torsdag 8. mars 2012

FREKKHET !!Har ingen fritidsproblemer her i gården... skulle ønske jeg hadde malehjelp :)) Om ikke annet at noen kom å pratet mens jeg malte!


I går fikk ett oransje bord og den brune sjenken ( som er større i virkeligheten) en dukkevugge, noen hyller og flere kritttavler maling :)


Hmmmm hvilken farge tror dere denne skjenken har fått ?? Eller design ? I dag var formen litt laber om morgenen...så jeg fant ut at jeg skulle ringe sjefen og grunderen i all of Irina å si at jeg ikke giddet å begynne på jobb før den siste boka av Camilla Lackberg hadde blitt lest ut. Og den var en av hennes aller beste. Så tross sur sjef ( mellom oss sagt er hun nokså sur og grinete ganske ofte. Det er sikkert noe med serotoninnivået, det leste jeg i en artikkel.)


Englemakersen kom ut i Norge forrige fredag. Så løp å kjøp den boka. !!Den er bra, terningkast 6 fra meg. Jeg sitter jo her å ser at sjefen har noe rett i det hun sier... det er ingen andre som kan gjøre jobben min...så uansett om kropp og hodet verker så må jeg ta igjen for min frekkhet som tok en fridag.... skulle bare ønske sjefen bodde i Colombia for der hadde hun hatt billig arbeidskraft å ta av....

Og jjjjjjjdaaaa din kjærring ... hun ber meg om å be deg huske dette HER.

5 kommentarer:

sigrid sa...

Innimellom treng ein litt pause..

Lykke til med alt du kavar med :-)

klem

fru. Lærum sa...

flink du er :-)
tror jeg hadde klikket om jeg skulle dra inn møbler og male inne i huset ;-)

klem tone

gult hus i svingen sa...

Så herlig med en fridag i alt rotet:) Ike bry deg om sjefen du, Irina;)
Og skjenken under her....HERLIG:)

klem Trine:) God helg:)

adales verden sa...

wow som du jobber på. Innom for å titte hvor du er i prosessen, stå på- husk også å ta pause når du trenger det:)) god helg
klem

Lottemora sa...

For en sjef!! Klart du trenger en pause innimellom sånn som du holder på :-)

Kommer du på bloggetreffet på Oppdal forresten? En liten fugl som hvisket meg i øret at du egentlig er fra området :-)

Klem
Lotte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online