torsdag 25. september 2008

Vinn sminke og hårprodukter for minimum 1000 kr :)

I dag mens jeg knipset bilder til ett blogginnlegg kom min 13 åring hjem fra skolen.
"Kem kjæm på besøk " var det første han sa.

Jeg så rart på han, og bedyret at vi ikke ventet besøk. Han så kjemperart på meg, så sa han" Mamma du går ikke i nattdrakt, eller stygge joggeklær med malingsflekker , og så har du sminka dæ. Og så er du fin på håret og lukte godt "


Hjelp tenkte jeg...Men jeg vet at jeg ser ut som ett takras når jeg er hjemme. Og nå for tiden går jeg hjemme, våkner rundt 1300 . Gjør litt husarbeid.....men mest ser jeg på tv. Jeg har jobbet som en galing de siste årene så nå koser jeg meg....selv om jeg ser ut som ett takras :)

Men så helt innerst, i min søvndrukkne hjerne, begynnte jeg å tenke. Er det rett da ? Det kan ikke være bra å gå sånn hver dag ! Fortjenner ikke familien min å se meg som da jeg var på jobb ? Sminke, hår og pene klær ?


Alle damer fortjener å pynte seg for seg selv, og de rundt oss. Og nå er høsten her !!
Som gammel frisør/stylist har jeg poser med sminke og hårprodukter.(Biotherm og Cutrin )

Mer enn jeg kan gå igjennom på lenge. !!

Da slo en tanke meg . Jeg vil gi bort en del. Og hvem kan jeg gjøre det til ? ( Vennene mine er sikkert lei av å få hårprodukter og sminke )

Jeg vil gi en pakke med sminke og hårprodukter til minimum 1000 kr til en av dere som kikker innom meg .

Det du må gjøre, er å skrive hvem du vil pynte deg for, og hvilken farger du har på hår og om du er kald eller varm i type.

Da får jeg plukket de riktige fargene til deg. (Det blir høstens farger)

Og ikke se dere blind på bildene, for jeg tok bare å visste fram noen utvalgte ting.

Når jeg har pasert 25 000 treff vil jeg velge ut en person....hvem vet kanskje blir det en eller to trøstepremier ;)


" Fordi vi fortjener det "

48 kommentarer:

bente sa...

Må legge inn en kommentar her, jeg!
Synes jeg stort sett ser ut som et takras når jeg går hjemme jeg også! Heldigvis har jeg ikke så store unger at de kommenterer det enda ;)
Holder på å slanke meg, og da hadde det jo vært ekstra flott å vinne noen produkter for å kunne se litt bedre ut :) Både for min egen del, og for sambo sin del, som beklager seg litt innimellom ;) (spesielt de gangene det første jeg gjør etter å ha vært ute er å skifte til joggeklær igjen)

Jeg har mørkt hår (litt sånn rødlig farge...). Om jeg er varm eller kald i type....aner egentlig ikke. Men er veldig glade i bruntoner og litt rolige farger.

Da får jeg krysse fingrene og håpe at jeg vinner ;)

Ha en flott kveld!!

Ingrid sa...

Hei!
Tar denne utfordringen jeg også. Jeg er sykmeldt og går hjemme jeg også.. Det tar på når man er vant til å være aktiv og holde på med noe hele tida. Skal innrømme at det er lett å hoppe i joggedressen og droppe sminken. Ikke så koselig for mannen at jeg ser ekstra dårlig ut heller. Kanskje en ide å pynte meg litt for ham?
Jeg er lys blond, og og jeg er varm eller kald vet jeg ikke helt...
Ha ei fin helg da! :)

Whoopsi Daisy sa...

Hei
Sminke konkurranse du...
Ja her har ikke jeg mye å komme med. Det blir en sveip med maskaraen og en lipgloss eller lignende i det jeg løper ut døren.
Sminke har jeg prøvd meg på man syns det blir så voldsomt...sikkert for at jeg ikke kan det.
Takk for besøket forresten. Så koselig at du husker meg, det er godt gjort med alle bloggerene som har besøkt deg.
Ha en fin helg.
Mvh
Whoopsi Daisy

Julie´s drømmehjørne sa...

