torsdag 9. oktober 2008

Haust i Straumen....


I dag trengte jeg å komme meg bort med barna. Det tar på å få kjeft gitt.....ikke for det, jeg burde vært vant til det nå. ;)Jeg har sagt at jeg IKKE vil ha bilder av barna mine på bloggen.

Jeg er for ærlig med alt annet at å blottestille dem er noe jeg ikke vil....pluss jeg er livredd for ting jeg ikke kan kontrollere. Men jeg ville vise mine argeste motstandere at jeg faktisk kan få englebarn....he he he...

Dette er kanskje første å siste gang dere får se dem på bloggen min. Dette er mine to minste. De koste seg på tur. Mormor og mormors kusine fra Colombia (Miami) var med.Jeg tok dem med på mitt favoritt sted her i Nord Trøndelag. ( Jeg er jo fra Trondheim, selv om vi bor her på Stjørdal ) Hvis noen ikke har vært i Straumen på Inderøya så anbefaler jeg å ta den gyldne omveien.

Det er en liten bygd som ser ut som en liten sørlands perle. Jeg bare elsker den plassen. Freden senker seg. Stresset forsvinner, kjeften på bloggen forsoner seg som nothing....


Selfølgelig fikk jeg tatt bare noen få bilder. Ladding av kamera er bare tull !
Dette er den perfekte høst dagen. Rusle rund med barn hoppende omkring. Love dem en kopp kakao og en kanelsnurr når vi finner en Cafe.

Vakkre hus jeg kunne ha bodd i....ved strandkanten....Tenk bare det å sitte på en stor stein i strandkanten.....se utover og bare være til.....uten forpliktelser, skuffelser.....
....................................bilder sier mer enn ord....................................................

Jeg vil med disse bildene takke for all hyggelig kommentarer. Jeg skal ta meg en takkerunde å kikke i bloggene deres så fort som mulig.Tusen hjertelige takk til alle mine bloggvenner.
Jeg er så ydmykt , takknemelig og kjempeglad at jeg er så heldig å få kjenne dere.

25 kommentarer:

Magny sa...

kjære deg!
Dette var inspirerende, herlige bilder!Vakre barn og vakre farger...
Godt å komme seg ut i det nydelige høstværet!

Ja, beklager at eg var meg og laget bølger...-
~ var utenksomt gjort av meg!

ønsker dere mange slike fine høstdager framover....
god klem,magny

christinasinteriør sa...

For noen vakre barn! Nydelige bilder!
Ser det har vært en diskusjon hos deg! Men jeg har bestemt meg for å holde meg unna alt som er uggent i bloggverden!
Jeg bare blogger og besøker de som jeg syns har noe å tilby MEG! Heldigvis er dette opp til hver enkelt!
Jeg liker deg Irina for den du er!
Stå på!
Masse klemmer fra møre!

HildeS. sa...

Hei hei.
Masse flotte haustbilete fra deg.
Ja kven kunne ikkje tenkt seg eit hus i strandkanten, eg hadde ivertfall ikkje blånekta på det:)
Nydelege barn du har Irina.
Det er alltid like spanande her inne på bloggen din.
Stå på du:)
Klem H.

Fru Fjeldhammer sa...

nydelige barn du har..

klem

Anniche ♥ sa...

Hei Irina

Enig med Kikki ! Jeg har vært innom flere ganger de siste dagene , men jeg finner ikke noe å skrive , da jeg ikke vet hvordan jeg skal ordlegge meg ....De skrevene ord kan så fort oppfattes feil !!!
Jeg liker min stille / behagelige bloggevrden -slik jeg normalt har det i normalen -( skyr konflikter .....kall meg feig!!!)

Uansett , bloggen er et fristed , og jeg elsker å komme inn her , liker at du gir av deg selv Irina :=)

Så , tusen takk for at du ville dele disse bildene --nydelige barn du har !!! Og for et sted , ble helt yr jeg ;O)

Klem fra sør !

Anniche ♥ sa...

Oups , glemmer , Kikki er Christina ---(?)

Alex sa...

