søndag 25. mars 2012

Ikkje hekta......


Jeg elsker rokokkomøbler, og liker du det også så har showrommet/ utsalget/ butikken våres mye av det.Søndag er populære dager merker jeg. For det var stappfullt med kunder, store og små :) Ser ut som kundene mine koser seg, for nesten alle satte seg ned med hjemmelaget eplekake, krem og kaffe :) Tuuuusen takk for at dere gjør det så morsomt :))
Jeg selger en del møbler og det er morsomt !! Og jeg har flere in progress. I dag hentet jeg disse nydelige karmstolene i rokokko. Nesten ikke brukt ! Og de har den nydelige gule fargen. Kjempefine slik de er eller hadde også vært spektakulær med svart Bengalack !


Kr 1000 stk eller 1800 for begge :)) takk for mailer som dere sender. Og fortsett gjerne med det. Jeg setter pris på alle selv om det kan være travelt til tider :)) jeg blir veldig glad hver gang jeg får.
Takk for at du leser bloggen min. Ønsker deg en utrolig fiiin uke.

Klææææææm fra Irina

PS :) KOMMER EN GRUPPE FRA OPPDAL I MORGEN SÅ DA KAN JEG LIKE GODT HA ÅPENT FOR ANDRE FRA KL 12- 14. ELLERS DU RINGER JEG SPRINGER. DET KAN JEG ALLE DAGER BORTSETT FRA TIRSDAG DENNE UKA. Irina mobilnr 47 65 51 31

2 kommentarer:

Man tager hva man haver sa...

Så gøy å høre om og se bilder fra butikken din. Hadde vært morsomt å fått sett den en gang, men er jo ikke akkurat ofte på dine kanter.

KLem fra Kari

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Du er bare såååååååå dyktig og kreativ... og det er så gøy å lese om den flotte låvebutikken din, og alle som kommer innom. Gleder meg til å besøke den:))

Ønsker deg en finfin ny uke:)
Klem Marianne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online