Å så spennede dette hørtes ut... Følte liksom jeg måtte legge inn en liten kommentar...
Jeg er vel og en person som oftest går rundt i joggis hjemme og ser vel ikke akkurat lekker ut til tide.
Akkurat nå er vi i gang med prøverørsforsøk og da går jeg enda mer med joggis og føler meg som et takras..
Hadde nok vært hyggelig for min nybakte mann om jeg pynta meg litt innimellom...Og man føler seg jo ti ganger bedre selv og med litt sminke og noen pene klær...
Jeg har blondt hår og er nok litt kald i fargene.. Liker lys rosa og beige/brun...
Hadde vært gøy om jeg vant..
Ha en fin høstkveld!

HildeS. sa...

Så snill du er Erina, som vil gje vekk alt dette.
Det er fort gjort å labbe rundt i joggebuksa når ein "berre er heime",men det er jo viktig å føle seg litt fin då også:)
For tida er det stort sett maleklær eg går i, så eg er ikkje akkurat så fresh her eg vassar rundt i maling og gamle møbler,hehe.
Eg vil gjerne pynte meg formin kjære, men også fordi eg skal begynne i ny jobb i midten av oktober, og trenger å pynte meg litt:)
Eg har mørkebrunt hår og blå auger, og likar best litt kalde fargar.
Det var så masse fint du hadde funnet på loppis, eg kunne tatt alt saman:)
Ha en fin kveld, og lukke til med konkurransen:)
Klem H.

Kerstin sa...

Heisan Så spennende da.O=) Denne var helt ny.. sminke konkorranse:.
Hvem jeg vil pynte meg for... det må bli meg slev og alle de jeg har rundt meg. Jeg er mørk og tror nok at jeg er en varm type.
Dette blir kjempespennende=)=)

klem =)

~♥~bagateller~♥~ sa...

Er deg vel unnt å nyte husmortilværelsen, må være lov å få sleppe sminke og jål også da. Men kjenner godt til den å få ei sannheit servert frå den yngre garde ja, sist eg gjekk på butikken uten sminke fekk eg høyre at eg såg sjuk ut av veslesnupp.. Så den naturlege stilen får stort sett utfolde seg innanfor husets fire veggar hehe. Ps pass deg for joggedressen, for den har ein tendens til å lure oss frykteleg:-O Plutseleg har alle dongeribuksene på mystisk vis krympa i skapet...;-D

A-mora sa...

Så snill du er.Jeg hiver meg på. jeg er veldig dårlig på og pynte meg.Jeg vil pynte meg først og fremst for meg selv,får da føler jeg meg mere vel og alt blir mye bedre..Så vil jeg pynte meg for mannen min.Jeg har mørkebrundt/svart hår.Brune øyner.klær varme farger. ha ei fin helg.

Emmeline sa...

Dette var ikke en hvilken som helst overskrift, og så er det altså alltid like spennende å se hva du skriver om.
Sminke er ikke min sterke side,selv om jeg må bruke litt hver dag. Så da melder jeg meg på her hos deg.

Emmeline er blond og har blå øyne, og er blek om nebbet bortsett fra om sommeren. Jeg blir heldigvis brun når jeg får sol på kroppen!
Ellers er jeg jo en Mummimamma/ Ruth Narvestad resten av tiden....

Tusen takk for koselig hilsen på bloggen forresten, kjekt med noen støttende ord det hjelper alltid!

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-) Artig innlegg og en tankevekker for meg...går hjemme med dattern min og før var jeg alltid opptatt av å sminke meg og ordne meg hver dag..for som jeg pleide å si til venniner....ikke rart man føler seg elendig...når man går rundt i kosebukse hele dagen og slutter å ordne hår og sminke...da kan man takke seg selv :-) Og hvem har jeg blitt nå??? jo akkurat sånn...føler meg elendig..og jeg har sluttet og sminke og ordne meg når jeg bare skal gå hjemme alikevel ( ordner meg selvfølgelig om jeg skal ha besøk eller om jeg skal ut på noe )Så dette var en liten tankevekker for meg :-) Tusen takk :-) Nå skal jeg gå på badet å sminke og ordne meg :-) hehe :-) Så blir nok samboern enda mer fornøyd også :-) Ha en fin helg :-)

alvens kreative hjørne sa...

Glemte å fortelle at jeg har mellmbrumt hår,grønne øyne,passe brun hud :-) Bruker mye lilla øyenskygge,men de få gangene jeg prøver turkis sier samboern spontant : så pen du var i dag da :-) Så mulig jeg da kler slike farger bedre ?

