søndag 28. september 2008

Tanker en sen kveld ......

I natt var det storm her i byen. Regnet pisket, vinden hylte, og flyttet rundt på diverse ting i hagen.

Jeg elsker høsten, jeg elsker storm. Og jeg misliker finvær....ja ja jeg vet det er som å banne i kirken. Men jeg er faktisk så rar ;) Da kan jeg tenne masse lys i stuen og gjøre det koslig. Jeg har sett at mange har dette " fugleburet" fra kid. Det stod litt skjult hjemme. Men jeg fyllte den med små lysende stjerner og da ble den forvandlet til en vakker stemmnimgslampe.

Ved siden av står en gammel sodaflaske og en vakker potte fra kunsteren Lillan Svennsrud. Og selvfølgelig ett elghorn.
I morgen skal jeg på ett møte jeg gruer meg til. Jeg vet at jeg ikke burde det. Men på en måte er det ok.....for i virkeligheten går ting bedre enn hva vi trur, gjør det ikke ?

Jeg har alltid sagt, at vi får det livet vi fortjener. I alle fall av og til , jeg har i årevis bestillt ting av universet. Og det rare er, att det funnker!! I alle fall av og til. Selv har jeg funnet ut at jeg må ha vært Hitler og all verdens despoter og andre ufyselige ting. Litt galgenhumor må man ha.Jeg vil ikke komme inn på allt her. Men dere som leser bloggen min, vet at familien her er en vandrende ulykke.He he ... Og her i huset er det ikke knekkte heler på skoene ,brennt mat eller en bil som ikke starter som får oss til å ville legge oss....får vi slike ting, er det en lykkedag. Av og til blir jeg forbanna , sint og sur.!! På denne " forbannelsen"som henger over oss.

Men det funker ikke. Jeg har funnet fred med at dette er livet mitt. Og når man gjør det, syns man feks ikke at det er verdens undergang, at vi glemmte purretime 3 til helsesøster , tannlege og diverse møter. Nei da flirer vi :) Og unnskylder oss med at vi er familien kaos :)

Og noe annet som jeg har lært, er at man får det man tåler.En kunde sa til meg engang, at jeg får allt pga den måten jeg tar ting på..... . hmmm jeg liker å trøste meg med det.

Vi kan ikke legge oss ned å hammre i vei med armer og ben som en unge. Eller gjemme oss under dyna. Det er i det øyeblikket du gjør det eller ikke , som definere oss. Og er det noe jeg har lært så er det at de som VIRKELIG har grunn til å klage. De klager ikke.

Det er alttids noen som har det verre bruker jeg å si, ikke for å gotte meg, men for å klage mindre. Da eldste sønnen min fikk kreft, og jeg hadde grått meg ferdig tenkte jeg " Ja ja, han fikk iallefall leve 10 brae år. Ikke som en annen som ble født med kreft....

Da mener jeg ikke, at vi IKKE skal klage over influensa ol. Vi er jo menneskelig !! Vi er jo tross allt oss nærmest. Og har vi ikke hatt innfluensa før, er det ille for oss da.


Jeg må le også...for på mange måter er vi så uheldig....men dog så rik på livets goder....

Skjønner dere hva jeg mener ?

Du må vandre i mørke for å se hvor lyst det kan bli.
Og hvis det er en ulykkesdag den dagen du har glemmt legetimen, bilen ikke går eller at du har glemmt pengboka....da må du snu på det, og tenk på hvor heldig du er, som har disse tingene som ulykke !!
Det betyr at du lever ett bra liv :) Og det gjør jeg å....:)


Ha en HERLIG uke !! Bruk den bra !! :)


Klem

23 kommentarer:

GundaM sa...

Lykke til på møtet du skal på idag!

Og husk; ingenting er verd å grue seg for. Gå på med krum hals, ta det som det kommer. Skal tenke på deg sjø ;0)

Morgenklem fra meg;)

Simone's Mor sa...

Vilket fint indlæg..
Kram til dig

Anniche ♥ sa...

Ønsker deg lykke til med møte i dag !!!

