tirsdag 29. april 2008

Purpur min nye favorittbutikk i oslo :)

Hadde lest om en utrolig fargerik dame i både vakkre hjem og interiøre og det siste Rom123 . Følte at jeg hadde masse til felles med henne interiørmessig.....
Så jeg dukket opp til Krista på hennes fabelaktige butikk på grunerløkka. Og det var en opplevelse..... Hun selger de fantastiske blomster, lamper, kopper og ting og tang.Blanding mellom gammelt og nytt !!
Min favorittfarge er jo lilla og hennes purpur....så det var artig !!Jeg har egentelig ikke ord for å beskrive butikken...den er sanselig, estetisk vakker og unik.


Og Krista selv er den korslige jenta...hyggelig, grei, imøtekommende og utrolig dyktig !! Faren hennes var der og hjalp henne og han var så søt ;)
Ikke vant til at Oslo betjennig er så hyggelig, men så er de fra vestlandet.

jeg sa til Krista at hun måtte begynne å blogge og vips på kvelden hadde hun skaffet seg en blogg
Purpur Jeg oppfordrer folk som er på tur til Oslo til å stikke innom, og til dere som bor i Oslo....heldiggriser !! Misunner dere at dere kan dra på løkka å besøke den perlen :)
Tusen takk for alle støttende kommentarer !! Så jeg så i en blogg var det noen som hadde skrevet på headingen sin. " Jeg skriver for at det gir meg noe....du leser for du er fri til det !"
Liker du det ikke klikk deg til en annen blogg.....jeg skriver for meg selv og alle kan dessverre ikke like det alltid :)
Var på 4 loppiser og ja bila ble full......Demolitionmann sur og jeg BLID !!!

Hva er dette , hva kjøpte jeg som gjorde Demolitionmann sur ?
Og jeg må bare si at loppiser i Oslo er 100 gang bedre enn i Trondheim. Skriver mer om det i kveld eller i morra tidlig !!!
Klem10 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

for en søt butikk, med et lekkert navn!!

Følger spent med på hva som gjorde mannen din sur altså!!

Krisselill sa...

åhh...du og du Alex. Blir nesten litt rørt over å lese alle dine fine ord! At dette varmar meg er heilt sikkert:) Tusen takk for koseleg innlegg og super reklame!
Lovar å kome for å sjå sjappa di ein dag! God tysdagskveld!

Klem Krista

Evami sa...

Er det ikke rart hvordan enkelte butikker sniker seg inn i hjertet på en???? Du har en sånn butikk du også vettu:) Skal bli spennende å se hva du kjøpte på loppis... SKulle hatt bila vår dere da:) Klem Eva

Min verden sa...

hehe Alex - du pakker bilen full ser jeg. MEN - si ikke et vondt ord om betjeningen i Oslo - de fleste Oslofolk er ikke fra Oslo! Fysj og fy! Tenk å være så fordomsfull.... ;-) Ja, ja - du tok deg inn igjen med å si at loppiser i Oslo er bedre enn de i Trondheim. Jeg vet ingenting om noen av delene, men jeg har sett så mange innlegg om loppisfunn nå at det er like før jeg begynner å gå på loppemarked igjen. Jeg hæler ikke lukta på loppiser og bruktbutikker. Er du ikke enig i det. Det lukter gammelt, innestengt og fælt. Jeg får holde meg ute :-) Jeg er spent på hva manne var sur for. Jeg tenker på en ferietur vi hadde med bil til Italia. Med meg hadde jeg et digert terracottafat, en damvasker og en terracotta urne... Tror du det var litt ordveksling om dette? Sov godt. Ha en fin onsdag. hanne

Min verden sa...

Alex, du må ikke kommentere på hagesiden min - da finner jeg deg ikke :-) Kanskje jeg skal ta bort kommentarfeltet der hmmmm...

prinsessa1976 sa...

Loppis i Oslo skal være av de beste har jeg hørt....heldigen du. Jeg gleder meg så til i sommer for da skal jeg bruke noen dager i tigerstaden. Å Purpur- den skal jeg innom. Nydelig butikk. Ha en fin fin dag.

Ønsker deg en fin fin dag. klem fra Elin

Minime sa...

Jeg som bor i nærheten av Oslo må få tatt meg en tur dit. Jeg er veldig enig med deg og de som sier at bloggen er min og jeg skriver hva jeg vil der. Bloggen er nesten som en dagbok. Hvis man ikke liker eller synes det som står er interessant får man la være å lese den bloggen. Jeg reagerte ikke på innlegget ditt om loppisfolk. Jeg hadde bare noen funderinger på hvor jeg hørte hjemme. Konklusjonen var at du har glemt en type; forvirra loppisfolk. Kategori forvirra er bloggdamer med interiørinteresse og nostalgi/retro smak (husker mor sine pynteting og møbler og vil ha det samme pga nostalgi).Klem minime

Anniche ♥ sa...

Hei snuppis!!!

Soooooooory , har vært innom deg flere ganger , men hver gang har det kommet noe i veien hver gang jeg skulle kommentere-så jeg har ikke kommet så langt .
Ser det har blåst litt her inne hos deg også...
Jeg lo så jeg rista på stolen når jeg leste innlegget ditt - tro meg , jeg tok ironien . Har vært på mang et loppemarked og synes det er like moro å se på menneskene !!

Purpur , for et herlig navn !!
Ser virkelig ut som et skattekammer der ja :) Kan skjønne hvorfor du likte deg der ...

Så husbonden er fortvilet over frøken hamster ? Gleder meg til å se hva han furter over, hehe!!

Ha en flott 1 mai , her pøser det ned ;(

klem

tinemor sa...

For en hærlig butikk!

Miss Cellaneous sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online