tirsdag 25. mars 2008

Den totale make over.

Heisann alle sammen !! Ble endelig ferdig med make over av stolen. Den sugde masse maling til seg :) Først malte jeg den med ett strøk vannmaling. Stoffet formelig drakk litervis med maling.
Så var det to omganger med vannbasert oljemaling glansgrad 80. Og det alle er så spente på er om malingen sprekker.....men det tror jeg faktisk ikke. Vi har alle prøvesittet den flere ganger.
Stoffet kjennes som en gammel skinnstol.

Og det er jo ok...Den er jo mer til stas da! Vi late som ikke orker/kan sy , maler hele stasen !!!Som dere ser har jeg tatt svart hvitt bilder av mine barn. De har jeg klippet til hjerter....de er jo min kjærlighet <3

Så tok jeg decopage lim å limte dem på. En helt unik stol, som ingen andre har.... I like like...Så ser dere stygge lampa mi. Den jeg byttet skjerm , hadde på prismer og vips så er det denne lampa !!! Husker dere ?Som katolikk har jeg bønnekjede som jeg fikk når jeg var 12. Den kom til nytte på stolen !!


Kan dere tro at denne hyggelige kroken kostet meg 100 kr. Har tatt fram vin glassene......

Og venter på at noen skal joyne meg ....Demolitionmann får ikke. Han har nemelig ikke rørt burstagsrommet mitt og snart er bursdagen min her......

25 kommentarer:

Maria / Frøken Fryd sa...

Oiii.... Jeg kommer gerne og tar en tår vin med dig. Slemme slemme dermolitmann, men mon ikke han er gået helt i spåner over alle de kvinder her der hejer på ham, he he. Må hellere lade ham være lidt, så kan det være gejsten til at gøre bursdagsrommet færdig kommer :-)

Stolen blev bare SÅ fed !! Den er lækker, sagt på en anden måde, og så er den helt og holdent DIN og DIT værk. Det er jo stilig at have en sådan stol. Unikt.

Som svar på din kommentar ved mig - du kan tro du er mere end velkommen til at være med når jeg "lukker", jeg sender dig mail når det det blir. Tak for dine fine ord, dem sætter jeg stor pris på.
Må indrømme jeg har en lidt "ironisk" følelse af at ville lukke lidt ned. Aldrig har jeg haft så mange besgøgende pr. dag, som de sidste par dage. men det er begrænset hvor mange der har meldt sig på banen... Det kommer vel.

Ha en fortsat god aften.

Klem Maria

Victoria sa...

tusen takk for awarden! :) da ble jeg glad! moro at du kjenner deg igjen i meg fra du var yngre!!:)

den stolen ble bare helt vanvittig fin da!! et vellyket ekspiriment!:) er dårlig til å sy selv jeg, så det er nok ikke umulig at jeg stjeler idèen din en gang! ;)

GundaM sa...

Jøss, så kul den ble da !!!
Nå fikk jeg nesten lyst til å ta med meg en stol eller to hjem og male jeg også...

Og så herlig den ideèn med bilde av ungene på stolryggen;)

Selv har jeg hatt en litt merkelig ettermiddag, har lyst til å legge det ut i bloggen men tør ikke...enda...

Livet er vel et puslespill der brikkene må legges riktig..?

NinaS sa...

Stolen ble kjempefin da!
Du må rapportere om hvordan det går med "stoffet" etter en stund. Genial ide å male den da!
:)
(ps fravær på Nettet skylles min kjære... Har bare en PC her i huset nå når han har flyttet, og derfor har jeg skygget banen for å gi han anledning til å utfolde seg mens jeg har malet dører ol.

Min verden sa...

Det er helt utrolig hvor stilig den ble og kanskje holder den veldig lenge og hvis den ikke holder så gjør ikke det noe... Da kan du teste ut noe annet.... Håper bursdagen blir en skikkelig hyggelig surprise... Hanne

Evami sa...

Wow,for en ekstrem oppussing:) Likte spesielt godt at du limte på barna dine i hjerteform på ryggen:) Blir enda mere spesiell da:) Hadde aldri kommet på å male,men den ble jobare så lekker:) Kan ta en kopp te med deg,er ikke mye vindrikking her fortida:)

Demolition mannen din er slettes ikke alene om å ha stillstans i arbeidet sitt... Her har det stoppa litt opp ogsa,men det kan jo være at når helga kommer,og det ikke er noe annet arbeid....

Hva skal man gjøre med disse mennene????

Klem Eva:)

Nilla sa...

Kjempestilig stol!!!!
Det der har jeg også lyst til å prøve:)
Elsker å male. Får ta en tur til Containergirl å se om jeg finner et objekt.
Ha en fin dag:)

Hanna - Den vita skolan sa...

Hej. Tack för att du tittade in hos mej. Får lov att säga att jag gillar din blogg också...dessutom så är jag grymt förtjust i den vita fina karmstolen...letar som en galning efter en egen.
Ha de gott
kram

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Så flott stolen ble! Kjempegøy å ordne sånn på egen hånd, og sette sitt eget preg på stolen.
:O) Ha en fin kveld!
:O)

Anemone sa...

Så flott da !! Og di bildene, DET hadde ikke jeg kommet på nei. denne bloggverden gir virkelig inspirasjon til ting en kan finne på for en billig penge.
Nei, dette hjørnet skal di si deg strålende fornøyd med.

Anemone sa...

KARLSON PÅ TAKET !!! nei fader ta !! Får da ikke håpe at bakenden er blitt så stor i løpet av påska. For den store rumpa det er nå det eneste jeg husker omkring den figuren.
Stakkar lita mareritt du da...

