torsdag 9. oktober 2008

All of Irina ;)

Jeg må si at i går tenkte jeg på Mia Gundersen i hele dag. Jeg syns liksom jeg følte hennes smerte og sorg .Over å ikke nå fram med noe hun som person vil formidle.
Jeg stod i dursjen å tenkte på henne og gråt....

Jeg føler at folk ikke helt forstår henne. At all of henne er litt too much ....

Men det som smertet meg mest var at en av landets største aviser kalte henne fiasko !!

Kan hende jeg er rar, dum, helt blåst i hode. Men jeg ER empatisk og vil tross alt si at jeg har god oppdragelse.

Det er en blogg her som jeg ikke er så stor fan av. Men av en eller annen grunn er jeg innom den hver dag. Bare for å se om jeg plutselig liker den.....eller bare ergre meg for å ergre meg...
Men nei ,det skjer ikke. Jeg irriterer meg som regel over det hun skriver.
Men jeg har ALDRI lagt igjen en kommentar, pga den enkle ting at jeg liker ikke det hun skriver.

Men hvem er jeg til å fortelle henne hva hun skal mene eller skrive.Eller lufte min misnøye for henne. Eller lage ett motinnlegg for at hun er hun og jeg er jeg.Nei , hun liker sikkert ikke meg heller siden hun ikke har kommentert noe i min blogg.
Og det er ok.

Vi kan ikke få alle til å like oss...det vet Mia å.
Men vet dere hva som gjør meg trist......At jeg ville hylle blogger som gjorde til at jeg begynte å blogge.Disse flotte sterke damene som har lært meg så mye, og som jeg ville hylle for det dem er . Forskjellige sterke damer og så ulik, men likevel blogger jeg likte veldig godt .

Den jeg var redd at jeg skulle såre var Emmeline ( pga putene, tildaer og green gate )
Emmeline har tatt det sporty !!
Tusen takk.

Har jeg vært opptatt av å ha mest mulige lesere har jeg vel skrevet mer enn gjennomsnittlig mine 6 innlegg i måneden ?

Ikke det at jeg bryr meg .....

men at ikke folk ser at jeg pynter på historien min når jeg sier at det blir halelujastemmning i huset mitt. Eller at jeg prøvde å kommentere eliten for å komme inn i det gode selskapet ol.
Tror dere virkelig at JEG som er så ærlig prøver det !!
Hadde vel kommet inn raskere hvis jeg hadde holdt kjeften og vært mer homogen slik at " eliten" hadde tatt meg inn i selskapet.
Er det virkelig noen som mener at jeg ikke er litt ironisk ?

Og jeg har mine venner som kommentere meg og jeg dem....jeg jakter ikke på bedre !! Jeg er fornøyd med dem som er "min krets "

Hvis noen tror at jeg ikke bryr meg om de kommentarene dere legger igjen, må dere tro om igjen. FOLK FOR SI HVA DE VIL.
Men hvis ingen hadde giddet å kommentere hadde jeg blitt lei meg. Å så ville jeg ha sluttet.
Det er min ærlige mening.

Egentlig er jeg ikke annet enn ærlig i min blogg. Bloggen gjenspeiler hvem Irina er. Helt 100 prosent meg.

Jeg skriver ikke for å unnskylde meg, for det har jeg virkelig ikke noe grunn til. Dette er min blogg,
Jeg kommer til å fortsette som jeg gjør. Til dere som vil følge meg vidre i bloggverden så setter jeg pris på det...Dere er mine dronninger alle sammen. Til dere som ikke liker mine meninger eller innlegg .
Finn dere en annen blogg enn som ikke er 100 prosent meg og ærlig.

Og kjære MIA hvis du formodelig leser dette ( he he ) så kan du gråte på min skulder....den er til for alle ærlige misforståtte og andre sjeler som trenger det.

Jeg kan bare være den jeg er ....All of Irina

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Irina.
Synes du har en nydelig blogg med mye humor og selvironi, du byr på deg selv på en fin måte.
Ang. ditt forrige innlegget, så tok jeg ironien og synes det var morsomt skrevet, at noen ikke forstår din ironi finner jeg vanskelig å tro.
Innlegget til Anemone ang. dette synes jeg ble helt latterlig og synes mangen av kommentarene vitner om misunnelse og smålighet.

Hev deg over dette, alle ser hva du står for!

Ønsker deg en god dag og krysser fingrene for at alt går bra med sønnen din!

Hilsen Kristin.

Tove sa...

Nå har jeg ikke fått lest så mange av kommentarene eller andre innlegg om innlegget ditt (:)), men skal prøve å få tid til det. Er det ikke deilig å provosere litt? Du virker på meg som en herlig jente som har hatt mer enn nok å stri med i livet, og det er fanstastisk at du deler dette med oss. Og så er du jo utrolig flink med interiør! Fortsett som du gjør, jeg koser meg med innleggene dine. Det var forresten den svenske bloggen Spets og snor som var mitt første møte med blogger:)
Håper inderlig at alt er ok med sønnen din!