Karina`s hjem sa...

Heisann:)
Her må jeg legge igjen en kommentar!
Så gøyt!!!
Jeg har bare én datter på 8mnd så hun bryr seg ikke om mamma ser ut som et takras hjemme, haha:)
Men nå holder jeg på å kvitte meg med de siste kiloene etter gaviditeten og da er det alltid stas å kunne ha noe å dulle seg litt opp med:)

Jeg har mørkebrunt hår og litt varm hudtype tror jeg!?
Da krysser jeg fingrene for!!

Kjempe koselig blogg du har, har ikke vært her inne før, men hit kommer jeg igjen!

ENGEL sa...

hehe,så spennende!jeg har mørk brunt hår(3.0)og er kald. kler lilla toner godt!spennede nok en gang. er nok ikke særlig flink til å fjonge og stæsje meg opp her heime,så kankje mannen i huset hadde sett at jeg fikk en bli ny dag?!sånn er det når man prioriterer andre enn enselv...
god helg,og masse klemmer til deg!

tinemor sa...

Så spennende!
Ja, dette vil jeg absolutt være med på!
Jeg er naturlig blond, tror jeg er kald type, -hudtype altså.. ;-)
Liker lilla, og bruntoner.
Og du, det må være lov å gå i pysh/joggebukse en stund etter å ha jobbet så hardt som deg. Et langt og deilig og velfortjent pust i bakken.
Kos deg du, med god samvittighet. Dagene med stress, sminke og "stash" kommer før du aner det.
;-)
Riktig god helg!

Metteflette sa...

Heisan så spennende! Sminke er noe jeg IKKE bruker mye tid og penger på selvom jeg liker å fiffe meg når jeg skal ut!!! Det er bare det at jeg er ute kanskje et par ganger i året ;-) Så da må det bli mannen jeg kanskje skal piffe meg opp for da! Å oppdatere sminkepungen er absolutt på tide! Jeg har mørkt hår og mørke bryn, vipper med blå øyne. Kald eller varm vet jeg ikke men tror varm. Ser ut som et lik i lysbeige farge hvis det sier deg noe :-) Ønsker deg en herlig helg Alex og takk for kommentarer fra deg på bloggen min!!!

Stine ☆ sa...

Så snill du er da!
Jeg vil gjerne være med på konkurransen din :)
Ja hvem skal jeg pynte meg for... Håper at jeg finner drømmeprinsen snart, og da er det jo viktig å se bra ut ;)
Har kikket litt rundt på bloggen din, - så flott hjem du har!
God helg!

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej irina :-)

Sikke en præmie, den vil jeg meget gerne være med at konkurerre om.

Jeg skal fortælle dig hvem jeg pynter mig for... Jeg pynter mig for MIG, og for mine omgivelser. Jeg har aldrig været "over-pyntet", men jeg går ikke ud uden minimum lidt sminke i ansigtet, og lidt god duft. Det er yderst sjælden jeg "går på byen" og fester. Men det skal ikke være nogen hindring synes jeg. Jeg kan lide at klæde mig pænt på, og jeg kan lide at ordne mit hår. Jeg er begyndt at bruge henna i håret. Giver en (synes jeg) utrolig fin farve, og så plejer og beskytter det samtidig. Jeg er nok mest til de brune / varme toner i ansigtet / sminke. Pang-rød klæder mig feks ikke.
Den gang jeg blev gravid for over 4 år siden, bestemte jeg mig for at jeg IKKE ville blive ligeglad med mig selv, bare fordi. Og det har jeg faktisk holdt - sådan da.

Det er bestemt lov at gå i joggebukser en gang imellem. Jeg gør det tit selv om aftenen herhjemme. Som du måske ved havde jeg en personlig nedtur i foråret. DA gik jeg ikke med sminke. DA kom jeg ikke i bad hver dag, og DA lignede jeg ikke noget der var særlig pænt. Nu hvor jeg er ovenpå igen, er det måske ekstra vigtigt for mig at gøre lidt ekstra. Jeg har for eksempel været afsted til min første ansigtsbehandling - dejligt.

Ha ha, det her lyder jo som en salgstale, det er ikke meningen, blev bare lige grebet...

Stort klem til dig,
Maria.

Stine ☆ sa...

Hei igjen! Glemte visst noe...
Jeg er blond og kler varme farger.

Sissel sa...