Engel !!!
Ser dett dette. kjem ikke inn for å kommentere.
takk for award. koslig i disse storm sidene gitt.
Og takk for gode ord !!

Flere jeg ikke kommer innom for å takke...er det meg eller har dre prasset meg ut av det gode selskap ...he he he ...ironi...

BO sa...

Hei!
Så skjønne ungar du har! Nydelige!
Faktisk fyrste gong eg er innom her, så eg får bruka litt tid å sjå på dei andre innlegga dine!
Eg leste debatten nedanfor, og synes det er veldig kjekt at du likar bloggen min. Beklagar at eg ikkje har besøkt deg før, men det er blitt så mange bloggar at eg ikkje heilt held tellinga/oversikten.Før så var eg rask å kikke innom viss eg såg eit nytt navn, men nå har eg på ein måte laga eit utvalg iallefall på bloggrollen. Det betyr ikkje at eg ikkje besøker andre bloggar enn dei som er der (betyr heller ikkje at den er ferdig -her må det eit skippertak til!), men syntes det var så greit å sjå når t.d Linda Den gode feen -mi barndomsveninne) hadde oppdatert. Fekk rett og slett litt meir kontroll då!
Eg er einig med at Emmeline bloggen er kjempekjekk. Den les eg og ler! :-)
Ein ting ang. kommentering, så rett og slett merkar eg at når ein har sånn ordbekreftelse, så droppar eg å kommentera. Sikkert latskap, men eit fakta frå mi side. Blir rett og slett lettare å gi ein tilbakemelding utan å måtte knotla innpå dei bokstavane...(sikkert mange som er ueinge, så nå lagar eg vel ein debatt). Skrekk og gru! :-) heheehehehheheehe!
Ha ei god natt!

Solveig sa...

Hei hei:)
For noen søte små!!
Jeg har vært der mange ganger,
det er en kjempe fin plass!!
Herlig natur:)
Og skjønne hus,som du selv påpeker;)

Mona. sa...

Så nydelig en tur dere må ha hatt !!! Virkelig godt å leve på en slik dag,med eller uten kakao og boller :) Har sittet og lest lenge her inne hos deg,og kost meg...du er en klok dame, - og ærlig, som du selv sier. Ler av dine ord om Green Gate,og du er ikke alene,jeg eier ikke en ting,med den logoen på......men er glad likevel :) Men jeg syns de har mye fint,så det er ikke det........amerikanske puter,derimot,vil jeg aldri ha......jeg er da for svarte svingene ikke amerikaner.......hihiiii :) Nei,stå på ditt,og fortsett i DIN STIL,det er jo det som er DEG !!!!!! Håper det går bra med gutten din,ingenting er nok viktigere enn det,for dere :) Ha en fin helg da,og kos deg med dine :) Klem fra nord.

GundaM sa...

Takk for kommentaren og blomsten du kom med på butikkenen min Irina.

Ha fortsatt god høstferie sammen med barna;0)

Lyst på livet sa...

Nydelige bilder!
Siden jeg er oppvokst på Stjørdal selv, vet jeg jo hvor vakkert det er i den delen av landet vårt :-). Jeg har til og med vært i Straumen, selv om det er minst "hundre" år siden!

Ønsker deg og dine er deilig helg, men mytji lys og mytji varme :-)

Randi sa...

SERIØST.....du har jo vært her...her jeg bor!! rett ved huset MITT!!! neiognei...du skulle ha gitt ett pip!!jeg sitter her med ryggen og ingenting gjør....ååå det var synd. Mne neste gang MÅ du love og komme innom.
Jeg går her hver dag, har vokst opp her...så jeg elsker jo plassen. Men du verden så hyggelig det er å lese at andre også liker plassen min.


Kos deg masse med gode, søte englebarn.:-) ha en strålende fin helg.

alvens kreative hjørne sa...

Hei du :-) Vakre barn du har :-) Og nydelige bilder :-) elsker høsten! Har aldri vært der oppe men skal jeg til de trakter skal jeg jammen meg ta turen innom straumen :-) Ha en fin helg :-)

Evami sa...

