lørdag 11. oktober 2008

Blogge bitchen !

Leses med åpenhet, humor og en dæsj med ironi ;D Har seriøst, vurder å skifte navn på denne bloggen. Særlig etter rabalderet med at jeg kronet en blogg som dronningbloggen.
Her i blogglandia er det ikke demokrati. For jeg som blogger kan tydeligvis ikke mene hva jeg mener.
At jeg IKKE ville eller startet den diskusjonen det ble ut av det er underordnet ....og det verste var at diskusjon var helt fjern for meg.

Jeg skulle hedre noen og det er visst ikke lov til det hvis ikke alle er innformert.Diskusjonen ble om hvor mange treff og kommentarer osv.

Tilbake til navn endring. Kanskje BLOGG BITCHEN eller ALL OF IRINA er bedre.
Da vet jo folket hva de kan forvente, så slipper jeg alt det trøbbelet.

Vi kan ikke mene noe....bare vise flotte bilder av interiør. Tekopper, dukker og loppisfunn. Ja jeg ser den, vi er tross alt interiør blogger. Men ærlig talt folkens, er det ett diktatur der jeg kun må mene det dere vil jeg skal mene.
Hvor havner jeg da ? utenfor det gode bloggselskapet her, og i samme klasse som denne Perez Hilton. ( Forhatt sladder blogger i Hollywood)


Jeg blogger interiør , jeg blogger ideer og tanker. Jeg er faktisk en så sammensatt person at jeg tenker og filosofierer en del. Jeg blogger ikke for å få mest mulig lesere.

Jeg blogger for meg selv og for mine faste lesere. Jeg lager ikke stuns , det gjør andre...

Har dere hørt om Blondinebella. Hun har 600 000 treff i uka !!!

Jenta er 17 år, hun tjener enn formue på å blogge. Det er levebrødet hennes. Og hun lever fett. Hun blogger om alt, men mest, klær, sminke, party, designer solbriller osv.

Hun er super ærlig, faktisk mer ærlig enn meg. Hun fortalte at hun hadde blitt voldtatt på ett party i utlandet.

Hun fikk ufyselige kommentarer at det var hennes skyld ol. Så mye som 80 % av kommentarene hennes er negative.

Hvorfor blogger hun ? Bortsett fra at det er jobben hennes. Her i Norge har det ikke blitt slik at en blogg kan bli en betalt jobb.

Hun som oss, blogger for seg selv vil jeg tro, så for de andre, mene det de vil.

Kanskje jeg skal ta sikte på å gjøre bloggen min til jobb.....siden jeg ikke har jobb enda. He he ...den er nok ikke inntresant nok til det ;) uansett !

Må det være så tydelige grenser for de forskjellige sfærene her inn...kan vi ikke tilate at de blir litt utvisket liksom....... Har du ambisjoner om å bli en super blogger.???Har du ambisjoner om å bli lagt merke til så kanskje prøv ut disse tipsene.

Så til noe safe....tør ikke være 100 % rebell enda. Ett interiør horoskop...aldri hørt om det, men for min del stemte det(.Risikohobbyen er blogging )Trykk på bilde for å forstørre det.

Ha en kjempefin kveld alle mine "venner" og lesere.

Ps !! Det er seriøst at jeg skal skifte navn. Likte dere noen av mine to navn forslag eller har dere noen andre alternativ !!

Akkurat no fant jeg opp ett tredje. Forslagene er som følgene-

  • Bloggbitchen
  • All of Irina
  • Jeg er25 kommentarer:

Jorunn sa...

Du er herlig Irina! Jeg digger bloggen din, og din ærlighet. Synes det er FLOTT at ikke alle er like (jada, jeg vet at vi er unike, men mange blogger er *litt* like...). Skjønner ikke alle som tar dette så innmari seriøst, med kommentarer og treff og hvem som har mest besøk osv. Jeg blogger fordi jeg har lyst, når jeg har lyst. Og så henter jeg masse inspirasjon og koser meg inne hos mange interiørblogger. Uten alltid å legge igjen kommentar...
Men nok om det.
Likte horoskopet, spes fordi jeg er født i væren selv. Og det stemmer, synes jeg. Mangler treningsrommet, men har ikke plass for skytebane eller klatrevegg uansett ;)
Jeg synes du skal kalle bloggen din; "ALL OF IRINA" (du har stavet det feil... ikke kritikk, bare godt ment ;))!
Ha ein framifrå laurdag!
Klem

fru vims sa...

jeg er enig med jorunn.

