lørdag 15. mars 2008

GOD PÅSKE !!!

Kjære alle dere som leste det forrige inlegget mitt. Tusen takk for kjempeflotte tilbakemeldinger :) Som jeg sa til flere så skrev jeg ikke for å få sympati....Men det var og er en del av livet mitt. Som interiør og blogging :)
Jeg vil ønske dere alle en riktig God Påske. Kos dere med venner og familie eller alene :)

Ta å nyt øyeblikket...lev i nuet og ikke i framtiden !!!
Selv skal jeg bar være hjemme....sove,lese , spise, se tv og bare komme meg fysisk og mentalt :)
GOD PÅSKE !!!!

20 kommentarer:

GundaM sa...

God påske til deg og dine og;)
Kanskje treffes vi over helga, synd du ikke hadde telefonen med igår da...Men vi tar det siden når jeg får beskjed;)

Evami sa...

Vet at du ikke skrev for å få sympati,du deler livet dit,og da er vi heldige som får ta del i den bite som ikke er bra også..Og ta lærdom av det du opplever:)

Kos deg i påska du vennen,nyt å ha fri og kos deg med dine kjære:)

God påske:)

Klem Eva

christinasinteriør sa...

God påske til deg og dine!! KLEMMER!!!

Berit sa...

Ønsker deg også en GOD PÅSKE, med ønske om fint vær slik at en kan være ute å få farge i kinnene!!

Victoria sa...

hallo! :-)
takk for koselig melding på bloggen min! og takk for at du delte det om sønnen din med oss! det hjelper nok folk å se på ting anderledes i vanskelige tider.. og du har virkelig grunn til å være stolt av han! ikke mange tiåringer som hadde tenkt så langt..

god påske til deg og dine! :-)

åsemor sa...

Ønsker deg ei god påske sammen med dine kjære. Er så imponert over tøffingen din.

Lad batteriene kos deg med mat, drikke og åndelig påfyll :)

Trønderpia sa...

Hei Vennen!
Vet du, jeg har tenkt så masse på deg og gutten din siden jeg leste innlegget. Jeg kjenner dere ikke "personlig", likevell tar jeg meg selv i å kjenne en varm glede inni meg når jeg tenker på at det heldigvis gikk bra.
Jeg har jo en gutt på ca samme alder, og bare tanken på å oppleve det samme som det dere har gjort/gjør, får meg til å bøye meg i støvet for at dere fortsatt står oppreist. Og for at du er den flotte, inspirerende og positive dama som du er!
Varme klemmer til dere!

Hmmm....skulle egentlig bare innom for å ønske deg og dine en GOD PÅSKE, men som den skravelkjerringa jeg er, så klarer jeg aldri å fatte meg i korthet, hehe.

Kos deg i påsken, slapp av og nyt livet.
Min påske består av å være inneklemt på en hytte med svigerforeldre og svigerinne med familie. 6 voksne, 4 barn og 2 hunder på en liten hytte, er ikke min form for ferie.... men hva gjør man ikke for mann og barn.
Har utstyrt meg med bøker, lydbøker (til halvdøve svigerfar skal se TV, med volumet på max) og strikking, så da overlever jeg nok noen dager på påskefjellet. Men de siste dagene skal nytes ved sjøen, UTEN svigerfamilie :)

Mange og varme påskeklemmer til deg!

mali-mo sa...

Det var en sterk historie du valgte å dele med bloggerne her inne. Er kanskje umulig for noen som ikke har vært i samme situasjon å fullt ut forstå hva dere har gått igjennom, men det var nå fantastisk godt at historien hadde en god slutt. Lykke til med kontrollen og riktig god påske til dere.

Bara Gry sa...

Kos deg med ledighet, god mat, familien og filmer i påsken! Jeg er så glad for at du endelig kunne komme inn til meg og jeg håper det ikke blir flere inloggningsproblemer :-)

Klem Gry

Cathrine sa...

Ønsker deg og dine en riktig fin påske. Håper været også følger med...

Anemone sa...

Gevir ja... de vasker jeg av med hydrogenperoksyd... da blir de så hvite og fine atte :-)

Men meget sterke greier, så en MÅ ha beskyttelsesutstyr. Har noen horn nå som jeg tenkte jeg skulle lage lYsestake av "på en måte". Så noe lignende i den siste utgaven av Maison fra butikken kvist i oslo, men de var svine dyre, så tnekte jeg skulle prøve selv.

