lørdag 22. mars 2008

Alt går.....med hvit maling !!

Kjøpte en slik stol for 50 kr...den var fryktelig fæl og skitten. Har stuet den bort i ett år....i påvente på en makeover. Så er det slik at jeg ikke kan å sy, trekke om....skitt heller...jeg kan ikke sy i en knapp engang !!! Hva gjør man...????? Jo, man tar penselen fatt....og maler hele stolen !!! Kanskje den blir litt hardere å sitte på....men så er ikke dette en sitte å se på tv stol, eller "ta meg , for endelig er jeg vårkåt stol" ;)
Det er mer enn " Jeg er så sliten....gidder ikke å stå oppreist- må sette meg tvert stol" Da er den jo kjempegod !!!! Seriøst !!! Bedre enn å sitte på snøskavell på påskefjellet...eller på en stor stein...eller på en hestesaddel......"Ok you got my point"

Dere skal få se det ferdige resultatet ;) I dag har jeg hatt masse energi...så tok fatt på dette skapet også. Sikkelig shabby....men ikke så chic ennda....bare vent...har en plan. Vet ikke om det går men får se i morra ;)

32 kommentarer:

GundaM sa...

Wow, den blir jo dritstilig da!!!!Også 50 kroner, husker det... syntes den var så utrolig skitten;)

Bruker du vannbasert maling eller?

Og skapet gleder jeg meg og til å se ja!!!!
Vis oss imorgen, pliiiis!

Hvor fikk du denne energien fra da... ;)

GundaM sa...

PS. Glemte i iveren over din energi å si jeg har lagt inn en liten påske konkurranse inne hos meg;)

Berit sa...

Kjempesmart!! Å male hele, spesielt når den ikke skal brukes til å sitte i for da vil vel malingen sprekke. Men når den skal stå til pynt må det være helt greitt.

Ha fortsatt fin påske, for jeg håper du har kommet deg.

Mia sa...

Hei Alex! Stolen din ble kjempestilig! Flott makeover av en billig stol (med potensiale) til noe stilig. Og tenk å male trekket da... det hadde nok ikke jeg tenkt på... men resultatet taler jo for seg.

Takk for hyggelig besøk og kommentar i bloggen min. Koselig å oppdage nye blogger og bloggere. Fortsatt god påske!

åsemor sa...

Skal si oss det, malte du stoffet, hmm den var ny for meg. Spennende prosjekt å følge videre med på :)

Så fint at du har fått tilbake energien, da føles alt så meget bedre!

Min ekstreme oppussing for påska er også ferdig, etterveksten er "borte" :) Greit hva som er unnagjort!

Bara Gry sa...

Ha,ha.... kunne värt meg som funnet på noe lignende, fniss.... Skal bli spennende å se det ferdige resultatet. Skulle ikke forundre meg om det blir knalltöft!

Ha en finfin dag och glem ikke å ta en pause eller to i malinga ;-)

Klem Gry

Anonym sa...

Ja, hvorfor ikke?:) Er ikke alle som kan trylle med stoff,kjøpte meg symaskin for to år siden, kan ikke skryte på meg at den er blitt mye brukt:)Så forresten i et blad for ikke så lenge siden,en malt skinnsofa!!Tror resultatet blir veldig bra. Ha en flott søndag. Anita

Victoria sa...

hehe.. hva du kan!! ;) den ble jo kjempefin! men hvordan blir det etter du har malt på stoffet? blir det ikke sprekt opp eller noe? gleder meg til å se skapet også!:)

så bra du har fått litt energi! da blir vi alle så glade vettu!;)får håpe det fortsetter med den energien da!

Emmeline sa...

Jeg ler og ler av deg som har malt over HELE stolen:) heheehe. Det er jo bare kanonvittig!! Resultatet var jo flottings å se på:) selv om det kanskje ikke er den mest behagelige stolen i verden??

Du har hatt så mange artige og fantastiske innlegg her i det siste. Spennende prosjekter og den ene lampen din ble jo bare knall. Jeg holder med deg i den fjærgreien. Det er faktisk mer enn nok med prismer, du trenger ikke fjær i tillegg syns jeg!!

Så må jeg jo bare få sende en spesiell hilsen til lillemann som har overvunnet sin utrolig kjedelige sykdom. Ser at han ligner masse på deg i utseende, så han har vel fått litt av din ståpå vilje også kan jeg tenke meg. Godt å høre at det gikk bra. Det er GRUSOMT når man opplever sånne ting, og det setter virkelig livet i perspektiv!! Håper du har fine påskedager, disse siste dagene før hverdagen setter inn igjen:) Takk for knallkoselig hilsen på bloggen min også--det setter jeg veldig pris på!!

