mandag 27. oktober 2008

Intervjuet gikk....

Bra !!

Kom nettopp hjem fra Trondheim. Satt mange timer med ei venninne på Dromedar kaffebar.
Etterpå dro jeg hjem til ei annen venninne.

Jeg følte at det ikke kunne ha gått bedre. Jeg hadde svar på spørsmålene og jeg fikk spurt om litt selv.

Dette er så vanskelig for meg å skrive. Men jeg slites så mye mellom hva jeg burde, skal,vil og må.
Det var derfor jeg måtte høre med venner....
Jeg slit så mye med dette at jeg ikke får sove om natten.

Dere vet jo at vi treng pengene...her er det nesten krise... Jeg føler meg så presset av mannen min til å ta denne jobben. Jeg skjønner han... Han mener nok ikke å presse meg, men han oppfordret meg til å søke. Jeg søkte, de intervjuer 4 stk og jeg var en av dem.

Jobben er for seg en flott jobb. Men jeg må kjøre 45 min hver vei. Jeg vil ha press om budsjetter, ansvar over flere ansatte , opplæring ol. Jeg kommer til å må jobbe til kl 21oo tre ganger i uka. To lørdager i uka til kl 20. Også nesten en time kjøring så vil jo ikke være hjem før sent.
Takler jeg det ?

Ja i ett ideelt liv. I ett liv der jeg ikke prøver å komme meg etter smellet mitt.
Legen min er mot at jeg begynner 100 % med ansvar igjen.

Mener at jeg burde prøve meg på kanskje maks 50 % til å begynne og eventuelt noe sykepenger....hvis det er noe å hente.

Og for å være helt ærlig er jeg der selv. Jeg ville vente til etter jul med å søke på noe...en redusert stilling.
Jeg ville være hjem før jul, i jula og i romjula med barna mine....det har jeg ikke vært på mange år :(

Jeg vet ikke.... jeg er så lei meg og sliten ...jeg er så fortvilt og lei meg.

Jeg lar det være opp til skjebnen...for er det en mening .... hvis ikke så venter jeg..hvis jeg kan.

Jeg har aldri vært her jeg er nå. Jobbmessig, rettigheter, sykdom ol.
jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre.
Jeg kjenner meg tom, matt og flat...

Uansett vil jeg takke dere for positive tanker og kommentarer. Dere er så fantastisk !!

Det gjelder å tenke positive tanker.....
Natta ;)

11 kommentarer:

ENGEL sa...

du,jeg kjenner meg dønn igjen!det er veldig mye jobb du har søkt på da du,og jeg forstår tankene dine såååå godt. det er helt sikkert mulig å finne en 50%og ha 50%sykepenger i tillegg. krise i økonomien er det ikke bare du som har!jeg har 60%av 60%lønn,dermed utbetalt 6000 kr hver mnd!!!!!det går ikke!!!!!!!!!!har jo bhg på 3000!!!!!!!ojojoj...så jeg funderer på hva jef skal gjøre oxo. har ikke råd å gå på attføring å må finne meg jobb snarest. den pendlingen er utelukket!jeg har pendla i alle di år,og det sliter MYE!
og jeg skal ALDRI jobbe en lørdag til i mitt liv!jeg har jobbet annenhver lørdag i 15 år,noen ganger hver lørdag,og det er uaktuelt!lørdag er kosedag!
men penger må man ha,får vel finn på noe!det klarer helt sikkert du og!du har evnen til kreativitet vettu!masse gode tanker durer til deg i dette øyeblikk,og jeg skrev dette for at du ikke skal føle deg alene!vi er mange!
klæm

Jenny sa...

Jeg vet hva det innebærer å pendle - var i samme situasjon selv da jeg jobbet. Nå er jeg hjemme med min 1 år gamle datter - har ikke fått barnehageplass, og mammapermen er ferdig. Man blir så deprimert av å tenke på økonomi og penger.. og sånn det er nå - så kan man ikke unnvære å tenke på det heller!
Jeg vet ikke hva som skjer med meg og jobbsituasjon. Det går ikke ann å gå tilbake til gamlejobben sånn ting er nå.

Men jeg håper det ordner seg for deg!!! Det gjør det nok også!
Stor klem fra Jenny :):)

Sissel sa...

skjønner godt at dette er vanskelig for deg, og at du bruker en del krefter på å tenke gjennom om du har lyst til dette eller ikke. jeg skjønner også godt at du føler deg litt "presset" til å ta jobben, pga økonomien. jeg har ikke så mye tips å komme med, annet enn å lage en for- og i mot- liste? det kan hjelpe å strukturere tankene sine noen ganger. ellers så finnes det også flere jobber der ute, som bare venter å bli søkt på :)
Lykke til i alle fall!

christinasinteriør sa...

Hei!
Uff ikke godt å ha det sånn!!
Men ikke gjør noe du ikke føler du greier!
Penger trenger vi alle men det er ikke alt!
Ha ei nydelig uke videre!

majamysil sa...

