søndag 2. mars 2008

Velkommen , Velkommen !!!


Nei og nei.....Hva skal jeg skrive om.....litt bloggtørk kanskje ?Har egentelig tusen ting men må få ballongene ned. I dag har jeg vært hos en synsk mann...Jeg tror på slik. Det er så mye mellom himmel og jord. Akkurat hvor jeg er i livet mitt treng jeg perspektiv på flere ting ;)

Fra i morgen begynner jeg å ha stengt på mandager, jeg trenger denne extra dagen på familien min....på å være bare meg.....
Men jeg håper at MANGE vil komme å besøke meg på butikken min. Dere er alle velkommen !!!
Og jeg vil at dere skal synes og høres når dere kommer. Hint hint Annemone

Kaffen og noe å bite i skal det også være....latter, spøk og glede !!!

Kjem dere langt i fra ? jeg har to gjesterom !!!
Stor klem og ønsker om en flott uke !!!

14 kommentarer:

Anemone sa...

Å så mye flott du viser oss i kveld. Kjenner det rykker til i visa kortet :-)

For du vet hvel hvilke mål som skal til for å tilfredsstille en kvinne ???? jo.... 6,5x 4,7 cm....

Og om det er av merke Visa, masercard eller Diners er uten betydning.

Synsk ja !! Kunne trenge to jeg..., men skremmes litt også jeg da. Men hvorfor ikke i grunn ?? Åpner en ser for fagfolk, blir en vel innelåst, he he he... eller psykologen blir ennå mer bustete på håret enn normalt, og hans cordfløyelbukser blir HELT slitt på knærne pga hans klamme fingre...og blyanter hadde habn vel spist flere av i mitt selskap tenker jeg.. :-)))))

Ta vare på deg selv du, at du har behov for å stenge på mandager må du slettes ikke at som et nederlag. Se på det som en seier, for deg og dine !!!
Jeg har vært i Selbu i helga, der blant annet benmargstransplanterte Bengt Eidem holdt et 3 timer langt foredrag om kommunikasjon og sin sykdom. meget sterkt og meger til ettertanke. Og hovedbudskap; Lev Livet NÅ !!!

Klem til deg, og kos deg i morgen kjære venn.

Evami sa...

Kor my fint du har fått inn... Må nesten kjøre meg en tur endag:) Men det er ganske skummelt å ta seg en tur også,må jo ha igjen noen penger til mat. Tihi....

Har ikke vært til noen synske,men at det er mer mellom himmel og jord enn det vi vet-uten tvil...
Det har jeg stor tro på.

Kor deilig å skulle ha en dag ekstra fri da:) Ta vare på den dagen,deg selv og dine kjære:) De vil sikkert nyte å ha mamma/kone for seg selv en ekstra dag i uka...

Klem fra meg:)

Huset i Hagen sa...

Så mange fine bilder du viser! :0) Det høres veldig spennende ut med å besøke en synsk! :0)

GundaM sa...

Fine bilder fra butikken din!

Ta no godt vare på deg selv og bruk mandagene fornuftig. Bruk de til det beste for deg selv ;)

Klemmer fra meg litt lengre oppi dalen;0

Living White sa...

Hei du. Ville bare stikke innom deg i kveld å takke for koselig hilsen som du hadde lagt igjen. Nei det er ikke bare bare å holde styr på følelser. Skulle vært en bryter jeg bare kunne skru på da behovet var der, men desverre funker det ikke sånn. Trist at det skjedde men...

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej :)

Jeg MÅ bare komme og se din butik en dag - men der er vist lange udsigter på det desværre. Men tro mig, kommer jeg en dag forbi, skal jeg ikke lade det foregå i stilhed. hi hi.

At der er mere mellem himmel og jord er jeg også ganske sikker på. Ting der ikke kan forklares, og oplevelser ud over det vanlige findes bestemt. Så det lyder meget spændende med besøg ved en synsk.

Ang dit spørgsmål om det er nattevager jeg tager for bereau. Det er det ikke, men alt andet. Jeg har de sidste to uger arbejdet hver eneste dag. En af dagende endda to vagter! Så jeg er udkørt, og er også blevet syg nu. Men klager fantisk ikke, for sofaen og en gang feber og mere, gir i det mindste afslapning...

Klem Maria.

hannemor sa...

Hei, ja det er deilig å være tilbake igjen, selv om jeg har liten tid til blogg om dagen. Men se innom meg avogtil, så kan det hende det er noe nytt!! ((: Det kommer klær i slutten av uka håper jeg...og hvor i all verden skal jeg gjøre av de?...hehe.

Bildene jeg la ut i bloggen min er bare samlebilder, speilet har jeg ikke tatt inn, men det er fra trend design. de har ingen hjemmside, men jeg kan jo maile deg nr og sånt, så får du katalogen. de har mye fint!!

Ha en god natt!

Mita`s hjørne sa...

Flotte bilder fra butikken din...
Skulle jo innom deg her en dag... men havna hos Moxnes sport...grr, å da var lommeboka tom, sykkelsko til 2300,- makan...
Men jeg tar turen senere jeg...

Ha en koselig dag og uke...

Hilde sa...

Ååjj, så masse fine ting du viser..
Er nok lurt å ha stengt på mandager, må tenke på deg selv og dine også, og så får du nok mer krefter til de andre dagene..

Ønsker deg en flott dag videre!

Anemone sa...

Huff da, da skjønner jeg meget godt at du er litt satt ut, slapp og sliten. Det er nå vel sikkert det litt forhøyede blodsukkeret det da. Vel, sine gener kan man nok ikke velge, for dette har du sikkert litt i din arv.

Vel å gjør dette til en positiv ting for deg og din helse og for alle dem rindt Alex, og da skal denne diagnosen ikke være tung å bære i sin ryggsekk.

Har du spørsmål kan vi ringes eller mailes, si nå bare ifra om du trenger meg.

Klem til deg i vinterstormen.

Anemone sa...

Nå ser jeg hvor mye feil jeg skriver, men lider IKKE av dysleksi, bare av litt ivrige fingre .-)))

mali-mo sa...

Hei! Takk for kjempekoselig kommentar i bloggen min! Så hyggelig at noen liker det man gjør! Nei, jeg er nok ingen fotograf, men tar det som et kjempekompliment at du spør! Fotografering er en av (mange)ting jeg er glad i, så da gjør det meg veldig glad at noen synes om bildene jeg tar.

Må si at den butikken din ser ut som et herlig skattkammer! Skulle jeg noensinne komme meg oppover til Trøndelag igjen så skal jeg nok finne frem!

Anemone sa...

skogveien@hotmail.com


velkommen :-)

Sussen sa...

OOoooo så mye fint du har i butikken nå. Jeg kommer meg ikke hjem før til sommeren men da rydder jeg virkelig plass til et laangt besøk hos deg i 'gata'!
Bør nok spare opp litt midler til den tid. He he.
Ha en nydelig uke, og kos deg på mandagene! De har du fortjent!
Klemmer, Susanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online