Et innlegg som burde få enhver til å tenke dette:)

Victoria sa...

jeg skjønner hva du mener!:) håper møtet ditt går bra;)

jeg er helt enig med deg når det gjelder storm!:) jeg elsker det jeg og! det er deilig å sitte inne med tente lys å høre på uværet som er utenfor, og tenke på hvor godt man har det som sitter inne i varmen:) det er veldig stemningsfult!:)

Magny sa...

håper det går bra....
og du den vasen i keramikk har eg sett på Zanz,- herlig...
storm er koselig inne i, men ikke ute...
vel igjen,- lykke til...
klem :)

Sissel sa...

Vakker stemningspynt.
Fint at du finner ro i sjelen, selv om du lever i (som du sier selv) "familien kaos" :)
ønsker deg en fin uke videre!

Evami sa...

Du får det til så koselig rundt deg:) Og håper at møtet ditt gikk bra idag:)

er så imponert over humøret ditt vennen:) Du er så positiv til tross for alt som rammer familien kaos:)

Er lite å se og høre om dagen,lever litt sånn i en boble føler jeg om dagen. Er trøtt og sliten,og lite overskudd til annet enn ungene mine:) Lille mareritt vil ikke osve ogdt io mnatta,men nå er prosessene satt igang.Vært til manuell terapaut,ikke noe galt.Noe skal jeg ringe ei venninne som er kiropraktor,og høre om hu kan gjøre noe. hjelper ikke det skal jeg prøve akupunktur:) No vil æ sov ei natt...

Og no ska minsten begynne i bhg,og da kan det være at jeg svipper meg en tur... Da blir det noen Eva timer:) SÅ jeg lover å kommer mye sterkere tilbake,når søvnen inntar mitt hjem igjen:)

Ha en flott kveld i høst-mørket:) SKal love deg at det var en vindy tur hjem fra Åre igår ja.. Bare kjente at vinden tok tak i bila:)

KLem Eva

Anemone sa...

Hallois snuppa.
Nok et refletert innlegg fra din kant. Og etter regn kommer sol, er det ett ordtak som sier. og egentlig er vel livet litt slik, litt opp og ned. Men det er nå motbakker som gjør oss sterke da, og som gjør at vi bare har det så bra når det går litt i nedoverbakke igjen.

Helt klart bør ikke jeg sitte her og klage over den hersens forkjølelsen, men gjør nå allikvel det jeg da. For e ndame som liker og være i vigør, liker å være med mennekser og få tng til å sje, skjønner du det begynner å bli litt trasig å være leket til sofakroken på 4 døgnet. Men i dag sjønner du begynner jeg og irritere meg litt over støv og skittne vinduer, så det er vel et bedringstegn. (Ser det hele nå vet du når sola kom frem igjen).

Enn du da, fått avviklet butiken, og lagt det kapittelet bak deg??
Se fremover du jenta, så snubler du ikke å faller så lett.

Nei, nå kommer sønenhjem fra skolen her, ogjeg får plutselig noen å krangle litt med :-))) mye hormner i sving der skjønner du!!

Klem herfra.

christinasinteriør sa...

Hei Alex!
Ja lenge siden! Er litt sløv på kommentarer for tiden! Skal skjerpe meg!!
Storm er ikke alltid så koselig her ved kysten men sørvest kuling er helt ok! Da er det deilig å være her inne!
Butikken går bra syns jeg! For å være på landet!
Har du stengt nå??
Håper du har det bra med masse hell og lykke!!
Og at møtet gikk bra!!
Ha en fin dag og høst videre!
Klem!

A-mora sa...

Så reflektert du skriver. Jeg synes det er beundringsverdi at du er så posetiv som du er. Men jeg tror også at motgang gjør en sterkere.Jeg eller vi da har hatt mye motgang og sykdom,men skulle gjerne vært en del av det foruten. Håper møte ditt gikk bra. Og tusen tusen takk for en så hjertevarm kommentar på bloggen min. Den varmet så godt. Jeg og liker storm og uvær .tenne masse lys og høre på vinden som uler ute.Selv om jeg elsker sol og varme også.Så fint du har pyntet fugleburet ditt.Jeg og har et sånnt et. Håper du har en fin dag. Du har iallefall vært med og gitt meg en fin dag.

