mandag 27. oktober 2008

uff...

Syns mitt siste innlegg virket litt negativt og det var absolutt ikke meningen.
Jeg var så sliten etter tenking, lite søvn og aktive barn.
Nå har jeg fått hvilt meg og tenkt.

Det er så mange positive kloke damer her og jeg takker for deres råd. Setter pris på alt.

Vi som er tilhengere til "the secret" vet at alt ordner seg...

Og skal ikke postet noe innlegg når jeg er sliten flere ganger.

Skal legge meg å drømme søte drømmer........

Sov søtt alle sammen <3

20 kommentarer:

Tove sa...

Ser du? Dette er eit skule-eksempel på at sorger, bekymringar og tunge tankar vert mindre når ein deler dei med nokon! Så no kan du altså legge deg med smil om munnen og håp i augekroken i kveld! Alt ordnar seg for snille jenter, veit du!!!

Whoopsi Daisy sa...

Tenker det ordner seg på en fin måte for deg Irina. Håper du får sove godt og ser verden med andre øyne i morgen. Jeg krysser fingrene for deg.
Ellers står alt bra til, jeg har hatt mye å gjøre og ikke hatt tiden som jeg trenger til å ta bilder og lage innlegg - jeg kommer tilbake. Takk for hilsen.
Klem.
Mvh fra
Whoopsi Daisy

tinemor sa...

Ingenting er bedre enn å dele sine sorger og bekymringer med andre.
Jeg syns du fikk mange gode tanker og råd.
Sov på saken, med dittvakkre smil om munnen.
Natta-klem

Huset i skogen sa...

Takk for hilsen på bloggen min. Jeg håper at alt ordner seg. Skjønner deg godt når det gjelder tankene dine rundt dette. Ikke alltid lett å vite hva en skal. Har selv en jobb jeg ikke trives alt for godt i, men den er så perfekt med tanke på avstand til hjemmet og arbeidstid i forhold til ungene og fritidsaktivitetene deres. Så jeg holder ut...
Ønsker deg lykke til, og håper at alt ordner seg:)

Eline sa...

Jeg synes du skal poste innlegg akkurat når du føler for det. Noe av det jeg liker med din blogg er at du er så ekte og ærlig. Derfor er jeg stadig innom deg, selv om du ikke har en god dag. Jeg har en medfødt sykdom selv og har gått hele "sykdomsløypa" det er ikke gøy, men skikkelig tøft. Hvis denne jobben vil medføre at du "faller" ned igjen.... er den da verdt det?? Men er dette det du virkelig vil, så vil du få denne jobben og ha styrken til å takle den. Bare husk å sett deg og familien din først.
Dere er viktigst. Jeg har troen på at dette ordner seg for deg.
Klem ;)

MonaLisa sa...

Hei lille du. Nå har jeg lest bloggen din, og alle kommentarene. det inspirerete meg til å lage ett inllegg om akkurat dette. Se bloggen. Det er som tove sier, det hjelper å dele sorgen/bekymringen med noen! Støtter deg helt hundre.

Bak en Sky sa...

Hei og hopp!!!
Nå har jeg lest innlegget ditt under her og følte at jeg måtte si deg en ting!:
LYTT TIL DEG SELV OG KROPPEN DIN!!Det er det viktigste av alt. Jeg vet alt om jobb, sykdom og forventninger!;)

Håper alt ordner seg!;)
klem Ingunn

ENGEL sa...

du,du må ikke få dårlig samvittighet her nå nei!bruk bloggen du til å buse ut med alt du har på hjertet!det hjelper nemlig;)klæm

www.hjertelig.blogg.no sa...

Hei!

Det er terapi å skrive. Får ord og litt system på tankene... Det er ikka alltid mann kan forstå tankene sine i etterkant, men følelser er ikke alltid fornuftige.

Du har et flott hjem!

Håper du får jobben om det er riktig - eller så er det nok en mening med det om du ikke får den:)

Tvi-tvi!

Klem hege

Torilpia sa...