ALL OF IRINA.

For det er jo det bloggen din er. Full av deg og dine påfunn.

Du er dønn ærlig og sier det du vil, og da er det et perfekt navn på bloggen din :)

ha en superduper lørdagskveld! :)

HildeS. sa...

Hei Irina.
Fortsett slik som du har gjort du.
Eg likar bloggen din fordi du er eit friskt pust her inne i Bloglandia:)
"All Of Irina" er ein flott og skildrande tittel.
Ha ei fin og god helg saman med dine kjære.
Klem H.

Anniche ♥ sa...

Enig med de andre , keep up the good work!!! Og pm du føler for bloggskifte navn så må jeg si at jeg synes ALL OF IRINA var et stilig & kult navn , akkurat som du ;O)

Ha en super duper helg! klem A

Tove sa...

Takk og lov for at det er nokon som bloggar om anna enn stearinlys, prikkete koppar og skjerf frå Noa Noa. KLART DU SKAL SEIE MEININGA DI HER INNE!!!!! Eg likar godt å surfe rundt omkring på andre sine bloggar. Men det er liksom grenser for kor mykje av andre sin heimekos ein klarer å fordøye i løpet av ein kveld! For all del, det er nok av stearinlys og prikkar på min blogg òg, og då er det ekstra befriande å sveipe innom bloggar som din! Hald fram med å dele meiningane dine med oss, same kor kontroversielle og på kanten dei eventuellt måtte vere! Eg kikar i alle fall innom deg kvar gong du har innlegg! Og dersom det verkeleg er tilfelle at du skal bytte namn på bloggen din, så må det utan tvil vere "All of Irina" - ulikt alle andre bloggnamn!

Forresten: skjønne ungar du har, takk for titten! Heldige dei som har ei engasjert, ærleg og frittalande mor - det er litt av ein arv å ta med seg!!!!!

God kveld til deg og dine!

fru vims sa...

speilet er kjøpt i en bruktbutikk.
det hadde gullramme og så skikkelig fælt ut.
malte det først hvitt, men klarte ikke leve lenge med det, måtte få inn litt farge :)

MonaLisa sa...

Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. La inn ett lengre innlegg i går også, etter at du hadde turt å fortelle verden hvem din yndlingsblogger var! Ha ha, jeg ler enda. verden er bare merkelig dessverre. men jeg støtter deg i dag og - men ikke skift navn. Du er deg, og vi liker det. De som IKKE gjør det - finn på noe annet!Jeg har blogget om en cup opplevelse på min blogg i dag, de som ikke gidder lese det kan se bilder av fjonge hjem andre steder, det er vel greit!? Livet er her og nå, fullt av tanker, følelser og masse interiør. innredning og miljø er viktig, men gjør ingen av oss komplette! Stå på lille du. Stor klem gra en GLAD blogger

Mari sa...

AL OF IRINA.....Jeg både ler og "gråter" når jeg leser bloggen din.., den er fantastisk syns jeg.. du er 100% ærlig og står for det du skriver, og sånn syns jeg det skal stå respekt av..
fortsett og skrive som du gjør, og være dn du er...
ha en utrolig flott helg.., her blåser jeg bort..
Klem...

kari - carpe diem sa...

Ang.bloggen din: -det hadde jo vært kult og ironisk og kalt den "logge bitchen", MEN det er mere classy å kalle den "all of Irina" synes jeg. Da er det alt av deg, hverken mere eller mindre, og de/vi som kikker innom får tåle det som står.
Ang. jenta vår, så har hun det mye mye bedre. Hun har ikke medisinpumpe lenger, og er en energisk tredjeklassing. Vi er fremdeles på mange kontroller, men livet er mye bedre. Vi har ei lita ei til nå, Ellen Annie på 3 år.
Jeg vil gjerne linke deg, for det er så spennende å se hvordan du/dere har det. Og du har en modig blogg.
stor klem fra smøla.

kari - carpe diem sa...

Rettelse: "Blogge bitchen" skulle det stå...går litt fort i svingene...

Whoopsi Daisy sa...

Tar meg den frihet og foreslå et navn jeg Irina.... Unnskyld meg om du syns jeg er frekk, det er ikke meningen. Det var bare navnet som først falt meg inn når jeg leste du skulle skifte navn.
Me, myself and Irina!!!!
Syns det passer veldig godt jeg :o)
Ellers likte jeg Jeg er....
Ha en fortsatt god helg Irina.

A-mora sa...