Julie´s drømmehjørne sa...

Så flott innlegg... Det er ikke mye rettferdighet i verden egentlig.. Mange som får alt, mens andre slipper billigere unna... Men jeg tror at alle opplever motgang en eller annen gang i livet, noe annet ville vært unaturlig..Likevel føler man ofte at ting er svært urettferdig når det rammer en selv og sine nærmeste.... Håper dere får positive dager og opplvelser fremover!

A-mora sa...

hei.har noe til deg inne på bloggen min.

ENGEL sa...

jeg skrev et dritlangt kommentarinnlegg til deg,men klarte slette det!!!uhg...kort sagt :fint innlegg,stå på!klæmma

Line sa...

Kryssar fingrane for at møtet gjekk bra!!
Flott innlegg til ettertanke for oss alle:0)
Det er nok mykje sant i det som vert sagt om at motgang gjer oss sterkare, sjølv om det er knalltøft medan det står på...
Klem

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej :-)

Jeg håber mødet gik som du ønskede, altså bra.

Jeg tror på at vi får de udfordringere vi kan klare. Når det blir tøffest, og vi ikke synes vi kan mere, så frigives indre resourser og så klarer vi den alligevel !

Tak for din kommentar ved mig.

Klem Maria

Karina`s hjem sa...

Jeg har en award til deg!! hent den på bloggen min:)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Jo da, skjønner godt hva du mener... men når ting er på bunnen - kan det bare bli bedre...sånn er det bare...

Å du, stormen er hærlig den - om man kan sitte innendørs, den kan jeg være med på...

Håper møtet ditt gikk bra...

Ha en koselig dag og uke...

alvens kreative hjørne sa...

Hei igjen :-) Ja Tilda kan bli litt for søtt..men liker å sy de :-) og er stort sett ungene som får glede av de på rommet sitt :-) hvertfall bamser osv :-) Nydelig keramikk fra hun svendsrud...har prøvd å søke etter henne på nettet for å finne ut hvor man får kjøpt hennes kreasjoner,men fant ikke ut noe...Vet du? Hvis jeg finner det skal nok det stå på ønskelista mi i år :-)Ha en fin kveld :-)

Magny sa...

takk for hilsen i min blogg, satte pris på det...

~♥~bagateller~♥~ sa...

Så godt å lese innlegget ditt, kjenner meg igjen i det å ha fått litt meir ulykke enn andre her i livet. Likevel går livet vidare og me er ei erfaring rikare og forhåpentleg både klokar og sterkare. Håper møtet ditt gjekk strålande! God stormfull helg til deg og dine;-)

Marie sa...

Kjære ukjente Irina.
Jeg er kun en "titter" i bloggverden og har sett og lest manges blogger,men og det mener jeg ingen har "grepet" meg like mye som din.
Det forholder seg nemlig slik at å se og lese om deg ang. yrke,smak,personlighet, interesser,oppleveser,sykdom og motgang er som en "historie" om og av meg selv.
Vil fortsette og følge med deg,for du gir meg en form for "trøst" og
inspirasjon til å gå videre i mitt eget liv.
Vil med dette ønske det lykke til med deg selv,sønnen din og din familie i framtiden.

Masse varme klemmer fra meg.

BARAGRY sa...

Hei Irina! Det var lenge siden jeg var her, men har hatt en ganske lang pause fram til nyligen. Skal ikke nevne noe mere om hvorfor, men kjenner godt igjen det du skriver. Må bare si noe som en venninne til meg, også med kreftsykt barn, sa til meg for en stund siden. Nemlig at hun tror at vi er ramma for at vi klarer det. Det er kanskje noe i det? Det skal et sterkt menneske til for å klare det å gå igjennom så vanskelige saker. Både fysisk og psykisk sjukdoom. Du er veldig sterk, selv om du ikke alltid föler det sånn selv.

Håper mötet gikk bra og at du har hatt en god helg. Klem Gry

Anemone sa...

Tusen takk for hjertelig hilsen Alex :-) og JA, jeg bryr meg om deg jeg også :-)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online