Min verden sa...

Utrolig. Håper du får det til. Lykke til videre med den. Det skal bli spennende. Hanne

chatrine sa...

Heisann!
Plutselig kom jeg over din nydelige blogg! For noen flotte prosjekter, stolen er nydelig, og lampen som ble til en "svane" likeså!
Tapetet du har i din butikk, cole&son? likner veldig! det er et av de vakreste jeg vet, og står høyt på ønskelisten min!! Det skal i såfall i min gang, om det noen gang kommer i hus:)
Ønsker deg en kjempefin søndag!
Klem fra chatrine:)

Klarafina sa...

Ble jo riktig fin den stolen!
Du lurte på hvordan jeg fant frem til deg. Husker ikke helt men via en kommentar i min blogg, og deretter noen andre fant jeg frem til Min Verden, og derfra var ikke veien til deg så lang.

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej Alex :)

Genialt projekt, og utraditionelt. Det er bare flot. Kan forestille mig når stoffet efterhånden begynder at krakelere lidt i malingen, det blir flot !

Også fin lampe du har lavet.Det er jo det der er så herligt ved at lave tingene selv, man får det lige præcis som man vil det, og så er det unikt. DET kan jeg li *S*

Fortsat god påske, Klem Maria

Miamor sa...

Du er jo bare råå!! Jeg vil gjerne ha prismer av Gunda, og jeg elsker å klippe hår. Er på stjørdaln første uka i april, da kommer jeg innom. Ha saksa klar!!

Bara Gry sa...

Kjäre Alex! Jeg har tenkt litt på noe som kan väre bra for deg. Et tips som jeg selv har hatt nytte av, er lydböker. Det går sikkert å låne på biblioteket hvis du ikke vil kjöpe. Den boken som fikk störst betydelse for meg, var Alemisten av Paulo Coelho. Den anbefales for ALLE mennesker å lese. Handler om livet i ett nötteskall egentlig! Veldig bra bok. Ikke noe skremmende i den, bare en sanning eller to om livet :-)Klem Gry

Bara Gry sa...

På norsk heter boken ALKYMISTEN...

/Gry

hannemor sa...

Hei Alex og takk for nydelige ord i bloggen min. Alt er vel med meg, jeg har hatt en super påske med min storesøster, søstre er veldet beste i verden vel! ((:

Men hvordan er det med deg?? Håper du har det bra, men det virker som om noe er litt leit! Tenker på deg, og skriv meg gjerne en mail om du vil, du har jo adr min!! ((:

Stor klem til deg!

GundaM sa...

Jeg hater jo å klippe meg....Hadde en søster i Adam&Eva,tror de hadde meg som prøvekanin og så trodde jeg hver gang jeg skulle bli like fin og sexy som Demi More;)

Og så ser jeg at gutta hos ContainerGirl må settes til å plukke prismer...Hi, hi!

Miamor sa...

jeg skal male noe så kjedlig som gangen jeg da i morgen. Du er jo full av energi med alt du har fått gjort. Det er noe med å gripe det når det kommer....Angrer fremdeles litt på ei pute jeg ikke kjøpte hos deg sist jeg var på Stjørdaln : ) Ja..ja

Evami sa...

Så bra at du har fått energi tilbake:) Så glad på dine vegne.... Kanskje sola vi har hatt i påska har hjulpet???
Litt vel kaldt spør du meg.....

Stolen din var stilig,den skal vel stå på stas vil jeg tro?
Hvordan kom du på det??? Kult....

Skal bli spennede å se skapet ditt..... Blir helt sikkert bra med dine kreative evner:)

Kos deg de siste dagene av påska,og åper at disse dagene med fri har gitt deg mere energi til hverdagen:)

Klem Eva

Maria / Frøken Fryd sa...

Måtte lige stikke ind igen...

Du lokker med kanelsnurrer... muuums altså !!
Jeg kan næsten dufte dem.

Lettere savlende klem - Maria

Ps: hørte forresten aldrig fortsættelsen på prinsessens farefulde færd til Danmarks land i storm og gps-helvede.. he he

Anemone sa...

Nei men se her ja... nå begynner damen å komme i siget !!!
Har utrettet mye du mens jeg har vært til fjells. Stolen blir jo bare så knæsj da, se inn til Karna, så ser du hva hun har utrettet med sine stoler... som i utgangspunktet var prikk like.