Nei, nå må jeg komme meg ut av huset ( dvs meg og Hannah) skal i bhg på oppstart samtale.

Ha en flott dag

klem

Line sa...

He he, du har no i alle fall klart å skape debatt, Irina...
Men kva gjer vel det,det er sunt med litt sjokkbølger innimellom...så lenge det ikkje er ondsinna, og slik oppfatta i alle fall ikkje eg at innlegget ditt var!
Eg kom i kontakt med blogginga gjennom den flotte bloggen til Tove ~Tankar frå eit kvardagsliv. Fulgte med på den ein stund, og så kom lysta til å blogge sjølv glidande, og her er eg:9)
Eg har min måte å blogge på, og forventar på ingen måte at alle skal like det eg skriv, men føler at eg har fått ein fast lesarkrets og føler meg no ganske fornøgd med det...
Men klart det er kjekt å sjå at besøkstala veks, sjølv om det er mange som let vere å kommentere. Men eg er glad for at folk heller let vere å kommentere framfor å kome med skittkasting dersom innlegga ikkje fell i smak. HAr forstått at det finst litt av det og her inne, sjølv om eg ikkje har sett så mykje av det sjølv. PEtunia har eit fint innlegg om akkurat dette temaet, og eg synest ho seier det så fint!
La Kardemommelova gjelde inne i Blogglandia....
Ynskjer deg ein fin dag, og håpar alt går bra med sonen din.

Fru Fjeldhammer sa...

empati sier mye om et menneske, og det har du... og et flott menneske er du også!!

ha en fin dag, irina!!

tinemor sa...

Jeg tok ironien din med en gang i forrige innlegg.
Men det er fort å bli misforstått via tekst. Desverre.
Du vet jeg liker deg og blogen din.
Medlidenhet og medfølelser er meget gode egenskaper. Noe du uttrykker her, pga Mia G. Det er en flott egenskap, men den sliter også. I now.
Ha en flott dag.
Klem

Huset i skogen sa...

Fortsett med å være den du er! Det er derfor jeg er innom for å lese bloggen din. Ikke alltid jeg legger igjen en kommentar, men jeg liker å lese den! Du virker for å være ærlig og en tøff jente som ikke er redd for å prøve noe nytt eller være litt annerledes, det liker jeg:)

Ha en fin dag, og hev deg over alt det negative som ble skrevet;)

Anita sa...

Jeg synes du har en artig og morsom blogg som nå kommer til å bli en fast leser av.
Det er mange flotte blogger, og jeg finner stadig nye og spennende. Noen leser jeg regelmessig,mens andre faller av,noen blir favoritter mens andre besøker jeg bare den ene gangen.Stå på videre!

charm design sa...

Hei så kjempe fin blogg du har,tror det er første gang jeg er her på besøk.Likte veldig godt stilen din...kuult.Å unger de sier mye rart.Tror de er maksimalister alle mann.Skal gjerne ha tusen ting rundt seg å masse rot.Nei de kan vi ikke høre på(har også fått akkurat sammme kometarene fra tenåringene her i huset.Ha en kjempe fin kveld

A-mora sa...

Irina du skal fortsette og være deg selv. Jeg skjønte ironien i innlegget ditt. Men jeg tror det er et hiraki i bloggverden. Desverre.Så det med diskusjonen som var på NIB. Jeg og synes det er moro med kommentarer.Men jeg vil heller ha en kommentar som er ærlig en ingen kommentarer. Ha ei fin helg.

Sol sa...

Jeg er ingen debattant,men har lyst til å støtte deg i det du sier om Mia....jeg er ingen stor fan av >Mia, men synes det er uhyre trist at showet hennes ble tatt av plakaten. En kan jo bare tenke seg hvor mye arbeid som ligger bak.....verden er brutal mange ganger.
Nydelige barn du har(i forrige innlegg)Ønsker deg en riktig god helg.

Koselig koselig sa...

Hei hei :) Leste de siste to innleggene dine i går og alle kommentarene. Utrolig interessant jeg la igjen en kommentar hos Anemone i går under hennes innlegg. Jeg gidder egentlig ikke engasjere meg noe i besøkstall, hirarki, popularitet etc og jeg tror det beste er å bare kose seg med sitt og ha det hyggelig.
HÅper du har en fin helg med barn og alle sammen :)
Mia Gundersen er Mia Gundersen, hun er et menneske med feil og mangler som resten av oss, men hennes "åpenhet" i det siste har nok vært litt for voldsom. Jeg må innrømme at hun er ikke en person jeg ville betalt flere hundrelapper for å se på scenen, verken før eller etter "avsløringene" hennes. Sorry :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online