De er så søte de små gullene dine Irina:)

Og ja Straumen er en liten perle i Trøndelag:) Sammen med Råkvåg er det den mest idylliske plassen i våre to fylker:) Man finner roa bare man ser på bildene:)

Å komme kjørende inn mot Straumen, gjør at man senker skuldrene litt:
I fjor var vi i Bryllup på Jektvolden og der er det også idyll. Det er jo bare noen minutter fra Straumen:)

Nyt den siste dagen i høstferien:)
Vi skal ut på tur imorra eller søndag vi,kommer litt an på været. Blir det styggevær,så tar vi oss en tur alikavel:) Klem Eva

Ingrid sa...

Heelt nydelige bilder! Har aldri kjørt den veien over Inderøya.. bare hovedveien. Må vel gjøre det en gang! :)
Ha ei fin helg!

ENGEL sa...

kjære du,ha ei flott helg og kos deg masse.alle gode ord er velfortjent!!!

Ingrid sa...

Hei igjen! Jobber i avis, men vi har interiør-magasiner i avisa med jevne mellomrom.. og da melder jeg meg selvsagt frivillig til å lage dem! :)
Har desverre ikke jobb til deg...

Sissel sa...

enig, det er så fint på straumen! som regel kjører vi bare rett gjennom der på vei til andre siden av skarnsundet ;-)
håper du fikk kost deg skikkelig og slappet godt av! bloggingen skal jo være gøy, ikke bry deg om spisse kommentarer. jeg liker bloggen din godt som den er :)
ha ei fin helg!

Anemone sa...

Halloi..., nå har jeg vært bortreist og ikke lest dine siste innlegg før nå. Håper nå for all del det ikke var min ene kommentar som dette "blogghierarkivet" som har gjort dine siste dager vonde??

I så fall var nå det slettes ikke, og langt ifra meningen da.

Kritikk har jeg ikke kommet med i alle fall, men at jeg har misforstått deg litt, den kan jeg godt ta til meg.

Ikke alltid så enkelt dette med kmmunikasjon via et tastatur, her går man jo glipp av både ansiktsutrykk, tonefall og kroppsspråk.

Håper nå for all del en kan være uenige om ting uten å være uvener.
Min intensjon med engasjementet var i alle fall ikke vondt ment.

God helg.

Den gode feen sa...

Hei på deg.
Tenkte eg skulle innom og sei god natt før eg køyar. Eg syns overhodet ikkje du skal ha vondt av dronning-innlegget. Det er ikkje din feil at det vart som det vart. Eg oppfatta innlegget ditt som eit kjempepositivt og morsomt innlegg (altså skrive på ein humoristisk måte). At enkelte kverulerer på det eine og det andre må ein visst berre rekne med, men ikkje la dei øydelegge gleda med blogging - noko eg av eigen erfaring veit at slike kommentarar kan gjere i periodar. Prøv å oversjå det negative, og fokuser på det positive om du klarar:)

Kos deg masse med dei nydelege ungane dine. Ha ei finfin helg, klem frå Linda

A-mora sa...

Så fine barn du har. Har aldri vært på Strumen.Bare kjørt forbi den når vi er på inderøya. Ikke at vi er der så ofte. Men neste gang må vi legge turen dit ser jeg. Kjempefine bilder. Og Randi bor der ser jeg på innlegget hennes. Håper dagene blir letter for deg no. Ha ei fin helg.

Randi sa...

hihihi...ja seriøst så bor jeg her. Men ikke i akkurat det huset du har tatt bilder av.
Ja jeg skal melde deg til politiet...hihihi for det ble slått stort opp i avisen..HVEM HAR TATT EPLENE VÅRE!!!
Neida, tror ikke eplene du tok blir savnet.

Ha en fin helg

Anne Mette sa...

Fantastiske bilder! - og såååå skjønne barn du har! *smelt*

Anonym sa...

Hei!
Så hyggelig å høre at flere synes hjemstedet mitt er vakkert!
Riktig Trondheimsfjordens perle synes nå vi her da!
;-)
Ha en fin-fin dag! :)

Mvh,
SivM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online