fredag 7. mars 2008

Uken og tiden flyr......

Heisann folkens ;) Ikke så mye aktivitet her dessverre. En kombinasjon av sykdom, masse å gøre og lite tid til å gjøre det enn skulle ha gjordt.
Så er det helg igjen...er det bare jeg som syns at dagene flyr ?

Litt bilder av butikken ....igjen. Der inne er det vår men ute er det sørpe.....Trøndervær som jeg er så lei av.Nå har jeg nettopp bakt sjokoladekake som jeg skal ha med på butikken i morgen Hver lørdag er det kake og kaffe. Aviser og blad ved peisen. Folk koser seg !!!!

Så er det noen i nærheten så kom innom på en kopp kaffe og god prat :)

Det siste bildet er mine siste funn hos Containergirl. Skapet skal males og det svære gedigne reinsdyrhornet skal jeg montere over senga vår, på nyrommet som gemalen har lovet bort i 3 bursdager og 2 juler. Jeg er ikke så storforlangenes !!!! Har ønsket meg ett fint soverom bare !!!

Mannfolk !!! Håper han tar hintet !!! jeg vet han leser dette......( I tilfelle jeg blir vårkåt :)

En ting skal være sagt Herr Demolitionmann...ingen kåthet før det rommet er ferdig....Og det er igjen 3 uker til bursdagen min...hint hint hint, hint tusenganger millioner hint !!!!

Bare du begynner er du jo så flink......

God helg alle dere som leser mine tulletet innlegg.

Takk for kommentarer det varmer mitt hjerte ;)

11 kommentarer:

Maria / Frøken Fryd sa...

ha ha ha ha haaaa
Mon ikke manden falder over sine egne ben nu, i spurten ind på soverummet for at..... indrette og pusse op. NU skal det være tænker han, hun har lovet at blive vårkåt, den kan jeg ikke lade gå fra mig - og ville da også være en synd og skam om du skulle nå endnu en fødselsdag i det gamle soverum.

Jeg er i øvrig helt sikker på, at de blir rå-tøft med gevir og sager derinde - glæder mig til at se det færdige resultat.

Det lyder rigtig hyggeligt i din butik - du tager vare på dine kunder kan jeg forstå, det er jo sådan noget man husker, og anbefaler videre.Jeg kom gerne forbi, men er nok lige langt nok at køre. Flotte billeder derfra.

God weekend, og tak for din hilsen.

Klem Maria.

ContainerGirl sa...

Tullete innlegg du lissom som utstråler slik energi og glede! Innimellom.
Ta vare på deg selv no og bli ditt gamle jeg igjen;) Ta tiden du trenger, vi trenger slike damer som deg!!!

Og så kjære demolitionman om du leser dette;
- Sett no da igang, få på deg den sexy arbeidsbuksa. Bruk noen timer på rommet og vips så er du ferdig!
Og blir det no slik at du absolutt må ha no hjelp skal jeg sende min mann. Han er no mere semtextypen da, men stor og sterk! Sist han satte opp en list her hjemme holdt han på en hel dag, alt skal jo klaffe skal vite så han gjør seg best på grovarbeide da...

containergirl sa...

Synd jeg ikke er helt i formen om dagen. Skulle tatt meg entur idag da, men får holde meg hjemme i sofaen med dataen.

Men nå har det slått seg til hodet og med min kjære øresus i tillegg er det skummelt å kjøre bil.Blir litt vimsete igrunn, går iring men snart er det vår og sommer ;)

Evami sa...

Høy gjenkjennelses-faktor på det der.... Vi har et bad som har stått i snart 5 år.. Og min kjære malermann har liksom glemt det... Små søte hint hjelper ikke,så kanskje en trussel om vårkåthet er tingen????

Din Demolitionmann får vel fart på seg når han leser det her,og med de tingen du har kjøp nå,så må han vel bare..... Og du fortjener enn sånn bursdagsgave,og så blir det jo en gave til ham selv også:) (Har han tenkt på det?)


Masse fint du har fått inn,og innleggene dine er ikke tullete,de er fornøyelige og har høy gjenkjennelses faktor:)

Ha en flott helg i ditt etterlengtede vårvær.... Livet
er bare hærlig når sola skinner sånn:)

Klem Eva

åsemor sa...

Det hadde vært koselig å sittet foran peisen på butikken din, nå sitter jeg heller ved kjøkkenbordet med avisen jeg, ikke helt den samme svungen over det!

Ha ei fin helg, regner med soverommet blir ferdig snart jeg :)

Anemone sa...

Hallo snuppa, ja tiden flytr også her om dagen gitt. Som du leste har det vært en litt rotete uke i grunn, men slik er det vel. Lider av litt forkjølelse om dagen jeg også , slik som Gunda, man har bare så vanskelig for å holde meg i ro :-)

Og jeg drømte faktisk i natt jeg også, det kan du lese om i bloggen til Gunda, for vi var ALLE med, du også :-)

Klem herfra.

åsemor sa...

kake med baylys, det hadde vært noe til påske det. Gir du fra deg oppskrifta?

Berit sa...

Heldig du som bor i næreten av GundaM, for hun har mye kjekt!!
Så koselig det hørtes ut med nybakt sjokoladekake, og fyr i peisen på butikken din. Folk blir vel værende lenge da kan jeg tenke meg.
Blir spennende med soverommet...
Tenker han tar hintet, vårkåt eller ikke!
Ha en fin helg!
Ps. mye fint du har på butikken din, skulle bare vært nærmere!

GundaM sa...

Håper du fikk sving på kaka di idag da!
Synd jeg ikke fikk tatt meg entur, skulle jo hatt igjen boka jeg lånte...?Det er vel kanskje et kundeeksemplar?
Vel, vi treffes snart;)
Her svinger feberen opp og ned, opp og ned. Kjedelig men blir nå ferdig til påska da!

NinaS sa...

Har vært innom, sjøh! Rakk bare ikke å skrive hilsen! (av & til går det fort i svingene her...)
Skal ikke ta takst på huset før til forsommeren. Nå ligger det jo haugevis av snø i hagen, så det er ingen vits i å ta takst når den blir med! I tillgee gjenstår det noe småtteri i huset jeg også må få ferdig.
SÅ på hus her nede i Molde i går, og ble bergtatt tvert! Bare synd at vi ikke har råd til å betale 16 000 kr i huslån hver måned... (jeg har jo ikke jobb her enda!)
Kommer nok innom, ja ,men for øyeblikket ønsker jeg ikke å utsettes for fristelser, skal kjøpe ny bil neste helg, og får da to veiavgifter å bet!
I tillegg har jeg funnet en seng på Finn jeg bare MÅ ha, så jeg durer sørover med henger neste helg for å kjøpe den. (en time sør for Oslo)
Lørdagene på butikken din høres kjempekoselig ut! Og den soda-flasken har jeg veldig lyst på! (pris?? )
Ha en strålende søndag, og god bedring!

Living White sa...

Ja de trekkene her sklir ikke inn i hvilket som helst hus, for å si det slik. Dem er fine der de passer inn, men også rimelig spesielle. Skal prøve finn jeg, så får vi se:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online