Elendig vær du !! Denne damen har vært på jobb i dag, og det har vært like så greit i grunn. men nå er det fri, men fjellet får vente ennå noen dager. Å være "innelåst" der lenge uten hverdagens fasiliteter får meg til å fryse på ryggen i sittende stund. Nei, vi vil ha sol, slik at en kan være mye utendørs å kose seg.

Og klart er det mer sopennende å legge ut bilder en har tatt selv, men da blir det jo for alle andre, og ikke for meg på en måte. Finner jo noen bilder her på nettet som jeg bare må samle på, lagre, som gir meg inspirasjon og ideer.

Kos deg med dine du også så lenge så blogges vi igjen.

Anemone sa...

Hydrogenperoksyd kjøpes på apotek uten resept da. Jeg måtte bruke det på mine to horn nå fordi de var så flekkete å stygge etter lang tid i garasjen.
Det er to stykker jeg har til dette prosjektet som ikke henger sammen i skallen om du skjønner hva jeg mener. Elg gevir som også er litt tett på midten. jeg tenkte å borre små hull i, der jeg skal sette holdere til lys. Har en gammel stygg lysesteke jeg ofrer til formålet.

Hytte ja, foreldrene mine har stor hytte på Hemnekjølen. Greit nok, men blir allikevel litt vel tett om en skal gå innpå hverandre i dagesvis. Har dessuten bare "sommmervann", eller vann fra april, så nå når påska er så tidlig må en vel benytte snø til smelting, bare det !!
Påska i fjor gikk greit, og fikk da også dusjet, men nå vites ikke.

Godt å være hjemme uten 1000 planer også igrunn. Også litt å ta fatt på her egentlig :-( men skal ikke stresse bare kose meg mest mulig, innimellom i alle fall.

containergirl sa...

Ta deg entur til sjappa mi imorra du vennen;)Men pleier være kø tirsdager, men vet ikke imorra da. Påske og greier.
Så jo med engang disse kara hadde mye spennende i eskene sine! Pressglass...Sukk og alle disse flotte bollene og muggene!

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

God påske Alex !!

Ta vare på deg selv min venn :) God du .

klem

Victoria sa...

hei!
ja, jeg er så utrolig fornøyd med alle tinga!:D kryddersettet gav jeg 50 kr for:) ikkesant det var fint? jo, legene driver å leter.. men det er vanskelig å si hva som er grunnen til at jeg er dårlig.. det er akkurat som at min "energibeholder" er nesten tom hele tiden, og vil ikke fylle seg.. så derfor skal det ikke så mye til for at jeg blir sliten :( men men.. mens jeg vente på at ting skal skje, gir det meg mye å drive med interiør! :)så det har blitt viktig for meg!

Nunne sa...

Kjære Alex.
Har aldri vært innom huset ditt før idag, fant deg hos Victoria (som også er et nytt bekjentskap.
Men jeg har gått forbi butikken din... jeg har vært flere ganger på bønnekonferansen som Nordic Mission arrangerer og sist i november var den i stjørdal...
Du skriver en historie som setter perspektiv på livet! Gud velsigne dere, og spesielt gullgutten din!
Håper alt går bra.
Ønsker dere alle fem en god påske.
Klem fra nord, fra Nunne...

Victoria sa...

ja det er kjedelig når det skal være sånn.. har vært sånn i litt over et halvt år nå!

det har jeg faktisk ikke sett.. hihi.. men jeg liker den sånn jeg, for da blir det sørre hylle på toppen, så det er plass til mer! :) dessuten var det festet kroker der koppene henger, så de forrige eierne har nok tatt den feil vei de og;)

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Uffa meg , jeg føler virkelig med deg !!! Du får bare ta livet med ro nå , ikke stresse , bare tenk på deg selv så godt du kan :)

Stor KLEM Anniche

Minnelita sa...

Hei. Slapp av og kos deg i påsken. Så snakkes vi etter helga. GOD PÅSKE TIL HELE GJENGEN;D

Elisabeth sa...

Kom over Bloggen din via Trønderpia sin og vil takke deg for at du er så åpen om sønnen din. Det gir folk i samme situasjon håp og vi andre kan også lære at livet er ikke en selvfølge.
Du skriver bra så jeg stikker gjerne innom bloggen din flere ganger.
Ønsker deg og familien din en fin tid framover.

Elisabeth

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online