Oi! Spenndende (og utrolig søt!) "utfordring".
Jeg tror jeg ønsker dette, da JEG føler at jeg ofte har lett for å hoppe i joggebuksa rett etter jobb, og at derfor JEG føler meg shabby (nei, ikke akkurat som interiørstilen), og at JEG trenger å pynte meg for MEG. At jeg føler meg fin, vil nok også gagne min samboer.
Jeg er ikke som på bloggbildet mitt lenger. Jeg har lysebrunt/mørkblondt hår med lyse striper, blå øyne og er kald (les: bleik) :)
Ha ei fin helg!

Ann-Helen sa...

Har også veldig lyst til å bli med i konkurransen din, er også veldig glad i joggebuksa mi, men med litt sminke så føler jeg meg ikke helt shabby:) Mannen er ikke opptatt av om jeg har sminke eller ei, så jeg tror jeg vil pynte meg for meg selv og mitt eget selvbilde! Jeg Har mørkt hår og har varme toner:)

Min verden sa...

Godt å se at du er litt back to life! Alle gode tanker og ønsker til deg :) I tilfellet rottefelle: jeg er lys (ispedd grå etterhvert ;)) Ellers vet jeg ikke mer. God helg.

Anonym sa...

Hei! Vil bare rose deg for den fantastiske bloggen din! Er nok yngre enn de fleste her (16) men sitter ofte å koser meg med interiørbildene du legger ut! Ser at det er mange her som har større grunn tili å vinne enn jeg, så skriver ikke for å være med i trekningen. Men håper jeg kan få svar på et spørsmål, hvor får man tak i slike Oyster hårprodukter? Klarte ikke lese merket på flaskene utfra bildene. Ha en fin høst! Stor klem fra meg!

GundaM sa...

Ja her er det bare å hive seg på skjønner jeg ;)

Jeg er jo mørk og vakker som deg!!!

God helg Irina!!!

Klemz

Alex sa...

Kjære anonym :)

Tusen takk for fantastisk ros :)

Artig at noen liker det enn driver med. Blir så glad når noen sier slik.

Produktene er fra cutrin.

Du er også med i trekning....alle som legger igjen en kommentar er det !!

Mvh
Irina

Anemone sa...

Denne damen trenger det i alle fall, og det er vel mest for sin egen del sikkert :-) Hulder fra de dype skoger som jeg er...

Det må nok bare innrømmes at fokus har vært andre steder de siste år :-( men med det rette utstyret mellomfingrene finner en vel kanskej tilbake til gamle glemte kunster...

Fin helg til deg selv om været er helt elendig!! ikke helt i form jeg heller...

Anemone sa...

Ogomjeg er en varm eller en kald type er litt vanskelig å si nå når feberen raser rundt i skrotten :-)
På med jakke, av med jakke, osv osv..., men det var kanskje ikke det du mente...??

Gjersvik & Johansen sa...

Ja her er det klart jeg må legge inn en liten hilsen..
Jo nå skal du høre. I vår familie er det vel stort sett bare femåringen som legger merke til at mamma pynter seg/sminker seg. Og hver gang jeg gjør det, er han flink å gi positiv tilbakemelding: "Mamma så fin du er" kan han finne på å si, mens han stryker meg over armen. Eller feks "Mamma nå ser du virkelig nydelig ut". Og disse ordene ramler ikke ut av ham, uten at han rører ved huden min(han er veldig glad i kroppskontakt).
Så hvis jeg skal si hvem jeg vil pynte meg for, så må det være eldste sønn i huset.Nemlig en femåring. Han syns det er stas når mammaen pynter seg, og byr henne gjerne opp på en dans hvis øyeblikket tillater det.
Fordi han fortjener det.

Jeg er forøvring lys i huden, men kler nok mest mørke jordfarger. Folk som kjenner meg, sier grønt, brunt osv passer meg best. Dette gjelder både sminke og klær. Er mellomblond, og har grønne øyne.

tintin sa...

Dette var spennende, jeg slenger meg med usminket og med håret til alle kanter :-)
Veldig deilig en gang i blant for eksempeL en søndag som idag å sløve rundt i joggebukse og uten sminke og med håret til alle kanter.
Stort sett er jeg flink til å pynte meg, har vel alltid vært en pyntejente. Først og fremst så pynter jeg meg for meg selv for å føle meg vel, men pynter meg selvfølgelig også for samboeren min og for andre som kommer i min vei.
Jeg er mørk og har grønne øyne og kler varme farger.