Bara Gry sa...

Bloggen du har funnet heter "Spets och snor". Spets betyr blonde og snor er snörr....ha,ha.. Hun skriver om det å bo i et hvitt hjem med småbarn....

Klem Gry

Min verden sa...

Det var ikke meningen at du skulle gråte. Det var meningen at du skulle få litt styrke... :-) Ha en fin kveld. Hanne

GundaM sa...

Takk for tilbudet, men tror jeg stikker innom med prismer etc innimellom;)
Har jo noen uferdige prosjekter selv også, div gedigne skap jeg skal lage...Av garasjeport;)Stående...Vent å se, må bare få min mann ute av huset først da vet du ;)

Evami sa...

For å si det sånn... Det har tatt nesten 2,5 år da.....

For å si det sånn,det hadde vært lettere å få ham til å hjelpe deg,for da må han ut.....
En håndtverker gjør ikke faget sitt hjemme når de har fått av seg arbeidsklærne.....

Men det blir bra:) Gleder meg til det blir ferdig..
Og han har selv bestemt hvordan det skal bli,med godkjenning Of course

Mita`s hjørne sa...

Den stolen var jo bare så super da, og 50,- er jo bare fantastisk, godt de som "kaster" slikke skatter ikke skjønner verdien...he,he...
Skal ivei å "redde" noen skap i morgen jeg - de var ment for fyllinga... holt på å få hjertestopp jeg - trodde egentlig de hadde tatt de ut i garasjen for å male de, men heldigvis - for meg - kunne jeg bare ta de... snakk om lykke, må bare få lånt en henger nå - så er skapene MINE...
Blir spennende å se ditt skap...

Ha en koselig kveld og nyyyt siste påskedagen...

Trønderpia sa...

For en ide! Å male hele greia, genialt, spør du meg.
Jeg kan heller ikke sy, kanskje en knapp til nød.
Så dette er noe jeg kunne tenkt "Jeg maler hele skiten", men hadde jeg gjort det? Nei.
For jeg tør ikke være så vågal som deg, dessverre.
Sikkert derfor jeg nyter dine innlegg så mye, for du gjør slike "sprø" ting, som jeg syns gir fantastiske resultater.
Ta den stygge lampa for eksempel, jeg hadde aldri sett noen fremtid i den. Også ser jeg hvordan du skapte den om til en juvel, og blir sittende og måpe.
Du er en sann kunstnersjel!

PS!
Skjønner at du sliter for tiden, håper ting går bedre for deg.
Vil gjerne sende deg en klem jeg, vil at du skal ha bare gode dager! `cause you deserve it!

christinasinteriør sa...

Hei! Den stolen ble kjempefin! Ha en fin 2.påskedag! :0)

Sara sa...

Hola! Vad kul att vi har samma namn på våra bloggar. Kul:)

Trønderpia sa...

Hei!

Bare hopper innom for å fortelle at det ligger en award til deg på bloggen min.
Ha en finfin kveld!
Fredag skal jeg forresten til Værnes, men det er kl 7 på morgenen, regner med du ikke har åpnet butikken da, hihi :)

Trønderpia sa...

Det kunne jeg gjort vettu :)
Regner med jeg hadde blitt bydd på kardemommesnurrer da? :)
De så kjempegode ut, så det hadde jeg ikke takket nei til.
Men dessverre må jeg være på jobb kl 10, så jeg skal bare avlevere Gemalen, Junior og Marshmellowsen på Værnes, så må jeg skynde meg hjem igjen.
Mine kjære skal til Lanzarote i 1 uke, heldiggrisene. Eller....de skal dit med hele min svigerfamilie, så jeg føler meg i grunnen litt heldig som er hjemme og jobber jeg da, tjihi. Nei, nå var jeg stygg.
Men, i allfall, siden jeg er hjemme alene en hel uke, har jeg store planer om å komme meg til Stjørdal en tur i løpet av den uka. Må prøve å få lagt fridagen min til en dag Gunda er åpen, slik at jeg får besøkt dere begge.
Hoho, er vel ikke Gunda som er åpen akkurat, men butikken hennes da :)
Så jeg krysser fingrene for at jeg får gitt deg en ekte klem neste uke, til da får jeg sende deg en klem her. Jøss, hørtes ut som rene kjæresteriet dette, jaja, så lenge du skjønner at jeg ikke legger an på deg, så får det stå sin prøve, hihi.
Klem til deg fra meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online