onsdag 19. mars 2008

Min fetisje......stygge lamper !!!

one ugly lamp......

Var på bruktbo å kjøpte disse lampene......Jeg vet ikke, men jeg elsker stygge lamper.

Egentelig kan de være så stygg....det jeg liker i huset mitt....og det alle liker er at de vet ikke hva som kommer rundt neste hjørnet ;)
I utgangspunktet må man ha det veldig stilrent/minnimalistisk/hvitt for å komme med slike elementer
Den oransje lampeskjermen skal bort !! Skal ha en hvit høy. Så skal jeg lime på fjær og prismer.

Den har glassfot....akkurat inn i tiden. Mange designerlamper til flere tusen kroner har lignende


Får se om jeg har energi til å gjøre noe i morgen ;) Som dere ser på bloggen min er det ikke så mye fart her. Jeg er dessverre ikke i form....


Den blåe krakken kjøpte jeg til min gode vennine containergirl. Jeg syns den var flott slik....litt slitt maling og nydelig gammeldags brodering........Tenk alle timene det e brukt på den..


Blir jeg lei av den kan jeg male den med bengalakk og ha på leopard trekk....mer Alex


Den blandingen....en gammel dragekrakk i ett typete, frekk look ;)....akkurat som meg...he he


Den siste lampa har dere sett før i ett innlegg fra januar.

No skal jeg se på påskekrimmen :)


7 kommentarer:

Bara Gry sa...

Herlig med litt personlig touch på inredningen. Blir så innmari lei når det ser likedant ut i alle folks vinduer....

Påskekrim, ja nå fikk jeg litt lengsel. Er det fremdeles Roald, nei- hva heter han igjen. Nei, nå blander jeg sammen med påskenöttenen, ha,ha... Men påskekrim er også en klassiker. Norsk påske er noe spesiellt. I Sverige er ikke påsken like stor höytid for gemene mann. Selvsagt er tradisjonen gjennom kirka den samme men hos folket er Påsken större i Norge.

Håper dere koser dere och har det bra så langt i påsken! Klem Gry

GundaM sa...

Stygge lamper...? Disse er jo bare helt konge i ditt hjem Irina ;)
Gleder meg til å se den øverste i prismer og fjær....

Og krakken, kjempe!!!

Ha en fin påske;)

Victoria sa...

jeg syns det er så kult med det som er så stygt, at det faktisk blir fint! hehe.. men jeg orker ikke ha det sjøl da.. det blir for mange inntrykk for meg.. men jeg beundrer de som klarer å gjøre det fint!:)
dumt du er så dårlig at du ikke orker å gjøre noe.. men jeg forstår det veldig godt da! du får ha god bedring!:) håper du får samlet noe energi etterhvert!

klem victoria..

Anemone sa...

Bleket hår med ja, DET ble det visst brukt til også... og til lause tenner :-))) Enkelt !!! Hvis tennene blir litt gule av kaffe eller te, tar vi de en "værsing" sammen med geviret :-))))


Lampene var jo flotte de da.
Det var nå mest skjermene jeg dro litt på smilebåndet av.

Energien din kommer da snikende den også skal du se.
Bare ikke vær for utolmodig.

Klem herfra en morgen

Anemone sa...

Meg igjen.... for kom på at jøjje meg.... gikk det ikke bra med dere på sykehuset på mandag ???

Huff, helt hjertebank her jeg sitter jeg etter å også ha lest Gunda sitt innlegg.

Uansett, det er voldsomme spenninger i kroppen, som helt klart tærer på kreftene alt sammen Alex.
1000 vis av gode tanker sendes deg.

åsemor sa...

Jeg skjønner du ser mulighetene, tror nok jeg hadde gått rett forbi ;) Gleder meg til å se hva du ser, og jeg ikke ser!

Bara Gry sa...