Fjordheim sa...

Kjente meg igjen i den beskrivelsen gitt. Litt for godt å valse rundt i morgenkåpe eller joggedress utover dagen når en har tid. Har ikke tid til det så ofte, kanskje skal jeg si heldigvis. Men noen dager er det godt.
Når det gjelder mitt utseende så er jeg vel ganske brun i håret. Har aldri tatt noen fargeanalyse, så om jeg er varm eller kald type vet jeg vel egentlig ikke. Men trives godt i blå klær. om det er fordi det er trygt eller at jeg passer det best. Ja si det.
Er vel egentlig ikke så stor sjanse for at jeg stikker av med den premien, så det betyr egentlig ikke så mye.
Men jeg vil ønske deg alt godt Og ei flott uke :)

Simone's Mor sa...

Jubii, en konkurrence.. Må jeg være med?

Jeg var på et kursus på Samos for et år siden. Jeg havde det ikke godt, følte mig grim, ukvindelig, deprimeret og hvad der ellers hører til de tillægsord.
Kurset var kun for kvinder og vi var 10 kvinder afsted.
Det var så fantastisk.. vores underviser var en engel.. Simpelthen.. helt vidunderlig og rigtig meget feminin.
Kurset rummede en del men hun havde et vigtigt råd til os kvinder.. "ifør dig altid et eller andet pink/lyserødt"..
Så føler du dig rigtig feminin.

Siden kurset gør jeg altid noget ud ud af mig selv hver dag.. Jeg går mere i kjole eller nederdel, sætter mit hår og sminker mig en smule. Jeg har mine 2 dage om ugen hvor jeg plejer min hud fra top til tå og jeg gør det kun for mig selv.. For at føle mig kvindelig og feminin.

Når tiden er knap og jeg glipper at "gøre mig fin", så kan jeg mærke på mig selv at det ikke er godt for mig.. at jeg skal huske den ekstra tid til mig selv.

Jeg er lysblond, blå øjne, lettere solbrun hud. Elsker jord farver på mit tøj, oliven, brun, rosa o.lign.

Mange hilsner
Christina

Evami sa...

Det er av sine egne man skal ha det Irina:)

Har spurt min kjære jeg,om jeg skal pynte meg for ham,for jeg er joggebukse og håret i hestehale,uten sminke dame:) Og vettu hva han svarte: Sje ka æ går i da,æ pynte mæ itj æ heller:) Da vart æ litt glad,og tusler fortsatt i joggedress:)
Så hvis jeg skulle pynta meg hadde det vært for å overasske min kjære,fordi han fortjener det: )Klem Eva

Lemi sa...

huff der har du meg ja... stakkars kjæresten og ungan, se mamman sin så uflidd heime, i kosebukse og slitt alforstor tskjorte..
minstetøtta spr alltid om æ har stella meg, stryk meg over kinnet og sei at æ har minka meg og e fin.. så æ vil pynte meg for lillemor..
æ har mørkt rødt hår, grønne øya og e varm i fargan. gull/rødt/brunt/grønt

ha en fin dag..

Mari sa...

Hei Alex...,
måtte nesten le når jeg leste dette inlegget (og hvertfall ikke fortelle noen når jeg skiftet fra morgenkåpe til kosebukse i dag)
men minstegutten min strøyk meg kjærlig på kinnet tidlig i mårrest, og sa: mamma, du e verdens fiineste"
stakkars gutten har vel aldri sett mamman sin pynta.., huff og huff...
Håper det ellers står bra til.., jeg har vært pc løs, men i morgen skal jeg endelig til byen og hente den:-) da blir det litt mer blogging:-)
forresten har aldri vinnerlykke.., men om man skal ha flaks, er jeg faktisk usikker på om jeg er varm eller kald.., men kler best(eller jeg liker best) mørkbrun,og mørke farger..
Ha ei flott uke:-)
klem

Nunne sa...