Du må få skrive det du vil skrive om. Det gjør vi vel vi alle andre også, vil jeg tro. Synes navnet på bloggen din er fin. Men skal du bytte så ALL OF IRINA et godt navn.Det jeg liker så godt med bloggen din er at en vet aldri hva du skriver om fra gang til gang . Og så virker du 100% ærlig i alt du skriver om. Stå på Irina som du alltid har gjort. Navnet på bloggen min valgte jeg foresten for at begge mine barn har navn som begynner på A. God kveld til deg. Klem.

Whoopsi Daisy sa...

Jeg tenkte overhodet ikke på innholdet i filmen Irina.Kanskje litt underlig det. Jeg syns bare at det var et artig navn. Nå ble jeg litt svett her kjenner jeg, godt du tar det med humør. Jeg tenker ikke på bipolar eller shizofren eller noe annet....bare navnet på filmen!!!!
Klem

Solveig sa...

Hehe, jeg elsker også å legge meg i nyvasket sengetøy!!! Å da må man jo være nydusjet selv! Det er jo et must:D Hehe.

Liker bloggen din jeg, si hva du vil! Så får de som vil lese det:) Vi har vell alle våre favoritter her inne,.. Å jeg skjønner hva du snakker om.

Trønder du å ja;)

God kveld til deg:)

Evami sa...

Du mangler ihvertfall ikke selvironi du:) Står for en støyt gjør du å...

Og når du nevner BLondinebella,som har 80% negative komenterer,så blogger jo hu vidre.(Var innom og leste litt på linken din),deltar i debatter og rett og slett driter i hva andre synes om henne:)

Så blogg i vei du kjære venn,for det er herlig befriende å lese tankene og meningene dine:) Så får det stå for enhver lesers regning om man er enig med deg eller ikke... Men tenk så kjedlig verden hadde vært hvis vi alle hadde vært like.

Jeg synes du skal fortsette som du gjør jeg:) Og All of Irina,eller Jeg er Irina hadde nå vært kule navn:)

Ha en flott søndag i regnet:) Her står en bolle deig klar til utbaking,så nå skal Ole og jeg trille boller:) BLir godt ja,og så deilig det kommer etil å dufte her snart nå:) Klem Eva

ENGEL sa...

all of irina!herlig!!!!go for it girl!du rocke!!!!

Simone's Mor sa...

Hej du
Hvis du skal skifte navn.. så vælg allt från Irina.. for skriver du på engelsk.. synes jeg det er misvisende når du ikke skriver på engelsk..
Bare en mening fra en lille blogger som mig ;-)

Anemone sa...

Selvironi!! det er bra og DEN skjønte til og med jeg med min rosinhjerne.

Dette innlegget skulle jo jeg ha skrevet vet du Irina, :-))) joho!!
Tenk for et rabalder og for en oppstandelse det hadde blitt i bloggverden da da??? Tanken er nesten litt morsom...

Anonym sa...

EN HILSEN TIL DERE ALLE!!!!" DU SKAL VERE MOT ANDRE SOM DU VIL AT ANDRE SKAL VERE MOT DEG!!! "


Ha en HYGGLIG aften DAMER ;))

Hilsen fra,
Liv

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
christinasinteriør sa...

Kjære Irina!!
Innom for å ønske deg en nydelig ny uke!! Stå på!

Sussen sa...

Oi oi oi! Har ikke vært innom deg på noen dager, og vips, masse action!!! Hold hodet høyt og fortsett der du slapp Alex. Det er det eneste rådet jeg gir. Du er ei tøff, sammensatt og driftig dame som absolutt ikke bør forandre seg...
Lykke til videre!
PS. Jeg synes All of Irina er prima navnevalg...
Store klemmer, Sussen

Ragna sa...

Takk for en bra blogg! Hvis du skal bytte må jeg innrømme at jeg likte navnet "bloggebitchen" :-) Da er det i hvertfall ingen som blir overrasket over at du har meninger og tør å uttrykke dem. Men det kan jo bli litt mye å leve opp til også...

Anonym sa...

ha ha jeg må le :) Ta JEG ER

Ragna sa...

Det er vel første gangen jeg kommenterer men ikke første gangen jeg er innom!

Tenker jeg fant deg på NIB eller i kommentarfeltet på en annen NIB-blogg. Husker ikke helt. Tror det var på NIB. Bruker å notere meg hvilke blogger jeg skal stikke innom flere ganger men noterer sjelden hvordan jeg fant frem til en blogg :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online