Men jeg... det er nå håret som irriterer meg om dagen nå da. får noen ganger så sinnsyk en trang til å klippe det kort kort... Slikt halvlangt tafs blir en så gørre lei av... og det kommer helt ut av kontroll. Så når du og gunda ser noen som er rar på håret, DA er det sikkert meg.
Og je, bildet er tatt på San Siro i Milano, og den lille gutten der fikk jeg låne av en italiensk kone som syntes det var helt forferdelig at min mann og jeg skulle ha bare 1 !!!!!! Men det er en annen historie vi kan ta over et glass vin :-) For kolikk sa du !!!

Anemone sa...

To forskjellige bilder :-) nå må jeg le du...
For er det ikke underlig når du f.eks. snakker med noen på telefonen, og så liksom ser du for deg hvordan de ser ut !!! Gud så overasket en kan bli... både på godt og vondt det da.

Som hun med bloggen "BO"... fikk nesten sjokk jeg når jeg så hvordan hun så ut. Totalt feil bilde av det jeg hadde dannet meg i hodet i alle fall. Snedig !!

Men blondine det er jeg nok ikke desverre. Litt lysere enn deg, ja !!

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Dette ble jo bare UFATTELIG kult! Skal si du har jobba på i det siste !!!

Håper det går fint med deg min venn - klem

jeanette.blogspot.com sa...

Sååååååå nydelig en stol, den var utrolig flott! :)
Ha en fortsatt fin kveld:)

Solskinnsklem :)

tulipanerogkrystaller sa...

Hei og takk for kommentar.
Stolen ble jo bare rålekker.
Blir spennende å se om malingen holder. Krysser fingrene. Lampen ble også helt flott. Du er kjempeflink. Venter i spenning på "bursdagsrommet" ditt.
Ha en fin kveld. Hilsen Marit.

Anonym sa...

Kjempefin stol,og bildenene du limte på ble jo prikken over i en. Ha en flott dag. Anita

Bara Gry sa...

Ha,ha....sanslöst bra! Du er månedens kunstner, lett!! For det blev et helt eget kunstverk. Som du selv sier, ingen har likedan stol som deg ;-) Fantastisk. Jeg liker når folk gjör saker litt annerledes enn alle andre. Det er så lett å rette seg inn under ord som "skal" og "må". Det er de värste ordene jeg vet, hi,hi...

Du er best, Alex!

Klem Gry

christinasinteriør sa...

Hei! Den stolen ble bare rå fin. Kreativ du Alex!
Ha en fin kveld!
KLEM:0)

Mona. sa...

WOW,så oppfinnsom du er.....jeg er målløs !!! Stolen ble jo bare RÅ !!!! Hvorfor må man sy,når penselen kan brukes......? Kjempefint resultat !!!!

GundaM sa...

Sorry,travel fra morgenen av imorra. Ble lit prakk idag så da tar jeg det andre imora;(Sorry men takk,takk

Bara Gry sa...

Glem ikke spökelsene, du vet å si "OK nå er dere her, men jeg har ikke tenkt å bruke så mye tid på dere"... Tillat deg selv å ikke väre perfekt mor eller perfekt noenting akkurat nå. Du duger akkurat som du er. Krev ikke for mye av deg selv. Du har värt igjennom det värste man kan tenke seg som forelder.

Husk at tiden jobber for deg, og TRO at det blir bra til slutt. Det blir ikke som för, men det behöver ikke bety at det blir dårligere. Ofte kommer det noe godt ut av sånne situasjoner som du og jeg har värt med på. Vi er mange som opplever kriser hvert år. Alle har rett til å föle krisen på sin måte. Ingenting er rett eller feil. Det er bare du som eier DIN opplevelse. Men uansett så går alle kriser i samme spor og retning. Du kommer ikke å föle det såher for alltid. Det er viktig at du tror på, for sånn er det.

Ta vare på deg selv, vennen.

klem Gry

Nina sa...

SÅÅÅ fin stolen ble, det var en genial ide. Flink dame er du og det er alltid gøy å lese det du har å komme med. Fortsett som du gjør! Håper du har det bedre nå, har "lest" at du har hatt det litt trått i det siste. God klem fra meg til deg :0

Trønderpia sa...

Neimen, har jeg ikke kommentert dette innlegget, det var jeg sikker på at jeg hadde :(

Stolen ble kjempestilig, og så flott med gullungene i hjerter.
Det gjorde stolen til "Alex-design".

Syns hele kroken ble kjempeflott jeg.
Tenkte på deg i dag.
Jeg er nemlig på jakt etter nytt salongbord, og da så jeg slike "glass"-bord som du har. Jeg syns de er så fine, men krever at tingene i rundt står i stil. Det gjør de ikke hos meg dessverre, men hos deg er det så lekker med slike bord.

Håper du har en fin helg, og koser deg med dine kjære! Klem fra meg til deg

tinemor sa...

Så smart å male HELE stolen.
Det viste jeg ikke gikk an engang.
Men det ser ut som det ikke er noe problem.
Råstilig!!
Har fått deg skikkelig fin krok der ja!

Mona. sa...

Hei,og hjertelig takk for koselig kommentar !!! Jeg holder på med 6 skilt akkurat nå,de kan du jo få selge om du vil,men steiner blir kansje verre,de blir jo litt tunge og sende......? Ettersom jeg maler disse skiltene på gammel driv-ved,har jeg jo ikke så mye materialer at jeg kan lage veldig mange,men om du vil ha disse 6,er det bare å si ifra. De er litt forskjellige franske tekster på. Kos deg da,og ha en fin søndag :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online