Kjäre Alex! Jeg kan gjerne gi deg råd angående utbrenthet og depresjon. Er ikke sikkert at det som virker på meg er noe for deg, men det må du avgjöre selv :-)

Jeg har også hatt och har diagnose utbrenthet, til tider også med depresjon. Det hele slo ut når jeg fikk kreft, men utbrentheten lå på lur innen det. Jeg ville ikke se det bare.

Mine råd:

Gå til psykolog, hvis du ikke allerede har gjort det. Jeg bestemte meg med en gang jeg fikk kreft at jeg ville ta imot all hjelp jeg kunne få. Havna först hos en psykolog som kjemien ikke stemte med. Jeg var ärlig og sa det med en gang. Fikk en ny, det beste menneske på jord. Helt sikkert! Hun har hjelpa meg utrulig mye. Gitt meg verktöy å hantere siutasjonen med. Har fått mange rare blikk og kommentarer fra slekt og venner (?) men hvis noen vil la seg terroriseres av egne fordommer, så värsågod!

Ha ikke dårlig samvittighet for att du må tenke på deg selv. Du kan ikke väre stötte till sönnen din eller resten av familien hvis ikke du selv har det bra. Aksepter dette og du kan slappe av bedre.

Be legen din om å få gå med i stresshånteringskurs. Det har gitt meg mye. Jeg har lärt meg å puste ordentlig og slappe av. Selvklare ting som vi kan fra födselen av, men som vi av forskjellige årsaker får vanskelig med. I begynnelsen fikk jeg vondt av å puste på kursen, bare det sier at det behövdes...

Innse at det tar tid. Jeg henger meg ikke opp i tiden som står på sjukemeldinga mi. Tross veldig strenge regler i Sverige, så kan jeg ikke bli frisk med kniven på strupen. Si til deg selv at du er verdt en pause, og la kroppen få si ifra, og hör på signalene. Vi er unge (ca samme alder, jeg er 35) og har mange år foran oss i arbeidslivet. Jeg tror at vi kommer til å se tillbake på den her tiden som en vanskelig tid, men en tid som vi behövde for å komme videre.

Pröv å leve i nuet. Hver dag. Hver time. Legg planer, men la ikke planene styre hverdagen din. Kjenn etter i kroppen at du faktisk har det ganske bra akkurat nå. Du har det og det og det (tenk ut det som betyr noe for deg) å glede deg over. Hva som skjer videre er det ingen av oss som vet.

Föl ikke at alt beror på deg. Du kan ikke ha kontroll på alt. Sönnen din er så trygg som han kan bli. Du kan ikke påvirke det noe mer. Se for deg barna. Du har sendt de avgårde til skolen, du tenker at du har gitt dem all trygghet du kan gi. Visualiser at de har en trygg aura runt sig, som en ring. Du har gjort det du kan.

Et godt råd har jeg fått av min psykolog når det gjelder angsten som kan snike seg på når som helst. "Skaka hand med spökena", sa hun til meg. Det pröver jeg faktisk å gjöre. Når jeg blir redd (du kjenner sikkert til hvordan den fäle angstfölelsen kan komme) så sier jeg bare inni meg, "Jaha, er dere her igjen. Greit, jeg ser deg, men har ikke tenkt å bruke noe tid på deg". Det fungerer faktisk ganske bra. Ikke som eneste tilltak men sammen med de andre tingene.

En liten start det her, Alex. Du må gjerne kommentere mine forslag hos meg.

Til sist et lite bonustips. Jeg har kjöpt med en avslappningscd som jeg hörer på hver kveld. Har hatt sånne sövnproblemer de siste to åra. De er helt borte nå. CDn er med bodyscanning og du kan gjöre den når du vil på dögnet. Anbefales! Gå gjerne in på nettet og sjekk de som har "smakspröve" da det er litt forskjellige stemmer og det er ikke bra at noen du ikke liker stemmen på leser!

Håper du finner mening i noe av det jeg har skrevet! Klem Gry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online