Hmmmm, dette var herlig! Så kreativ du er! Guri malla, jeg bare MÅ skrive... har en følelse av at dette blir MEG!!! Hurra...det blir gøy. Neida,tuller bare!
Jeg er 55 år og ganske grå og gusten til vanlig, men klart, jeg farger håret... blondt, sånn som min opprinnelige farge er. Påstår at jeg er varm, hmmm, vet forresten ikke... men jeg er varm om hjertet, betyr det noe?
Jeg bruker ikke så mye sminke, bare ansiktskrem, litt rouge, litt mascara og litt leppestift... den har jeg nettopp tenkt å kjøpe ny, en mer rosa enn de mørke jeg har brukt til nå...
Men hvem vet, kanskje jeg skal vente med å handle på Nille.??
Klem fra Nunne..

Strikkelines sa...

Dette bare MÅ jeg være med på..
Takras var et godt ord..hver og en kan vel til tider føle seg som et.
jeg kunne igrunnen tenke meg å pynte meg for min egen del. Føler jeg til tider står på pinner for mann, barn, sjef, famile ellers og glemmer igrunnen meg selv oppi her...ingen som spør om hvordan JEG har det..driver og med litt nitidig slanking, å jeg er gylden, ifølge min frisør.... Hvem vet..lykke til.....og bloggen din var kjempefin...

Familien Vilhelmsen sa...

Ja, så gøy med noe litt uteom det vanlige. Dette er første gang jeg er innom bloggen din, men her var det mye fint:-) blir nok ikke siste gang jeg stikker innom her!
Jeg er fultjobbende mamma til 2 småtroll på 20 mnd og 3 mnd..med andre ord et hektisk liv med liten tid til meg selv. Har knapt tid til å hadle.. tenkte det ville være fint å vinne noe, så slapp jeg å tenke mer på på sminke pungen som er temmelig tom for tiden..

Lykke til til meg:-)

Familien Vilhelmsen sa...

glemte å si at jeg er mørk blond/lys brunt hår, blå øyne. Varm!

Kine sa...

Hei:)
Lenge siden jeg har tittet innom deg,og det har jeg SÅÅÅÅÅNN dårlig samvittighet for:/ For bloggen din ELSKER jeg bare,alle innleggene du skriver,og du skriver så godt!!Kjenner meg ofte igjen,og ler godt;)
Jeg vil pynte meg,for MEG jeg,føler meg stort sett som et vandrende værbitt,falleferdig takras,og det er en underdrivelse fra min side hihi...Fra spøk til halvor..Deilig med slike produkter da!
Jeg er blååånd,grønne øyne,og jeg kler faktisk varme toner(brunt på øyne osv)men litt lysere på munn(rosatoner..)tror jeg passer til begge deler faktisk!!!
Ønsker deg en superfin helg,og LOVER å stikke hauue innom oftere fra NU :D
*klæm*

Tussilagofarfara sa...

Her må jeg hive meg på, vært hjemmeværende mor i åtte år nå, og det gjør noe med deg når du ikke behøver å fikse deg for å gå på jobb. Føler meg litt kjedelig og grå må jeg si. Med diverse sykdom iløpet av åra så blir en ikke noe særlig freshere heller...
Må bar e skryte litt av bloggen din, du sier ting på en så gøy måte, enten det er alvor eller ikke- Jeg er mørke blond(eller mer j\kommunefarget) med brune øyne. Liker jordfarger og rosa!
Ha en fin kveld!

Therese sa...

Ups! Dette ble jo veldig fristene da! Så snill du er som gir bort så flotte gaver :o)

Jeg er mørk, bruker varme farger, er såkalt "vår mot høst", ja, dvs jeg var i alle fall det for 10 år siden ...
Ha en fin dag.

Jenny sa...

Hei!! Mååå jo bare bli med på denne konkuransen jeg da!!
Går hjemme jeg også, men jeg sminker meg hver dag likevel. Nettopp fordi at man aldri vet hjem som dukker opp...tro meg, de dagene jeg ikke har giddet å "ha på meg fjeset mitt" så dukker det alltid opp noe eller noen utenfor døren min..Akkurat den dagen!!
Men så er jeg litt jåle av type også. Liker å ta meg ok/bra ut når jeg kan.
Men uteom "fjeset" så dasser jeg rundt i joggebukse og hestehale :S

Jeg er mellomblond, og har hørt at jeg er kald type. (Varm inni)!!!

Nå krysser jeg litt fingre for at jeg kanskje vinner!! Uansett morsomt å være med :D
Ha en fin dag videre:)

Line sa...

Heisann, så artig på funn:0)
Det blir nok altfor lite pynting på meg og i kvardagen...
Har aldri vore den typen som sminkar meg kvar dag, men likar å stæsje meg litt når eg skal nono spesielt og sjølvsagt på fest!!
Brunt hår, blå/grå auger,og føler meg heime i den varme fargeskalaen.