Høres ikke ut som om du har det bra! Penger er ikke alt her i verden, og man lever jo bare en gang. Jeg synes du skal kjenne på magefølelsen og gjøre det du føler for. Om det skorter på penger kan du jo ta noen vikartimer på nærmeste skole eller sykehjem! Ønsker deg det beste;)

Tove sa...

Huff då... Uansett kva du og kroppen har gjennomgått, så håper eg at det no løyser seg for deg. Kanskje er ikkje løysinga å gå tilbake til arbeid endå? Kanskje treng du meir tid til god kvalitetstid? Men det skjer noko med den kvalitetstida når alle snakkar om finansielle kriser og trang økonomi. Det er ikkje lett å nyte kvardagane heime når du eigentleg kjenner på at du burde ha vore i arbeid for pengane sin del. Men er ikkje du ei kreativ dame då? Kanskje kan du skrive litt og sende til ymse blad og aviser? Er faktisk litt pengar å tene på det, tru du meg... Kanskje kan du gjere som ho i kommentaren før meg skriv, nemleg ta vikartimar og ekstravakter her og der! Reknar med at skule og helsevesen er like trengde for ekstrahjelp der du bur òg! Då kan du jobbe når dagsforma, energien og kroppen tillet det og lommeboka treng det. Det er så lett å seie at pengar ikkje er alt, og det er det sjølvsagt ikkje, men gudane skal vite at vi treng dei kvar dag! Håper du klarer å treffe eit val som er rett for deg og familien din! Eg veit ikkje kva du har hatt å stri med, men eg tenkjer på deg og ynskjer deg det beste..... DET VIKTIGASTE ER AT DU TEK VARE PÅ DEG SJØLV!

ingridmarie sa...

ÅH, du må tenke på deg selv og barna først og fremst- INGEN vil tene på at du sliter deg ut igjen! Det vil helt sikkert dukke opp en mindre stilling, helst litt nærmere hjemmet.. Forstår godt at det presser å ha lite penger-vi levde i 8 år på min lærerlønn, to vaksne og et barn..Da minstemann blei fødd måtte mannen min søke til andre arenaer etter jobb-og fikk jobb andre uka!! Lørdager er hellige for meg-da har barna fokus.. Tida med dei er ikkje målbart i penger..
Det ordner seg!! Varm helsing ingridmarie

Tove sa...

Ser du er "The Secret"-tilhengar du òg, og då veit du at alt ordnar seg! Dersom du har kontakter i i lokalaviser, vekeblad/magasin etc, så bruk dei for det det er verdt! Eg sender ofte innlegg eg har skrive på bloggen til lokalavisa. Og for kvart innlegg tener eg ganske gode pengar. Kanskje kan du ta på deg å skrive referat frå foreldrefest på borna sin skule, lage reportasje og ta bilete av folk i nærmiljøet som gjer noko særskilt eller er noko særskilt. Då kan du tene gode kroner i tilleg til å få halde på med noko som du synest er interessant! Hugs, du har noko å bidra med og nokon treng deg til å gjere slikt - heilt sikkert!!!!! Ta med deg The Secret på sengekanten i kveld. Eg skal tenkje positive tankar for deg!
Huff, føler meg som ein slags coach her.... Skulle helst ha drøst over ein god kopp te og prata med deg - er så kjekt kunne motivere og inspirere! Du treng sjølvsagt ikkje å bry deg om alle desse råda frå meg, men det er godt meint!

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg vet ikke hva jeg skal råde deg til. Penger er vel i grunnen roten til alt vondt, og mange konflikter i hjemmene...

Selv bestemte jeg meg for å gå fra 75 % til 100% stilling da renten så ut til å gå i været. Det er jeg glad for nå. Jeg tenkte i grunnen at jeg fikk se hvor lenge jeg orket, og heller ta problemene når de kom.. Men så var det ingen lege som rådet meg til noe annet heller..

lytt til kroppen din, jeg er sikker på at du klarer å finne den løsningen som er den rette for deg!

lykke til!

tinemor sa...

Kjære Irina!
Penger er viktig, men det er også helsen.
Pendling er tøft. Og når legen din sier 50 % er nok, syns jeg apolutt du skal høre på det øret!!!
Han/hun vet hva du har vært igjennom og har også erfaringen som lege.
Du er jo så kreativ og flink.
Det må da løse seg med en annen jobb, mere i din stil og tempo.
Det er SÅ viktig at du ikke biter over for mye, og blir syk og utslitt.
Det er ingen tjent med.
Sov på det.
Snakk sammen.
Det ordner seg garantert.
Du er jo så flink.
Stor klem

MonaLisa sa...

Hei lille du. Skjønner deg VELDIG godt - og faktsik... så har jeg greie på dette. har du spørsmål kan du sende meg en mail: monsko@online.no. Hjelper deg gjerne. har litt i overkant mye erfaring fra dette, på flere plan så hvis jeg kan hjelpe andre så bare "kom" med det!uannsett skal du få ett godt råd : Lytt til kroppen din! Stoor klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online