lørdag 24. mars 2012

Bildekavalkade av butikken All of irina


Var på butikken å ryddet en del i dag.... når ting drar ut, må jeg gjøre om alt igjen :)

Verdenskartet jeg hadde bak senga her hadde jeg IKKE lyst til å selge i det hele tatt :( :) Det ble solgt" dessverre". Sa måtte jeg gjøre om litt. Ett verdenskartbildet, noen hyller og rammer ble erstatningen :) ikke det samme, men helt ok .

Traktorrammene er bare så kuule, tunge og solide. Jeg kommer fra gård og alle mine barn er tatt bilder av oppi traktoren, 130 kr. Prinsessa og prinsramme kr 100


Flere englebilder har kommet til og noen er solg :)

Think Happy.... pute med dunfyll kr 200, uten fyll 100.

Skal finne frem de fine trelekene de solgte i butikken her før. Kommer pris på dem etter hvert.


Gammel margarinkasse ... noen fargerike hjul så blir denne ubermoderne :) 300 kr


Kommer ikke bort fra disse i dag heller... alle som var innom kjøpte begge parene :) Fikk ikke inn så mange å nå er det bare to sett igjen. 30 kr


Boksen går... her har du vareutvalget til å leke....


Skjenk 1500 kr, apotekerflasker fra 35 kr. Diverse boller og mugger. Kjempefine liftgardiner 120 cm kr 200 og 140, 300 kr .
Elggevir til å pynte på bordet, bruke som knagge ol... 200 kr.


Tissepotte med roser !! Denne er av gammel engelsk porselen... den er nydelig :)) kr 280. Den er iallfall fantastisk nydelig :))


Marokkansk lampe 300, rokokko stol med broderi... helt sikkert fantastisk vakker malt i hvit eller rosa :)


Store grønne gamle flasker 150. Boller med roser 50, blomsterpotter kr 40.


Kjøkkenbenk kr 5000...... med oppbevaring. Den er bare i helt perfekt stand til å være fra begynnelsen av 1800 tallet.
benken til høyre ser dere at vi har veggord/ wallstickers. Ganske store kr 300. Følger du bloggen eller liker oss på facebook se HERfår du dem til 250 kr.

Hjerteramme kr 120. Jeg har tre barn, kanskje bilde av dem .... jeg kunne feks malt dem i rosa ?Turkis krakk med steinstoff kr 250 :)


Ha en fiiiiiin kveld folkens :)) Og velkommen innom i morgen. Dere kan melde dere på HER enda. Trekker den 4 april. Vi har åpent i morgen SØNDAG DEN 25 MARS KL 12-15.
DENNE UKA 25 MARS HOLDER VI OGSÅ ÅPENT MANDAG KL 12-15 :)

Ellers så kan du ringe... og jeg vil springe for å møte deg der :) Vi sender også om du ikke kan komme :) uansett. Send meg en mail på allofirina@gmail.com eller ring meg på 47 65 51 31 :)

6 kommentarer:

Talentina sa...

Så mye lekkert! de Traktor rammene var jo bare sååå fine!! Ha en super kveld!!

Therese:) sa...

ÅÅÅh Irina! Kan du sende meg de salt/pepperbøssene i rosa?? Jeg ELSKER dem,mååå ha dem!! <3

Fru Langtind sa...

De salt og pepper bøssene(Grønne fuglene og rosa bambiene) var übercute! Har du flere igjen så ønsker jeg å kjøpe ett av hvert sett! Sender du??

hobbyvimsa sa...

Den tisse potta ønsker jeg meg om du sender:)???

Klem Linda:)

God bedring forresten:)

Monica Arntzen sa...

Syns den siste lampa m stor lyspære m stjerner var kul;) er den solgt? Pris? Og de mørk lilla putene i sofaen, både den runde og den avlange m glitter- har du dem? Pris? Håper på svar...
God påske;))

irina sa...

heisann Monica. De runde koster 120 kr. De er kjempefiiiiine :)) De avlange lilla med litt glitter koster enten 200 eller tror det er 250. Er det 250 kan du få dem for 220 om du vil ha dem. lampen er der ennda. Suuuuperkul spør du meg. Den koster 800 kr :) Er det noe du lurer på så send meg en melding eller ring meg på 47 65 51 31. Goooood påske

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online