundt og gjorde det mer hjemmekoselig når ungene ønsket det, jeg vet ikke om mange som hadde gjort det. Ikke jeg heller, ikke male vegger iallefall. men nå har vi tapet da, så jeg har liksom ikke lyst på malte vegger. Jeg tror ungene mine synes vi har det koselig, her er det pledd og puter som sørger for det. Og at det er lov å ha føttene på bordet...

Daisys home sa...

Skikkelig stilig ble det.Liksom varmere og lunere,ja utrolig hva farger kan gjøre!Her i huset er det faktisk handyman,som lurer på hva jeg skal gjøre når ALLE ROM i huset er malt i HVITT.Hi,hi,da står jeg der svar skyldig.Tiden får vise,sier nå bare jeg!ha en finfin dag!

Sissel sa...

Jeg liker stilen din utrolig godt! Her finner man tonnevis med inspirasjon, ting som er litt annerledes og masse varme.
Ha en flott uke videre :)

Drømmefangeren sa...

artig innlegg.. og det som er koselig for noen er ikke koselig for andre. ble kjempefint, og så ble alle litt fornøyde. :)

ENGEL sa...

å så herlig det ble!!!du er kjempeflink å ordne og danderekune godt ha tenkt meg den kroken din nå altså!!!føler også for mer farger for øyeblikket. det hvite er best på lyse dager,og ikke nå når det er høst og snart bekksort ute...men 60 minutter da du,hedde sikkert brukt 60 dager på samme prosjekt jeg da...hehe.klæm fra engel.psst:koss går de på jobbfronten?

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-) Takk for koselig kommentar :-) Synes den brune veggen ble lekker :-) Og har vel og er vel en person som elsker farger :-) Så likte godt din ommøblering :-) For to år siden hadde jeg blodrød stue og lilla gardiner :-) Har nok aldri vært så kreativ som jeg var da :-) Hvertfall når det gjaldt kunsten jeg malte...har ikke malt så mye siden da så spørs om jeg må få meg ett fargerikt rom igjen :-) Har tyrkist på do da :-) Men litt trangt å sitte der inne å male :-) hehe :-) Ha en fin kveld :-)

alvens kreative hjørne sa...

skulle stå turkis ikke tyrkis :-) hehe

Anonym sa...

Se der ja. Nå ble det straks mer hjemmekoselig irina. Får en liten assiasjon om at jeg er litt av skylden for dine barns mas om et hjemmekoselig hus. Hm.. Men grønn sofa og tildaer ER jo flott da, i motsetning til harrye døde dyrehoder...:)
Tror vi er ganske like OG sære jeg irina!
Jeg tar det som et kompliment, og digger barna dine ;)

Trudemora..

GundaM sa...

Den veggen ble jo knall da, skal bli artig å se den live!

Slit deg ikke ut med resten av huset no da;)

tinemor sa...

Skjerf:
Ja, ikke sandt det er lekkert.
Og jeg tror dette er akkurat din smak og!
Bestill deg et!!!!
Det er ikke så bredt, så jeg bruker det mere som smykke enn skjerf.
Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online