Anneli sa...

Hei (:
Nå har jeg lest og lest, til øyet ble stort og vått..
Du beundrer Emmelines skrivekunst ?! Ja man ser jo ikke skogen for bare trær, er det et ordtak som heter (: og det passer nok her.
Syns virkelig DU (også) er en dyktig skribent og her er det mye interessant lesning.
Jeg kjenner meg igjen i det du skriver om å få en kommentar av "de store" (: Nå har riktignok ikke jeg fått noen kommentar av Emmeline, men.. Det er en spesiell følelse å bli SETT av noen som er innen "eliten" som du sier, ja jeg innrømmer det.
Nei nok om det (:
Skulle vel skrive litt om meg selv på dette innlegget.. Jeg har mørkebrunt hår (i alle fall der gråhårene ikke syns..)Til vanlig bruker jeg bare svart eyeliner, svart mascara og litt solpudder. Jeg liker best kalde farger.
Hvorfor akkurat jeg bør vinne? Det hadde vært gøy å ha litt hell i "spill" også, ikke bare i kjærligheten (: Så kan jeg pynte meg litt ekstra for kjæresten min <3
Ønsker deg og dine en riktig koselig helg! Klem <3

pernille sa...

Det du må gjøre, er å skrive hvem du vil pynte deg for, og hvilken farger du har på hår og om du er kald eller varm i type.

Jeg vil pynte meg mest for kjæresten min, men også for meg selv. Jeg føler meg mye bedre når jeg vet at jeg ser litt fresh ut en dag.
Jeg har lysebrunt hårt, grønne øyne og er kald i type.

Krysser fingrene :)
pernilleol@hotmail.com

May Elin sa...

jeg vil pynte meg for kjæresten min :) å så vil jeg føle meg litt freshere på skolen å kaskje prøve ut en ny look!:) har mørkebrunt hår og er vel en "varm" tonet persøn med mørkebrune fregner å grønne øyne!:) bilde av meg ser du på bloggen min:D www.prikleface.blogspot.com:) håååper at jeg vinner, hadde vert så gøy å prøvd ut nye produkter /stiler i å me at jeg har fregner å alltid har den samme stilen..:(

vennlig hilsen fra May Elin :D
maya15_93@hotmail.com

Rebekka sa...

Heihei! :D
Jeg vil pynte meg for vennene mine, og jeg er lei av å bruke den samme billige dårlige sminken ;( og alle de andre får såå mye sminke av foreldrene sine, men jeg må kjøpe klær å sminke selv og jeg får ikke nok penger til det :( også vil jeg jo at guttene skal legge litt mer merke til meg også ;) Jeg har lysebrunt hår og litt lys hud, grønne øyne :) Jeg kler best varme farger tror jeg .. håper veldig veldig at jeg vinner :) !

Sarah sa...

Legger inn en kommentar. Snublet over denne bloggen plutselig. Og dette var ypperlig, har sjelden hell i sånne her konkuranser, men alright, gir det et forsøk. Har hatt en uheldig situasjon. Bruker alltid makeup, og har mine favoritter. MEN fikk øyebetennelse og har måttet kastet tingene mine; Mascara, øyenskygge, koster, concealer, eyeliner osv.

Jeg er blakk, og ønsker å pynte meg, ikke nødvendigvis for noen spesielle, men meg selv. Fordrar ikke tryne mitt uten sminke, rett og slett. Når jeg har pyntet meg for meg, pynter jeg meg med selvsikkerhet. Som er etterlengtet og kanskje endelig manne meg opp til å møte fyren jeg har hatt kontakt med i 3 mnd, men bare møtt to ganger.

Usikker på undertoner og slikt faktisk. Har gyldenbrunt hår, brungrønne øyne og er en blanding mellom medium og lys i huden.

Marianne sa...

Hei!
Jeg så dette og tenke "Åå det fikk jeg lyst på". Så nå skriver jeg her da :)
Pleier sjelden å vinne noe, men det er verdt et forsøk.
har egentlig veldig lite sminke siden jeg har så lite peng. Går fortsatt på skolen :(
Snart skal vi ha juleball, og da er det jo greitt å pynte seg litt ekstra. Jeg har rødt hår og er iskald type :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online