Det er viktig å ikke brenne inne med ting som opptar en veldig .. er alltid lettere etter å ha fått det ut vettu :o)

Så du er ei "thesecret-jente" du også .. :o) Sliter litt med å finne dem i mitt nærmiljø og faller lett tilbake til gamle synder .. Det er vanskelig å skulle være positiv når de du omgås mener det du tror på og lever etter er tull og tøys ..

Lykke til med å finne ut hva du ønsker med livet ditt videre :o)

Stooor klem fra meg!!

Evami sa...

KJære Irina!

Oppi alt så må du ta vare på deg selv også,og det skjønner din kjære også:) Han vil også at du skal være frisk:) Men økonomien er tunge ting,når det er som det er idag. Men du må lytte til kroppen din,ingen vits å drive rovkjør på deg selv:)

Og når du deler med andre,kommer dte råd og tips du ikke har tenkt på selv:) Men du har lagt inn bestillinga di,og da får du nok et svar skal du se:) Det løser seg av seg selv:)
Men drøm søtt og kos deg med familien:) Klem Eva

Anita sa...

Ærligheten er noe jeg liker veldig godt med bloggen din. Håper det ordner seg til det beste.Stå på videre!

Runa sa...

Titter inn for å ønske deg ei god helg!Flott at du deler både opp og nedturer :-)!Vi har alle sånne!!-Og som tidligere sagt her..det hjelper å dele med andre!

MonaLisa sa...

Nå er det en stund siden vi har hørt fra deg, håper alt er bra!?!?
Ønsker deg en deilig søndags kveld og en strålende ny uke

Torilpia sa...

Har sittet og lest dine innlegg som omhandler din sykdom. Det er skremmende hvor godt du beskriver mange av mine egne følelser og tanker. Så utrolig tøft av deg å dele dette med andre. Jeg er ikke helt der enda - skjønt jeg tror ikke jeg er bipolar - mer depressiv. Har ingen skikkelig diagnose enda - men håper snart å få det. Alt blir lettere da - tror jeg i alle fall :o)

Håper alt går bra for deg. At du har funnet ut av jobb-situasjonen og fungerer så bra som mulig.

Stor klem fra meg :o)

Evami sa...

Heia Irina:) HVordan går det med deg?

Hvis du gidder,så ligger det en liten utfording til deg inne hos meg:) Nyt kvelden din vennen:) Klem Eva

Runa sa...

Sender deg en tanke.

Amalie sa...

Vet du hva? Jeg synes det er godt å lese en blog som viser mennesket bak bloggen. Som sier noe om tanker, hverdager, bekymringer, gleder, sorger og små og store hendelser. Jeg leser så mange blogger som er så forbaska overfladiske. TAKK for at du delte tankene dine. Jeg kjenner meg igjen og har bare et råd til deg: Følg magefølelsen din. Kjenn etter hva kroppen din sier deg. Du skjønner - jeg snakker av erfaring... Ha FIN kveld og GOD natt

Sissel sa...

Jeg har linket til deg på bloggen min, håper det er i orden for deg :)

Som Mine Dager Er, sa...

Hei Irina

For litt tilbake inviterte du på bloggtreff. Jeg synes det hørtes så spennende ut, og meldte meg derfor på. I håp om at mange flere i Trøndelagsregionen tenkte det samme og hadde lyst til å komme. Men så ble det så stille her inne. Det siste jeg leste var at du var usikker på hvor og hva.

Så i all nysgjerrighet og beskjedenhet må jeg bare spørre deg hvordan det blir? Jeg synes det høres tøft ut å skulle arrangere det hele alene, så hvis tiden ikke strekker til eller andre momenter har dukket opp som gjør at du synes det blir vanskelig å gjennomføre et bloggtreff, så håper jeg du er ærlig og sier ifra. Datoen er spikret, og hvor vi møtes egentlig ikke er så nøye, men bør likevel avklares snart.

Hadde satt stor pris på om du kunne komme med litt avklarende info snart ;-)

Håper du har det bra og at en ny og spennende jobb snart er i sikte.

Klem fra Marit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online